Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

dik yürümeniz ggerekli bişey olmaz korkmayın, açılma kanama olmaz zaten çok az kanama olsa bile sorun değil eğer dik yürümezseniz karnınız düz değil bombeli olarak sabitlenir hafif şişkin olarak kalır başta zorlansada sırtınız :KK20: dik yürünmeli birkaç gün sonra alışıcak ve o acıyı hissetmiyceksiniz. geçmiş olsun kızlar..
bilgi için teşekkür ederim ben hep açılır korkusu ile zorlamak istemiyorum ama bundan sonra dik yürümeye çalışıcam inşlh dik yürümek için geçç kalmamışımdır :KK43:((

ako cum buda kşiye bağlı sanırım çünki bazı arkadaşlarımız hiç eğik yürümediğini söylerken bazısı 3 haftayı geçtiğini ve hala dik yürüyemedğini söylüyor. benm dr.um 10 gün eğik yürümelisin dedi :44:
gözün aydın evet güzel görünmesi iyi bir gelişme üstelik şimdiden ilerisi daha hoş olacak demektir

bu gün dikişlerimi iyice inceledim yara kabukları tamamen düşmüş ince bir hat şeklinde duruyor 19 gün oldu aml olalı göbeğimin etrafı hala kırmızı taze bir yara gibi görüntü var ama karındaki kesik tam kaynamış ve iyi görünüyor şişlerim hala devam ediyor korseyi çıkartınca şiş oldumu daha iyi anlıyorum atletin kıvrımlı olduğu yerler engebeli görünüyor inşlh sorun çıkmaz da iyleşme devam eder
sevgiler

bu gün dikişlerimi iyice inceledim yara kabukları tamamen düşmüş ince bir hat şeklinde duruyor 19 gün oldu aml olalı göbeğimin etrafı hala kırmızı taze bir yara gibi görüntü var ama karındaki kesik tam kaynamış ve iyi görünüyor şişlerim hala devam ediyor korseyi çıkartınca şiş oldumu daha iyi anlıyorum atletin kıvrımlı olduğu yerler engebeli görünüyor inşlh sorun çıkmaz da iyleşme devam eder
sevgiler

sende lipo varmıydı cnm :44:

heee bu arada kızlar ameliyat öncesi ve sonrası pubis bölgenizde fark varmı? gerilme sağlandımı acaba malum göbek sarkınca o bölgedede belli bir yağlanma oluyodu o bakımdan soruyorumm...benim pubis bölgemde biraz sarkıktaa:KK59::KK59:

merak etme bir toparlanma ve gergin görüntü oluyor,toparlanıyor.

üff ya yataktan ne zaman tek başıma kalkabilcem ben :44:
ben on gün kadar yardımsız kalkamadım sonra kendi kendime metotlar geliştirdim kalkabilmek için yanlara yuvarlanmalar gibi:))))) şimdi değişik tekniklerim var koltukta yatıyorsam farklı yatakta yatıyorsam farklı kalkıyorum:)))))):KK1::KK1::KK1:

evet canım vardı ve şiş olmama ramen güzel bir incelme var belimde:)))) tek sıkıntım daha öncede bahsettiğim sol tarafımdaki şişlik öyle kalmasını hiç istemem :KK43:((

bu arada dik yürüyorum sabahtan beri sorun olmadı .kendi kendimi korkutıyormuşum:))))))):KK66::KK66:

ben on gün kadar yardımsız kalkamadım sonra kendi kendime metotlar geliştirdim kalkabilmek için yanlara yuvarlanmalar gibi:))))) şimdi değişik tekniklerim var koltukta yatıyorsam farklı yatakta yatıyorsam farklı kalkıyorum:)))))):KK1::KK1::KK1:

lipodan dolayı engebeler filan oluyomuş cnm ondan sordum.şişlik için dr.a sordunmu :44:
maşallah cnm darısı bana olsun :nazar:
evt insan mecbr olunca her türlü şarta göre metot geliştirebiliyo :KK1:

limon,haziranda ve yeni ameliyat olmuş bütün arkadaşlar hepinize geçmiş olsun.
uzun zamandır topiği takip eden birisi olarak limon ameliyat olmana ve iyi olmana çok sevindim inş.darısı başıma diyorum.
uzun zamandır topiğe girememiştim tayin dolayısıyla artık istanbulda değilim
ama ameliyatımı yine ist yada izmir olarak düşünüyorum.
limon ve haziranda bir sakıncası yoksa dr isimlerinizi ve ne kadar ödediğinizi özelden yazabilirseniz sevinirim.açıkcası dr ların verdiği fiyatlarda indirim yapıp yapmadıklarını merak ediyorum.
yani ilk verdikleri fiyatlarda esneme oluyormu?

