Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm tşkleranneler gününüz kutlu olsun kızlar
haziranda canım son saatler artık şimiddien geçmişler olsun.hayırlı aml diliyorum sanaaa ii haberlerini beklioyorusss.
seninde kutlu olsun cnmMerhaba arkadaşlar anneler günümüz kutlu olsun. Güzel bir brunchtan sonra eve döndük. Son son gezelim değil mi ama.
Bu arada benimde aml günüm belli oldu, bir aksilik olmazsa cumaya oluyorum.Şimdiden heyecan sardı beni
hadı hayırlısı haziranda güzel haberlerini bekliyoruz dualrımız şimdide seninle allah korusun seni sevgilergünaydın kızlarr
evettt işte aylardır hatta yıllardır beklediğim büyük gün geldi çattı
ne hissediyorum :44: aslında hiç bişi sanki ruya gibi veyada bunları başkası yaşıcak bende izlicek gibiyim hiç heyecanım yok birazdan kuaföre gidip saçlarımı boyatıcam bide güzel fön çektirim ama dimi benm aml. akşam 5 te başlıcak gececiyiz anlıcağınız sizlere allahtan bi mani gelmesse yarın evimden yazıcam güzel haberlerimi hepiniz allaha emanet olun bana dua edin nolur
günaydın kızlarr
ne hissediyorum :44: aslında hiç bişi sanki ruya gibi veyada bunları başkası yaşıcak bende izlicek gibiyim hiç heyecanım yok birazdan kuaföre gidip saçlarımı boyatıcam bide güzel fön çektirim ama dimi benm aml. akşam 5 te başlıcak gececiyiz anlıcağınız sizlere allahtan bi mani gelmesse yarın evimden yazıcam güzel haberlerimi hepiniz allaha emanet olun bana dua edin nolur
günaydın kızlarr
günaydın kızlarr
günaydın kızlarr
hadı hayırlısı haziranda güzel haberlerini bekliyoruz dualrımız şimdide seninle allah korusun seni sevgiler
Herşey gönlünce olsun arkadaşım
güzel haberlerini bekliyoruz canım...allah selamet versin inşallahh...dualarımızz seninleee
simdiden gecmis olsun hazirandacim. guzel haberlerini bekliyor olucagiz.
bende yakinda olucam insallah opuyorum sevgiler
kolaycacık atlatacaksın içini ferah tut...biz de dört gözle seni burda bekliyor olacağız...kendini iyi hissettiğin anda bizleri haberdar et durumundan...dualarım seninle...sevgiler...
haziranda
sana şimdiden gecmiş olsun yazdıklarınızı cok uzun zamandır takip ediyorum bende cuma günü ameliyat olucam ama hala kararsızım.inşallah son anda vaz gecmem .inşallah o güne kadar bize iyi bişiler yazabilirsin.::
günaydın kızlarr
Kızlar ben bu gün çıktım hastaneden, kusura bakmayın, internetimizde doğru dürüst çekmiyordu.Şimdiye kadar bir kez yazabildim.İlk gittiğimde yatışım yapıldığında çok heyecanlıydım ama sonra heyecan geçti.Almaya geldiler odama sedyeye yattım bir an önce bitsin diye düşündüm.ameliyathaneye girerken kolumdan damaryolu açtılar konuşuyorduk birden uyumuşum uyandığımda herşey bitmişti.aağrılar oluyor elbet ama ağrı kesici ile geçiyor.Dayanılmayacak gibi değil kesinlikle.Aynen sezeryan gibi oturp kalkmak zor oluyor tabii.Yardım alıyorsunuz.Eğik yürüyorum şu an,bu yüzden bir az bel ağrısı yapıyorCumartesi çıkacaktım ancak bugün pansumna gitmem gerekiyordu evde çocuklarla annemin başına bir de ben eklenmeyeyim dedim.Ancak öksürük gerçekten felaket ,bunu için önleminizi alın,doktorunuzla konuşup.:2:Ben sigara kullanmıyorum anesteziden kaynaklı öksürüklerde karnımın yırtıldığını düşündüm.:18:merak ettiklerinizi yazmaya çalışayım.
Hazirada canım Geçmiş olsun şimdiden.:79:ne derler kırkımız karıştı,öptüm inşallah çabuk toparlanırız
Kızlar ben bu gün çıktım hastaneden, kusura bakmayın, internetimizde doğru dürüst çekmiyordu.Şimdiye kadar bir kez yazabildim.İlk gittiğimde yatışım yapıldığında çok heyecanlıydım ama sonra heyecan geçti.Almaya geldiler odama sedyeye yattım bir an önce bitsin diye düşündüm.ameliyathaneye girerken kolumdan damaryolu açtılar konuşuyorduk birden uyumuşum uyandığımda herşey bitmişti.aağrılar oluyor elbet ama ağrı kesici ile geçiyor.Dayanılmayacak gibi değil kesinlikle.Aynen sezeryan gibi oturp kalkmak zor oluyor tabii.Yardım alıyorsunuz.Eğik yürüyorum şu an,bu yüzden bir az bel ağrısı yapıyorCumartesi çıkacaktım ancak bugün pansumna gitmem gerekiyordu evde çocuklarla annemin başına bir de ben eklenmeyeyim dedim.Ancak öksürük gerçekten felaket ,bunu için önleminizi alın,doktorunuzla konuşup.:2:Ben sigara kullanmıyorum anesteziden kaynaklı öksürüklerde karnımın yırtıldığını düşündüm.:18:merak ettiklerinizi yazmaya çalışayım.
Hazirada canım Geçmiş olsun şimdiden.:79:ne derler kırkımız karıştı,öptüm inşallah çabuk toparlanırız
Haziranda oldu da bitti maşallah Allah en kısa zamanda toparlanmanı nasip etsin inşallah. Hastanede yaşadıklarını merakla bekliyorum canım.
Ako, sezaryen ağrısı ile mukayese etmek yanlış aslında. Ben acıyı dikiş yerlerinde değil tamamiyle karnımın orta hattında yaşadım. Dikilen kasların acısı zaten insanı rahatsız eden. O acı da neye benziyor biliyor musun? Hiç mekik çektin mi bilmiyorum ama eğer çektiysen ertesi gün yaşadıklarını 100'le falan çarp. Ama tek benzerlik var o da yatarken ve kalkarken zorlanacaksın. Onun dışında öksürme ve hapşırma bence karın germe ameliyatı geçirenlerin baş düşmanları. Ben bir defa öksürdüm ve hapşırdım, sandım ki kastaki bütün dikişlerim patladı.
Bir de karnım arada taş gibi oluyor. Gerim gerim geriliyorum. Limonun dediği gibi fazla yorarsam kendimi daha fazla oluyor bu gerilme. Herkeste farklı olur ama ben yine de yazayım benim için ilk 3 günden sonra nerdeyse normal hayatıma döndüm.
Bu arada, doktorumun da dediği gibi karın germe,diyet için iyi bir dönemmiş. 3 kilo verdim kızlar. Midem fazla bir şey alamıyordu zaten . Az ve sık yedim bir de yağı ve karbonhidratı da sınırladım. İyi oldu valla.
Herkesin iyi haberlerini almak dileğiyle...