Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seldacım seninde karnında dikişlerin üzerinde göbek deliğinin yanlarındas sertlikler olmuşmuydu bu beni çok raharsız ediyor yorulduğum zaman taş gibi sertleşiyor sanki bebek varmış karnımda gibi .Haziranda oldu da bitti maşallah Allah en kısa zamanda toparlanmanı nasip etsin inşallah. Hastanede yaşadıklarını merakla bekliyorum canım.
Ako, sezaryen ağrısı ile mukayese etmek yanlış aslında. Ben acıyı dikiş yerlerinde değil tamamiyle karnımın orta hattında yaşadım. Dikilen kasların acısı zaten insanı rahatsız eden. O acı da neye benziyor biliyor musun? Hiç mekik çektin mi bilmiyorum ama eğer çektiysen ertesi gün yaşadıklarını 100'le falan çarp. Ama tek benzerlik var o da yatarken ve kalkarken zorlanacaksın. Onun dışında öksürme ve hapşırma bence karın germe ameliyatı geçirenlerin baş düşmanları. Ben bir defa öksürdüm ve hapşırdım, sandım ki kastaki bütün dikişlerim patladı.
Bir de karnım arada taş gibi oluyor. Gerim gerim geriliyorum. Limonun dediği gibi fazla yorarsam kendimi daha fazla oluyor bu gerilme. Herkeste farklı olur ama ben yine de yazayım benim için ilk 3 günden sonra nerdeyse normal hayatıma döndüm.
Bu arada, doktorumun da dediği gibi karın germe,diyet için iyi bir dönemmiş. 3 kilo verdim kızlar. Midem fazla bir şey alamıyordu zaten . Az ve sık yedim bir de yağı ve karbonhidratı da sınırladım. İyi oldu valla.
Herkesin iyi haberlerini almak dileğiyle...
geçmişler olsun dinlen ve çabuk iyleş inşlh sorunsuz bir iyleşme sürecin olurherkese merhaba ben geldim evimdeyim
dün beş buçukta ameliyatım başladı gece onbir buçukta odamda gözlerimi açtım. herşey olup bitmişti. saat 2 de ilk yürüyüşümü yaptım. kusmamın dışında hiç bir sıkıntım olmadı. ağrılarım var ama dayanılmayacak gibi değil sabah doktorum geldi. kontrolümü yaptı. cuma günü pansuman için beni çağırdı. onun dışında yapmam gereken dinlenmek . günde 3-4 kez kısa yürüyüşler yapmak. bunları kızıma yazdırıyorum . henüz kollarımda güç hissetmiyorum. malumunuz henüz 12 saat oldu ameliyattan çıkalı.... hepinize çok teşekkür ederim . darısı isteyenlerin başına..
Kızlar ben bu gün çıktım hastaneden, kusura bakmayın, internetimizde doğru dürüst çekmiyordu.Şimdiye kadar bir kez yazabildim.İlk gittiğimde yatışım yapıldığında çok heyecanlıydım ama sonra heyecan geçti.Almaya geldiler odama sedyeye yattım bir an önce bitsin diye düşündüm.ameliyathaneye girerken kolumdan damaryolu açtılar konuşuyorduk birden uyumuşum uyandığımda herşey bitmişti.aağrılar oluyor elbet ama ağrı kesici ile geçiyor.Dayanılmayacak gibi değil kesinlikle.Aynen sezeryan gibi oturp kalkmak zor oluyor tabii.Yardım alıyorsunuz.Eğik yürüyorum şu an,bu yüzden bir az bel ağrısı yapıyorCumartesi çıkacaktım ancak bugün pansumna gitmem gerekiyordu evde çocuklarla annemin başına bir de ben eklenmeyeyim dedim.Ancak öksürük gerçekten felaket ,bunu için önleminizi alın,doktorunuzla konuşup.:2:Ben sigara kullanmıyorum anesteziden kaynaklı öksürüklerde karnımın yırtıldığını düşündüm.:18:merak ettiklerinizi yazmaya çalışayım.
