Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

slm kızlar yazamıyorum çok kusura bakmayın ne olur evdeki işlerimi hala bitiremedim uzun bir süre evde uzakta kalınca birikim çok oluyoo

limonnn olmuşsun canımmm çok sevindimmm hadi gözün aydınn:)))biran önce iyileş artıkk umarım göbüşünde çokkk güzel olmuştur kime oldun canım amll

haziranda canım dr söyle bende bu aml konusunda korku stres var ben amlythaneyi görmek istemiyorum die önceden uyuturlar bu istek çok normal merak etmee
tşk canım fuat beye oldum eve geldim bu gün dünden daha iyiyim gece ağrılarım baya azaldı kısmetse iyleşceğiz artık

limoncum kaç kiloyla girdin bu operasyona yani iyice zayıfladıktan sonra yaptırmak daha doğru diyolar o bakımdan soruyorum:26:

ben 75 kilo ile girdim ama benim göbek bölgem çok yağlı değildi karında tam bir sarkma vardıöne doğru bir çıkıntı değil aşağı doğru bur sarkık

limon 77 cnm cok cok gecmis olsun cok dogru ve guzel bir sey yaptin kendin icin bilesin, benim bu gun 2 ay ve bir havta oldu ameliyatimdan dusunuyorum da allahim sukurler olsun sana diyorum bu karari vermeme yardim ettiyin icin .Bu gun tum aldigim bikinileri giyip giyip cikardim hepsi de tam istediyim gibi durdu bir zamanlar konusuyodum onlarla bir gun sizi giyecem diye :)), hala inanamiyorum cokk guzel bir duygu allahim isteyen her keze nasip etsin.
çok tşk canım valla şimdi için ben çok iyi yaptığımı düşünmüyorum malum görüntü çok iç açıcı değil ama inşlh zamanla düzeldiğinde daha iyi hissedicem kendimi

limon cum gecmis olsun yeniden cok sevdim darisi isteyen herkesin basina:nazar:
çok tşk ederim canım arkadaşım amin isteyen harkeze nasıp olsun

Sevgili Limon cok gecmis olsun.En kisa zamanda iyilesmen dilegiyle.Darisi bana insallah.Ben calistigim icin yillik iznimde yaptiracagim(aralikda)Yani cok sanslisin bu yaz rahat edeceksin.Ben doktoruma karar veremiyorum,vaktim cok arastiriyorum.

inşlh sende olursun arkadaşım ben oldumya herkez olur gibi geliyor o kadar uzak bir ihtimaldı benim için güveneceğin bir dr bulman dileği ilesevgiler

tşk canım fuat beye oldum eve geldim bu gün dünden daha iyiyim gece ağrılarım baya azaldı kısmetse iyleşceğiz artık

evine hoşgeldin limon şimdiden sonrası artık tamamen dikakt gerektiriyor :21:
sen 2 gece kaldın sanırım hastanede bunu senmi istedin cnm ?

evine hoşgeldin limon şimdiden sonrası artık tamamen dikakt gerektiriyor :21:
sen 2 gece kaldın sanırım hastanede bunu senmi istedin cnm ?
saol canım . yok ben dün geldim eve saat 4 gibi bir gece kaldım aslında ameliyat sonrası felaket bir halsizlik vardı ertesi gün gidemem diyordum ama ilk kez ayağa kalkınca toparlarım dedim ve dün çıktım
şunu söyleye bilirim lipo yapılan yerlerın kesilen yerimden çok fazla ağırıyoor .birde narkozun etkisi sanıyorum boğazımdaki gıcık canımı yakıyor öksürmek zorunda kalıyorum ve işte bu çok çok kötü kızlar

yaa bide göbeğim dikkatimi çekti çok kısa bir sure gördüm ama sankı bana biraz aşağıda gibi geldi sizde böyle düşündünüzmü hiç??????

Bu cuma ameliyat oluyorum Tuğrul Turan'a kısmetse. Benim de ilk sorduğum göbeğin yeriydi. İnternetteki resimlere bakınca bazılarının aşağıda olduğunu görmüştüm. Bu nasıl ayarlanıyor dedim.

