kızlar kantaron yağını duyan varmı süper etkileri olan bir yağ acaba diyorum bir iki ay sonrasında dikişlerin üzerne kullanıla bilinirmi hücre yenileyici özelliği var yaraların çobuk iyleşmesin sağlıyor balıkesirde kardeşim var istedim dr umada soracağım eğer sorun olmazsa kullanayım diyorum netten bi okuyun etkilerini sevgiler
kantaron yağını hiç duymamıştım limon77...ben topikte arkadaşların doktorlarının önerdiği jeli iz giderici olarak kullanmaya başladım. reçeteye yazdırılması halinde devlet karşılıyor ücretini, değilse 65 tl verip alınıyor.başlangıçta günde 3 kez sürüyordum ama dikiş yerlerindeki birden meydana gelen morarma (iyileşme sürecindeki renk değişimiymiş :)) ) korkuttu beni şimdilerde günde bir kez uyguluyorum. bana göre işe yarıyor. 1. si meme bölgesinde aynı yerden 3 kez dikiş atıldığı için kalın,sert ve kabarık bir skar(iz) doku oluşmaya başlamıştı.bu jel,i kullanmay başladıktan sonra skar yumuşadı ve kabarıklığı bayağı azaldı -ki kullanmaya başlayalı 3 hafta falan oldu. 2. si. meme bölgesindeki dikişlerimde sorun olduğu için ve benimde elim rahat durmadığı için yara formuna gelen oluşumlarda ;jeli kullandığımın ertesi gününe yaranın üzerinin hemen kapanmaya başladığını ve hzıla iyileştiğini gördüm. 3.sü de 3 ay önceki dren izimle, 1,5 ay önceki dren izlerim bu jel sayesinde aynı iyileşme seviyesine geldiler. hatta o kadar ki 3 ay önceki dren izi içinde oluşan sert skar dokusu yeni dern izlerimde oluşmadı bu jel sayesinde....vücudunuzun herhangi bir yerindeki yaralarda bile çabuk iyileşme sağlamak için kullanılabilir diye düşünüyorum. yani bence :)))
ben bu jeli kullanmaya devam edeceğim...ilerleyen zaman içinde jelden gördüğüm yarar ya da yararsızlığı tekrar değerledirir nihai sonucu ilgilenen arkadaşlar için paylaşırım...
bu arada bugün itibarıyla 6.haftam bitti benimde. artık diğer günlere göre çok daha iyi durumdayım..lakin ben hala korseden kurtulamadım. doktorlar ne korseyi ne zaman çıkaracağım konusunda bilgi vermemişlerdi bana. ben de dr u tanıyan yakınıma sordurdum...benimki gibi ameliyatlarda korse kullanım süresinin 3 ay olduğunu üzüntü ile öğrendik(( 1,5 ay daha daralacağım...Allah hepimizi karnımızdaki yağ kütlesinden ve sıkıcı korselerden kurtarsın ! AMİNN...
sağlıcakla...