Hazirada canım Geçmiş olsun şimdiden.:79:ne derler kırkımız karıştı,öptüm inşallah çabuk toparlanırız
limon77 karnın son görüntüsü nasıl canımmm...dümdüzmü aceppp
haziranda çok geçmiş olsunnn...sabırsızlıklaa ayrıntıları bekliyoruzz:97:
Geçmiş olsun htuba en kısa zamanda toparlanırsın inş. Bende sigara kullanmıyorum, daha önce anestezi aldığımda öksürük problemim olmamıştı umarım bu seferde olmaz. Ara ara nete girip bize yaşadıklarını anlatırsan sevinirim. Çok çok geçmiş olsun cnm
herkese merhaba ben geldim evimdeyim
dün beş buçukta ameliyatım başladı gece onbir buçukta odamda gözlerimi açtım. herşey olup bitmişti. saat 2 de ilk yürüyüşümü yaptım. kusmamın dışında hiç bir sıkıntım olmadı. ağrılarım var ama dayanılmayacak gibi değil sabah doktorum geldi. kontrolümü yaptı. cuma günü pansuman için beni çağırdı. onun dışında yapmam gereken dinlenmek . günde 3-4 kez kısa yürüyüşler yapmak. bunları kızıma yazdırıyorum . henüz kollarımda güç hissetmiyorum. malumunuz henüz 12 saat oldu ameliyattan çıkalı.... hepinize çok teşekkür ederim . darısı isteyenlerin başına..
canım tekrar geçmiş olsun her gün biraz daha azalacak ağrılar inşlh hepimiz için benimde dileğim kolay olmayan bir karar ile bu işe kalkıştık umutlarımızın sonuç bulması be acılarımıza değerb ir görüntü olması sevgilerDilekleriniz için teşekkür ederim.Zorlu bir gün geçiriyorum.açıkçası ağrı umduğumun üzerinde..yatmak kalkmak yürümek hepsi zor.Belki de ilk 24 saati hastanede geçirmem gerekirdi.Olacak olan arkadaşlara bunu tavsiye ederim.Oranın yatağı daha rahat.Yaptıkları iğneler ağrı için daha etkili.Neyse buna da şükür,geçecek elbet.Bunları bilerek girdik bu işe.Şimdi tek dileğim bu acılara değen sonucu görmek. :) Ne tuhaftır ki dün geceye kadar ameliyat olacağımı görüyordum az önceki rüyamda da iyileşip ayaklandığımı gördüm :)
Bu boğazımdaki gıcık beni çok zorluyor,öksürmek gerçekten ölüm gibi.bir pastil aldım.2-3 saatte bir emiyorum,biraz iyi geliyor.Bu arada bunları kızıma yazdırıyorum ve hala güçsüzüm.
karnını hiç gördünmü?teşekkür ederim inanın ne yaşadığımı ben de tam bilemiyorum bir anda bir cesaretle oldu her şey.iyi ki de olmuşMerak ettiğiniz her soruya zevkle cevap vereceğim inşallah.öptüm..
seldacım seninde karnında dikişlerin üzerinde göbek deliğinin yanlarındas sertlikler olmuşmuydu bu beni çok raharsız ediyor yorulduğum zaman taş gibi sertleşiyor sanki bebek varmış karnımda gibi .
ve çok doğru mide yeri azalınca yemek yemememek kilo verdiriyor bende üç kilo vermişim üstelik halla çok şişlerim var korseyi çıkartınca şişler daha belirgin oluyor girintili çıklıntılı oluyorum :))))
sevgiler
Dilekleriniz için teşekkür ederim.Zorlu bir gün geçiriyorum.açıkçası ağrı umduğumun üzerinde..yatmak kalkmak yürümek hepsi zor.Belki de ilk 24 saati hastanede geçirmem gerekirdi.Olacak olan arkadaşlara bunu tavsiye ederim.Oranın yatağı daha rahat.Yaptıkları iğneler ağrı için daha etkili.Neyse buna da şükür,geçecek elbet.Bunları bilerek girdik bu işe.Şimdi tek dileğim bu acılara değen sonucu görmek. :) Ne tuhaftır ki dün geceye kadar ameliyat olacağımı görüyordum az önceki rüyamda da iyileşip ayaklandığımı gördüm :)
Bu boğazımdaki gıcık beni çok zorluyor,öksürmek gerçekten ölüm gibi.bir pastil aldım.2-3 saatte bir emiyorum,biraz iyi geliyor.Bu arada bunları kızıma yazdırıyorum ve hala güçsüzüm.