Aslında bunun ayarı falan yokmuş. deri altında 4 parça karın kasının birleşim yerinin üstünde göbek deliği olurmuş. Ameliyat sırasında da kasları dikip deriyi gerdirince tam 4 parçanın birleşim yerinden deliyorlarmış deriyi ve göbek yapıyorlarmış.

Umarım yaptırılan ameliyatlar ederine ve çektiğimiz acıya değer.

saol canım . yok ben dün geldim eve saat 4 gibi bir gece kaldım aslında ameliyat sonrası felaket bir halsizlik vardı ertesi gün gidemem diyordum ama ilk kez ayağa kalkınca toparlarım dedim ve dün çıktım
şunu söyleye bilirim lipo yapılan yerlerın kesilen yerimden çok fazla ağırıyoor .birde narkozun etkisi sanıyorum boğazımdaki gıcık canımı yakıyor öksürmek zorunda kalıyorum ve işte bu çok çok kötü kızlar
bende son günlerde lipo istemeye karar verdim bacaklarıma bununla ilgili araştırma içindeyim çoğu yazılarda çıkıntı ve dalgalanma gibi bişierin olduğu söyleniyordu çok kararsısım bakalım dr.m ne uygun görücek :44:
yaa bide göbeğim dikkatimi çekti çok kısa bir sure gördüm ama sankı bana biraz aşağıda gibi geldi sizde böyle düşündünüzmü hiç??????
daha çok yeni cnm ya belki normaldirde senin gözün alışmamıştır :KK34:
Bu cuma ameliyat oluyorum Tuğrul Turan'a kısmetse. Benim de ilk sorduğum göbeğin yeriydi. İnternetteki resimlere bakınca bazılarının aşağıda olduğunu görmüştüm. Bu nasıl ayarlanıyor dedim.

Aslında bunun ayarı falan yokmuş. deri altında 4 parça karın kasının birleşim yerinin üstünde göbek deliği olurmuş. Ameliyat sırasında da kasları dikip deriyi gerdirince tam 4 parçanın birleşim yerinden deliyorlarmış deriyi ve göbek yapıyorlarmış.

saanada aml.da başarılar dilerim :KK71:
benmde izledğim karın germe aml. videolarında alttaki göbek nereye denk geliyosa orayı kesiyolardı :44: sende ne gibi işlemler yapılıcak

cnm sen bizleri sormuşsun ama kendinden haber etmemişsin sende durumlar nasıl maşallah iyice ayaklandında ev işlerine kalkıştın demek :nazar: yara izin ne durumda ilaca filan başladınmı ?
isveç şurubu diye bişi varmış yara izlerin tamamen yok ediyomuş tabi bunun yanısıra sayısız faydası varmış netten bakabilirsiniz ben dr.a sorcam bakalım ne dicek :44:
dediğin gibi yapıcam bende cnm bunu istemek hakkım değilmi yani ben 2 kızımda sezaryenle doğurmuştum ameliyathendeki tüm ayrıntıları hatırlıyorum çok kötüydü :82:
bide ben bu kan tahlillerini ne zaman yaptrcam ya dr. bi kaç gün önce diye mail attı am ane kadar bi kç gün :44: bide aç karnınadır dimi bu tahliler :KK31:

ben iiyim cnm aml konusunu unuttum gitti yaramda ii artık iice iyleşiyo günlük bepanten krem sürüyorum okadar
bu isveç şurubunuda araştırıcam cnm
tabiki bunu istemek hakkın canım dr söle dikkate alıcaktır
valla canım benim tahlillerim aml günü yapıldı dr öncesinde istemedi..ama tahliller aç karınla yapılıyor o konuda yardımcı olim canım

aa çok sevindim emin ol ii bir seçim yaptın umarım hızlıca iileşirsin ilk bir hafta biraz zor ikincisi daha kolay ama üçüncü haftaya süper başlıycağına eminimm canımm