bende bende doktor adı fiyat öüğrenmek istiyorum kızlar:KK34:
limon77 ve haziranda özelden atarsanız sevinirimmm:KK71:

gunaydın kızlar :KK71:
bugün nasılız umarım herkeste herşey yolundadır :KK54: ayseryücel hanım ne yaptı acaba aml. nasıl geçti çok meraktayım :44:
ben küçük bir bebeğin hergün yeni bişi öğrenmesi gibi sevinçliyim :emir_bebek: bugünde tek başıma wc de işimi hallettim :kk77: kötü haber sıkıntılarım yetmiyo gibi 5 gün önceden adet oldum :KK14: neyse hepsi bi arada gelip geçicek inş.
özelden msjlarınız atıldı fiyat isteyen arkadaşlar :KK34:

bugün nasılız umarım herkeste herşey yolundadır :KK54: ayseryücel hanım ne yaptı acaba aml. nasıl geçti çok meraktayım :44:
ben küçük bir bebeğin hergün yeni bişi öğrenmesi gibi sevinçliyim :emir_bebek: bugünde tek başıma wc de işimi hallettim :kk77: kötü haber sıkıntılarım yetmiyo gibi 5 gün önceden adet oldum :KK14: neyse hepsi bi arada gelip geçicek inş.

bendede regli erken oldu on gün önce stresten sanıyordum

slm arkadaşım ,
benm dr.um 10 gün dışarı çıkamassın dedi ortalama 15 günde ağır olmamak kaydıyla işe dönebilrsin ..
videoları bende ezberledim ama açıkçası beni hiç korkutmadı aksine nereme ne yapılacağını bilmek rahatlatıyor beni :KK55:
sezaryenle mukayese etme dedi dr.um hatta kişiden kişiye bile değişiyor dedi anlıcağın ya allah diip giricez aml. a kafana koyup gününüde aldıysan gerisini düşünme derim :KK71:

merhabalar ben dün ameliyatımı oldum şuan iyiyiki yazabiliyorum henüz 24 saatimi doldurmadım ağrı kesicide şuan almıyorum. sadece aml çıkşta 1 saate yakın üşüme ve ağrım oldu .hiç eğikte yürümüyorum işallah daha iyi olacağım göz kapağıda olduğum için gözüm pek iyi görmüyor çok korkmayınkomşu odadaki hanımlarda gelip benden bilgi alıyorlar hiç korkmayın bence:KK64::KK64:

merhabalar ben dün ameliyatımı oldum şuan iyiyiki yazabiliyorum henüz 24 saatimi doldurmadım ağrı kesicide şuan almıyorum. sadece aml çıkşta 1 saate yakın üşüme ve ağrım oldu .hiç eğikte yürümüyorum işallah daha iyi olacağım göz kapağıda olduğum için gözüm pek iyi görmüyor çok korkmayınkomşu odadaki hanımlarda gelip benden bilgi alıyorlar hiç korkmayın bence:KK64::KK64:

hadi hayırlı olsun bi arkadaşımız daha kurtulmuş :KK76: hemde güzel haberlerle gelmiş çok geçmiş olsun sena :KK71: bu arada bende oldum hemde 5. günüm :KK34:

Günaydın kızlar, çarşambaya az kaldı ama küçük bir sorunum var eşim hastalandı soğukalgınlığı, benimde azıcık boğazımda bir yanma var, hasta olusam ameliyat ertelenir. Çok stress oldum ertelensin istemiyorum beklemek zaten yeterince zor. Hasta olacağınızı anlayınca önlemek için yaptığınız şeyler var mı? B vitamini alıyorum adaçayı içiyorum bide basit soğukalgınlığında kullanılar ağrıkesicilerden aldım. Lütfen bildiğiniz şeyler varsa yazar mısınız? :2:

Çok geçmiş olsun, o üşüme narkozdan benimde olur öyle :)

Ne güzel haberler böyle, bir haftanı doldurmadın sanırım hazirandacım

X