Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Biraz gec cevap veriyorum,kusuruma bakmayin,ben Istanbuldayim.Doktor onerilerinize ihtiyacim var.Ben aslinda 40 yasinda 1.62 boy ve 54 kiloyum,ama sezaryenden sonra gobegim gitmedi.Zayif oldugum icin cok daha cirkin duruyor(4-5 aylik hamile gibi:)Doktor arastiriyorum ama hepsi burun veya meme uzerinde uzman,karin germe uzerinde iyi olan var mi?cevaplarinizi bekliyorum,tesekkurlerhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/dance.gif:66:

Son düzenleme:

tuğrul turana git

10,30 da girdim 1,10 da odama geldim ama yeni kendime geliyorum haber vermek istedim ağrım var çok olmamakla karın bölgemde yanma var sonra yine yazarım sevgiler

bazı arkadaşlar yakup avşardan çok memnun kaldılar ama fiyatları çok tuzlu diye biliyorum...

10,30 da girdim 1,10 da odama geldim ama yeni kendime geliyorum haber vermek istedim ağrım var çok olmamakla karın bölgemde yanma var sonra yine yazarım sevgiler

oh oh maşallah olduda bitti
çok geçmişolsun inş. su gibi bir iyieşme süreci geçiriceksin cnm

kızlar ben bi kaç gündür bacaklarıma takmış durumdayım üst baldırım ne kadar kilo verirsem verim çok kalın acaba bu aml.onlarıda liposakşınmı yaptırsam sizce ağırmı gelir bide zayıflatırmı sarkan bölgeler toparlanırmı ?

işte bu kadarrrrrrrr..... geçmiş olsun canım. iyi olmana ve bizi haberdar etmene çok sevindim...:)

derideki sarkmaya bağlı toparlanma işi...bana öle demişti dr. deri hem kilolu hem gevşekse maalesef sadece lipo yapmak kurtarmıyormuş aynı zqmanda deri germe de yapılması gerekiyormuş...ben de bi ara takmıştım da ordan biliyorum...

işte bu kadarrrrrrrr..... geçmiş olsun canım. iyi olmana ve bizi haberdar etmene çok sevindim...:)
saoll canım arkadaşım iyiym vallaa sanki ruya gibi çok rahat geçti hatta şunu söyliyim amelayhaneyi bile görmeden asansörde uyumuşum :))))))
sevgiler

limoncum kaç kiloyla girdin bu operasyona yani iyice zayıfladıktan sonra yaptırmak daha doğru diyolar o bakımdan soruyorum:26:

limon 77 cnm cok cok gecmis olsun cok dogru ve guzel bir sey yaptin kendin icin bilesin, benim bu gun 2 ay ve bir havta oldu ameliyatimdan dusunuyorum da allahim sukurler olsun sana diyorum bu karari vermeme yardim ettiyin icin .Bu gun tum aldigim bikinileri giyip giyip cikardim hepsi de tam istediyim gibi durdu bir zamanlar konusuyodum onlarla bir gun sizi giyecem diye :)), hala inanamiyorum cokk guzel bir duygu allahim isteyen her keze nasip etsin.

Son düzenleme:
ay bilmiyorum esin bide orayı gerdirmeye kalkarsam yamalı kumaşa dönücem haftaya dr.umla görüşmem var ozaman danışıcam ona umarım sadece lipo yeterli gelir :44:
saol cnım inşlh uğraşılarıma deymiştir henüz görledim ameliyat yerini çünkü .sıra sende duarımız seninle olacak sevgiler
inş. cnm eminim değmiştir sağlıcakla bi an önce iyileşmen dileğiyle
ya bende ameliyathaneyi görmek istemiyorum hemen uyutsunlar ltfnn

oh oh sen böyle konuştukça sabırsızlığım artıyor
şafak 12

bazı arkadaşlar yakup avşardan çok memnun kaldılar ama fiyatları çok tuzlu diye biliyorum...

Evet,ben Yakup beyle gorustum,tam karin germe,bele lazer lipo ve cikan yaglari da yuzume bazi yerlere enjekte edecek,11.000 dedi.(hastane hersey dahil)Cok pahali geldi ama gercekten en iyisi ise veririm.Benim tek derdim,dogru duzgun olsun ve komplikasyon cikmasin.3-5 in hesabini yapmak istemiyorum yeterki iyi olsun.Yakup beye ameliyat olan var mi?Veya Tugrul Turan`a . Simdiden tesekkurler.

Son düzenleme:

Sevgili Limon cok gecmis olsun.En kisa zamanda iyilesmen dilegiyle.Darisi bana insallah.Ben calistigim icin yillik iznimde yaptiracagim(aralikda)Yani cok sanslisin bu yaz rahat edeceksin.Ben doktoruma karar veremiyorum,vaktim cok arastiriyorum.

slm kızlar yazamıyorum çok kusura bakmayın ne olur evdeki işlerimi hala bitiremedim uzun bir süre evde uzakta kalınca birikim çok oluyoo

limonnn olmuşsun canımmm çok sevindimmm hadi gözün aydınn:)))biran önce iyileş artıkk umarım göbüşünde çokkk güzel olmuştur kime oldun canım amll

haziranda canım dr söyle bende bu aml konusunda korku stres var ben amlythaneyi görmek istemiyorum die önceden uyuturlar bu istek çok normal merak etmee

cnm sen bizleri sormuşsun ama kendinden haber etmemişsin sende durumlar nasıl maşallah iyice ayaklandında ev işlerine kalkıştın demek yara izin ne durumda ilaca filan başladınmı ?
isveç şurubu diye bişi varmış yara izlerin tamamen yok ediyomuş tabi bunun yanısıra sayısız faydası varmış netten bakabilirsiniz ben dr.a sorcam bakalım ne dicek :44:
dediğin gibi yapıcam bende cnm bunu istemek hakkım değilmi yani ben 2 kızımda sezaryenle doğurmuştum ameliyathendeki tüm ayrıntıları hatırlıyorum çok kötüydü :82:
bide ben bu kan tahlillerini ne zaman yaptrcam ya dr. bi kaç gün önce diye mail attı am ane kadar bi kç gün :44: bide aç karnınadır dimi bu tahliler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…