çok tşk canım valla şimdi için ben çok iyi yaptığımı düşünmüyorum malum görüntü çok iç açıcı değil ama inşlh zamanla düzeldiğinde daha iyi hissedicem kendimi

zamanla canım,bu iyileşme süresince aklına çok şey takılıcak ay bölemi kalıcak iz çokmu uzun neden mor neden kırmızı neden hissiz neden şiş gibi ama hepsini zamana bırak 6 - 7 hafta hiç birşey düşünme sonraki görüntüne bakarak (ki onun sonrasındada iyileşme devam edicek)dr neden şöle böle die sor canım :))

evet lipo yerlri çok ağrı yapıyo bndede ilk 3 gün çokkk ağrıular oldu anlatmak bile az gelir ama sonrası çok rahattı
senin nerelerine lipo yapıldı canım
sen sigara içiyomusun canım bende hiç öksüürük gıcık olmadı çok korkmuştum bundan ama olmadı çok şükür ilk öksürük ve hapşırığı 2 hafta sonra yaşadım ondada boş bulundum ama çok az acıdı çünkü baya geçmişti

aşşağıda deil canım ama bizim karnımızın önceki halleri normal olmadığı için bize öyle geliyo aslında normal olan o zamanla alışıcaksın bu görüntüye.

banada aml sonrası aşşağıda deilde sanki yukarıda gibi gelmişti ama şimdi aslında normal olanın o olduğunu düşünüyorum önceki hali sarkmadan dolayı aşşağıdaydı oymuş anarmol olan :)))

bende son günlerde lipo istemeye karar verdim bacaklarıma bununla ilgili araştırma içindeyim çoğu yazılarda çıkıntı ve dalgalanma gibi bişierin olduğu söyleniyordu çok kararsısım bakalım dr.m ne uygun görücek :44:

daha çok yeni cnm ya belki normaldirde senin gözün alışmamıştır :KK34:

saanada aml.da başarılar dilerim :KK71:
benmde izledğim karın germe aml. videolarında alttaki göbek nereye denk geliyosa orayı kesiyolardı :44: sende ne gibi işlemler yapılıcak

bende lipo var canım karın germe ve lipo olmuştum bende bel basen iç ve dışlarına yapıldı lipo şuan normal görünüyo ama aml ilk zamanlarında sanki fark yokmuş gibi geliyodu fakat şimdi incelme gözle görülür halde belli ama dahada incelceğini söyledi dr.canım bende lipo yerleri nde sarkma olmadı ama olduğu yönünde şikayetler duymuştum o nedenle bişey diyemiyorum.

ben iiyim cnm aml konusunu unuttum gitti yaramda ii artık iice iyleşiyo günlük bepanten krem sürüyorum okadar
valla canım benim tahlillerim aml günü yapıldı dr öncesinde istemedi..ama tahliller aç karınla yapılıyor o konuda yardımcı olim canım

aa çok sevindim emin ol ii bir seçim yaptın umarım hızlıca iileşirsin ilk bir hafta biraz zor ikincisi daha kolay ama üçüncü haftaya süper başlıycağına eminimm canımm

zamanla canım,bu iyileşme süresince aklına çok şey takılıcak ay bölemi kalıcak iz çokmu uzun neden mor neden kırmızı neden hissiz neden şiş gibi ama hepsini zamana bırak 6 - 7 hafta hiç birşey düşünme sonraki görüntüne bakarak (ki onun sonrasındada iyileşme devam edicek)dr neden şöle böle die sor canım :))

evet lipo yerlri çok ağrı yapıyo bndede ilk 3 gün çokkk ağrıular oldu anlatmak bile az gelir ama sonrası çok rahattı
sen sigara içiyomusun canım bende hiç öksüürük gıcık olmadı çok korkmuştum bundan ama olmadı çok şükür ilk öksürük ve hapşırığı 2 hafta sonra yaşadım ondada boş bulundum ama çok az acıdı çünkü baya geçmişti

aşşağıda deil canım ama bizim karnımızın önceki halleri normal olmadığı için bize öyle geliyo aslında normal olan o zamanla alışıcaksın bu görüntüye.

banada aml sonrası aşşağıda deilde sanki yukarıda gibi gelmişti ama şimdi aslında normal olanın o olduğunu düşünüyorum önceki hali sarkmadan dolayı aşşağıdaydı oymuş anarmol olan :)))

bende lipo var canım karın germe ve lipo olmuştum bende bel basen iç ve dışlarına yapıldı lipo şuan normal görünüyo ama aml ilk zamanlarında sanki fark yokmuş gibi geliyodu fakat şimdi incelme gözle görülür halde belli ama dahada incelceğini söyledi dr.canım bende lipo yerleri nde sarkma olmadı ama olduğu yönünde şikayetler duymuştum o nedenle bişey diyemiyorum.