slmmerhabalar yeniden
ay en cok ben bu kopek kulagi ya da buzulme oluyormus ondna korkuyorum ize takmis durumdayim lakin rengi zamanla aciliyor ama ole cok kalin dikilirse cok kotu duru ben internette gorddum bir kiz ameliat sonrasi dogme yaptrmis ama zaten incecik bir cizigi varmis bizimkilerde oyle olur insallhhhh
ozlem
canım tabiki bu bahsettiğin jel kremi ben de alacağım bu tedavi için gerekli ama bu kantoron yağınında fayda sağlayacağına inaiyorum bu sebeple hemenn değil ama iki ve ya üç ay sonrasında küçük bir kısmında deneye bilirim tabii dr um uygun görürse mikrop kırıcı özelliği olan bir yağ mış . ama önce olması gereken tedavi gelirkantaron yağını hiç duymamıştım limon77...ben topikte arkadaşların doktorlarının önerdiği jeli iz giderici olarak kullanmaya başladım. reçeteye yazdırılması halinde devlet karşılıyor ücretini, değilse 65 tl verip alınıyor.başlangıçta günde 3 kez sürüyordum ama dikiş yerlerindeki birden meydana gelen morarma (iyileşme sürecindeki renk değişimiymiş :)) ) korkuttu beni şimdilerde günde bir kez uyguluyorum. bana göre işe yarıyor. 1. si meme bölgesinde aynı yerden 3 kez dikiş atıldığı için kalın,sert ve kabarık bir skar(iz) doku oluşmaya başlamıştı.bu jel,i kullanmay başladıktan sonra skar yumuşadı ve kabarıklığı bayağı azaldı -ki kullanmaya başlayalı 3 hafta falan oldu. 2. si. meme bölgesindeki dikişlerimde sorun olduğu için ve benimde elim rahat durmadığı için yara formuna gelen oluşumlarda ;jeli kullandığımın ertesi gününe yaranın üzerinin hemen kapanmaya başladığını ve hzıla iyileştiğini gördüm. 3.sü de 3 ay önceki dren izimle, 1,5 ay önceki dren izlerim bu jel sayesinde aynı iyileşme seviyesine geldiler. hatta o kadar ki 3 ay önceki dren izi içinde oluşan sert skar dokusu yeni dern izlerimde oluşmadı bu jel sayesinde....vücudunuzun herhangi bir yerindeki yaralarda bile çabuk iyileşme sağlamak için kullanılabilir diye düşünüyorum. yani bence :)))
ben bu jeli kullanmaya devam edeceğim...ilerleyen zaman içinde jelden gördüğüm yarar ya da yararsızlığı tekrar değerledirir nihai sonucu ilgilenen arkadaşlar için paylaşırım...
bu arada bugün itibarıyla 6.haftam bitti benimde. artık diğer günlere göre çok daha iyi durumdayım..lakin ben hala korseden kurtulamadım. doktorlar ne korseyi ne zaman çıkaracağım konusunda bilgi vermemişlerdi bana. ben de dr u tanıyan yakınıma sordurdum...benimki gibi ameliyatlarda korse kullanım süresinin 3 ay olduğunu üzüntü ile öğrendik(( 1,5 ay daha daralacağım...Allah hepimizi karnımızdaki yağ kütlesinden ve sıkıcı korselerden kurtarsın ! AMİNN...
sağlıcakla...
selam essincin burdan marka ismi paylasimi yasak sairim bana ilacin ismini mesaj atabilr misin ? turkiyeye geldigimde yazdirayim
uygulanıyor diye biliyorummerhabalar
bu ameliyat sirasinda gobege de bir miktar lipo uygulaniyor mu? doktor bunu ucretledirmemeis laizm( zira kiolu degilim ama deri ile kas arasind abirz yag var onlari ceksin hic bisi kalmasi:18:
kızlar gecelikmi eşofmanı götürmeliyim
merhabalar
bu ameliyat sirasinda gobege de bir miktar lipo uygulaniyor mu? doktor bunu ucretledirmemeis laizm( zira kiolu degilim ama deri ile kas arasind abirz yag var onlari ceksin hic bisi kalmasi:18:
kızlar gecelikmi eşofmanı götürmeliyim
bende tam öyle düşünüyordum cnmslm kızlar ben valizi nasıl götürdüysem öyle geri gtirdim ordayken iki gece kalmama rağmen iki pijama tk götürmüştüm ama gerisigeriye getirdim gerekmedi bana.aml sonrası üstüümdeki önlükle kaldım rahattımda terliğide verdi hastane özeller öyle ama hepsi bir olmaz tabi siz genede götürün gecelik daha mantıklı geliyo bana aml önlüğü ile çok rahat ettiğim için söylüyorum bunu.
ben hem karın hem goğus toparlama hemde liposaksın yani hepsini bir arada oldum bu gun 4 cü gunum orda sana lazım olan sadece bir sabahlık arkadaşım başka bişi götürme ha birde corap umarım iyi gecer