geçmiş olsun canım nerde ve kime ameliyat oldun yazarmısın bilgi içinde teşekkür ederim pijama almıştım ama gecelikte alayımben hem karın hem goğus toparlama hemde liposaksın yani hepsini bir arada oldum bu gun 4 cü gunum orda sana lazım olan sadece bir sabahlık arkadaşım başka bişi götürme ha birde corap umarım iyi gecer
önce bir vailz hazırladım görmeliydiniz sanki bie ay kalacak gibi. sonra valizi bakınca utandım noluyo dedim şimdi eliyorum kağıt havlular peçeteler kiaplarım laptop sabahlık üşürsem diye hırka :)))) şimdi tekrar düzenliyorum en gereklileri alsam yeter gecelik sabahlik terlik laptop kahve bir iki film :)))))))) refakat için birinin kalması sorun olurmu ?????kızlar gecelik ve sabahlık getirin oda sırf sizi koridorda yürütürken giymek için yani fazla birşeye gerek yok en azından benim aml sonrasında gerek olmamıştı fazla birşeye
:18:sezeryandan daha mı zor ben öyle anladım şimdi:18:
aynı soruyu bende dr.uma sordum ve bana evet dedi :44:
çok geçmiş olsun bunu mutlaka dile getir sorun olabilir acil şifalarmerhabalarrrr
sabahleyin kalktim aniden bir anda tansiyonum dustu sanirim kendimi yerde buldum. esimde evde degildi ne oldugumu anlayamadim aybirde vejeteryanim ben demir eksikligi var hemde tansiyon dusuyor sa acaba ameliyatta sorun olur mu ay
merhabalarrrr
sabahleyin kalktim aniden bir anda tansiyonum dustu sanirim kendimi yerde buldum. esimde evde degildi ne oldugumu anlayamadim aybirde vejeteryanim ben demir eksikligi var hemde tansiyon dusuyor sa acaba ameliyatta sorun olur mu ay
çok geçmiş olsun bunu mutlaka dile getir sorun olabilir acil şifalar
benim normalde de tansiyonum düşüktür (10/8) ameliyatta da düşük seyretmiş.ameliyat sonrası da 3 -4 gün düşük seyretti bu süre içinde hemşireler sürekli takip etti ve yemek yiyemediğim içinde tansiyonum yükselemediğinden bu süre içinde serum verdiler... arkadaşlarında önerdiği gibi doktorunuza bu konuyu dile getirin...onlar gerekli önlemi alıcaklardır..
cok saol limoncum soyliceyecegim doktoruma yurtdisinda geliyorum birde ameliyat yapamam filan derse bak halime sen bosu bosuna buralardan yol katetmis olcam ay saka gibi
essincim demek tansiyon dusuklugu olsada ameliyat yapiyorlar ve goozlem altinda tutyorlar ay benim ole buyuk sorun yoktu da isvec diyeti yapiodum biraz daha vereyim kilo diye olmadi diyeti birakayim canimda naisl cikolata cekiiyor sormayin:)
esincim şu siteyi bana verirmisin bende pskolojik bir yeme arzusu var umarım işe yarararkadaşlar ben bir site keşfettim ocak ayı falandı.bu sitede bilinç altı kilo verme telkinleri içeren müzikler var onalrı mp3 e kaydedip hergün 5 10 saat dinliyosunuz. ben daha ilk günden etkisini görmeye başladım.20 25 gün sonra nerdeyse tamamen etki gördüm. ve hala devam ediyor.bilinçaltımdaki kilo verme engellerini kırdı düşkün olduğum zararlı abur cubura ilgim azaldı hatta tamamen yok oldu. hiç mide kazınması yanması vs yaşamıyorum.tüm bunlara rağmen diyet yapmıyorum(bugün başladım lahana çorbası diyetine) 3 aydır evden dışarı çıkıp hareket edemediğim için kilo vermedim. ama almadım da...bu konuda bilgi almak isterseniz özleden mesaj yazabilirim mesaj hakkımın dolmasına az kaldı :)) siteye link veremediğimiz için siliniyor site adı onun için burdan veremiyorum...
bugünden sonra bu telkinlerin etkisi ve diyetle beraber kilo vereceğimi düşünüyorum. isveç diyeti çok deşhet bir diyet onu da yapmıştım zamanında 6 kilo vermiştim 14 günde.
tansiyonunuzun normal seyrini bilmiyorsanız diyetlerde dikkatli olmak lazım...ama tansiyon düşüklüğü nedeniyle ameliyatı ertlemek ya da yapmamak gibi bişi olacağını sanmıyorum ben...ama yine de tedbirli olmak lazım...
bütün paylaşımcı arkadaşlara her anlarını yaşadıklarını sıkıntılarını tavsiylerini benimle bizimle bıkmadan çekilmeden paylaştıkları için çoooooookkkk minettarım hayalını bile kuramadığım bir ameliyata sayenizde hazırlandım giriyorum .belki şimdi biraz duygusallaştım ama çok çok teşkkür ederim hepinizeALLA a emanet olun
sevgilerimle
bütün paylaşımcı arkadaşlara her anlarını yaşadıklarını sıkıntılarını tavsiylerini benimle bizimle bıkmadan çekilmeden paylaştıkları için çoooooookkkk minettarım hayalını bile kuramadığım bir ameliyata sayenizde hazırlandım giriyorum .belki şimdi biraz duygusallaştım ama çok çok teşkkür ederim hepinizeALLA a emanet olun
sevgilerimle
canım arkadaşım yüzyüzdün kuyrğuna geldin ve bitti kurtuluyorsun allah çok çok yardımcın olsun dualarım senle olacak en iyi sonuçlar senin olsunbütün paylaşımcı arkadaşlara her anlarını yaşadıklarını sıkıntılarını tavsiylerini benimle bizimle bıkmadan çekilmeden paylaştıkları için çoooooookkkk minettarım hayalını bile kuramadığım bir ameliyata sayenizde hazırlandım giriyorum .belki şimdi biraz duygusallaştım ama çok çok teşkkür ederim hepinizeALLA a emanet olun
sevgilerimle