bu bebanten ne mucize bi krem demekki ya bi sürü şeye tavsiye ediiyor :44:
inş. bende senin gibi çok kolay atlatırım iyileşme sürecini cnm ya :nazar:
peki lipoda çok fiyat farkı olurmu sizce ?

bu bebanten ne mucize bi krem demekki ya bi sürü şeye tavsiye ediiyor :44:
inş. bende senin gibi çok kolay atlatırım iyileşme sürecini cnm ya :nazar:
peki lipoda çok fiyat farkı olurmu sizce ?

onu bilemiyorum canım yani ben dr görüşürken teek tek fiyat almadım kendisinden karın germe ve lipo istiyorum dedim oda bana fiyat çıkardı sor doktoruna canım bunu ara tlf fark ne olur ne düşünürsünüz de ne takılıp kafanı meşgul ediyosunki

limoncum o öksürükten ben de çok çektim. ciğerler narkoz dolduğu için atmaya çalışıyormuş. sırtının her tarafına özellikle ciğer üzerine el içini çukurlaştırıp tokatllama şeklinde vurdur birine .dayana bildiğin kadar hızlı ve uzun süreli vurdur.ciğerlerin açılmasını sağlıyor ben bu şekilde hafifleterek atlttım ama benim ki ay sürdü...bunu bana bi dr söylemişti sağolsun çok işe yaradı.

onu bilemiyorum canım yani ben dr görüşürken teek tek fiyat almadım kendisinden karın germe ve lipo istiyorum dedim oda bana fiyat çıkardı sor doktoruna canım bunu ara tlf fark ne olur ne düşünürsünüz de ne takılıp kafanı meşgul ediyosunki

evt zaten arama zamanı geldi artık 2 buçuk aydır sadece bi kaç kez mailleştik haftaya arıcam hangi gün tahlilleri yaptırmam gerektiğini ve bu lipo olayını :44:

limoncum o öksürükten ben de çok çektim. ciğerler narkoz dolduğu için atmaya çalışıyormuş. sırtının her tarafına özellikle ciğer üzerine el içini çukurlaştırıp tokatllama şeklinde vurdur birine .dayana bildiğin kadar hızlı ve uzun süreli vurdur.ciğerlerin açılmasını sağlıyor ben bu şekilde hafifleterek atlttım ama benim ki ay sürdü...bunu bana bi dr söylemişti sağolsun çok işe yaradı.

sen bunu dedğin günden beri eşime öğrettim ne yapması gerektiğini :KK9: sağol cnm inş. olmaz öyle şikayetlerim :KK71:

Arkadaşlar ben çok korkuyorum. Ya göbeğim çirkin olursa ya izim fena görünürse ya da enfeksiyon filan olursa...

Benim çok fazla karnımda birşeyim yok aslında. İki doğum yaptım. İlkinden sonra tamamiyle eski halini aldı ama ikinciden sonra derim sarktı. Sezaryen izimin üzerinde kat yapıyor ama dediğim gibi fazla bir şey değil. Ama yatarken yan döndüğümde resmen karnım yığılıyor. Bir de eğildiğimde çatlaklarla beraber buruşuk bir hal alıyor. Bunları niye anlatıyorum, sanki içinizden biri boş ver o kadarcık şey için değmez demesini bekliyorum. Bekliyorum ki bu korkularımdan kurtulayım:) Ama kaç senedir de bu anı bekliyorum. Gözüm hep doğum yapmışların karnındaydı. Ne güzel ben de eski halime dönsem diye bekledim hep. Şimdi iki günüm kalmış nerdeyse vazgeçeceğim.

Yabancı sitelerdeki resimlere bakıyorum, çok azında izler belli belirsiz. Benim doktorumun gösterdiği resimlerde hepsi ameliyat sonrası 1 haftalık resimlerdi. Ve çok güzel görünüyordu karınları. Göbeklerde güzeldi.

Offf offf... Ameliyattan kaçarsam şaşırmayın:2:

Arkadaşlar ben çok korkuyorum. Ya göbeğim çirkin olursa ya izim fena görünürse ya da enfeksiyon filan olursa...

Benim çok fazla karnımda birşeyim yok aslında. İki doğum yaptım. İlkinden sonra tamamiyle eski halini aldı ama ikinciden sonra derim sarktı. Sezaryen izimin üzerinde kat yapıyor ama dediğim gibi fazla bir şey değil. Ama yatarken yan döndüğümde resmen karnım yığılıyor. Bir de eğildiğimde çatlaklarla beraber buruşuk bir hal alıyor. Bunları niye anlatıyorum, sanki içinizden biri boş ver o kadarcık şey için değmez demesini bekliyorum. Bekliyorum ki bu korkularımdan kurtulayım:) Ama kaç senedir de bu anı bekliyorum. Gözüm hep doğum yapmışların karnındaydı. Ne güzel ben de eski halime dönsem diye bekledim hep. Şimdi iki günüm kalmış nerdeyse vazgeçeceğim.

Yabancı sitelerdeki resimlere bakıyorum, çok azında izler belli belirsiz. Benim doktorumun gösterdiği resimlerde hepsi ameliyat sonrası 1 haftalık resimlerdi. Ve çok güzel görünüyordu karınları. Göbeklerde güzeldi.

hangisi daha ağır basıyor? korku mu ? karnını düz görme isteği mi? bence bunu göz önünde bulundur...ancak şunu unutma ki asla pişman olmayacağın bir ameliyat olmuş olacaksın...

eğer önceki yazıları okumuşsan ameliyattan çıkanların ameliyatı ne kadar kolay atlattığını okumuşsundur. burda kimse aman ben çok çektim herkes çeksin diye düşünerek yaşamadığı kolay bir ameliyatı kolaymış gibi anlatmıyor...gerçekten her ne kadar zor bir ameliyat olarak görünse de ameliyat sonrası kendine biraz dikkat etmen durumunda o kadar kolay olan bir ameliyat...

Esin benim korkum çekeceğim acılar değil. İki ameliyat oldum ama emzirirken oluşan göğüs ucu yarası ameliyat acısından daha zor. Ben acıya katlanırım ama ya sonrası...

Bütün korkularımın hepsi -acak mı, - ecek mi ekleriyle bitiyor. Herkeste farklı oluyor. Kiminde beyaz ince bir çizgi, kimin de bir parmak kalınlığında iz.. Kiminde orjinale yakın bir göbek kiminde kabak çiçeği şeklinde ya da siyah derin bir boşluk halinde bir göbek..

Dün sabah 2'ye kadar yine internette tummy tuck sitelerinde gezdim. Uyku tutmadı. Oysa doktorum yasaklamıştı. Ama dayanamıyorum. Benim gibi pimpirikli birinin hiç bir şey yapmadan ya da saçma sapan şeyleri düşünmeden durması mümkün değil ki:KK4:

Yarın sabah 10'da başlayacak ameliyatım. Umarım hayırlısı olur. Fenayım çok fenayım..

selda üzgünüm ama ben vazgeç diyemicem anlattıkların aynı ben yani artık böyle yaşamamalıyız yaşın kaç bilmiyorum ama kaç olursa olsun hher kadının en doğal hakkıdır güzel görünmek :KK16:
sakın vazgeçme eline böyle bir fırsat geçmişken değerlendir şimdi tüm olumsuzlukarı kafandan sil ve bugün yapmak istedğin seni en mutlu edicek şeyleri yap yarın bu saatlerde güzellik uykunda olucaksın her şey çok güzel olucak :KK71:

benm şafak 10 :KK66:

saol cevapların için arkadaşım doğruda söylüyorsun bu gün şöyle bir kıyısınıdan bakayım dedim müthiş bir gelişme var biraz içim rahatladı inşlh daha da iyi olurum ve de oluruz hepimiz için dualarım.
dr. um gerekli gördüğü yerlere yapmış lipo yu kalça bel ve sirt bolgesinde var dr umdan çok memnunum açıkcası doğru bir seçim diye düşünüyorum benim kaygım seninde söylediğin gibi gelişmelerinin nasıl olacağı ile alakalı. dr um ne istediysem onu yapmış saolsun
sevgiler

X