Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
umarım öle olacak canım :)))
pansumanda neymiş!!!!!!valla neye pansuman yapıyosunuz merak ediyorum...şaka şaka....:)))))
öle pansumanlık bi dikiş yok ben de...sadece kaşıntı yaptığı için bepantane sürüyorum dikişlerin üstüne...korsem çok rahat bu nedenle sargı bezi tülbent vs de kapatmaya da gerek duymuyorum...sadece dikişlerin başlangıç ve bitiş yerlerinde büyük dikiş ipleri var.geri kalan dikişler yok oldu gitti bile...dikiş alma durumu da yok ben de...
aramıza hoş geldin muhammara...hangi ilde olmayı planlıyorsun ameliyatı..bunu belirtirsen arkadaşlar sana doktor önerisinde bulunabilir...
:=))))) değmen benim ilgisiz alakasız doktoruma...insan olduğunun ve olduğumun farkına yeni vardı zaar.dünyaya yeni döndü sanki... hepimize allah vicdanlı insan doktor nasip eylesin...
Biraz gec cevap veriyorum,kusuruma bakmayin,ben Istanbuldayim.Doktor onerilerinize ihtiyacim var.Ben aslinda 40 yasinda 1.62 boy ve 54 kiloyum,ama sezaryenden sonra gobegim gitmedi.Zayif oldugum icin cok daha cirkin duruyor(4-5 aylik hamile gibi:)Doktor arastiriyorum ama hepsi burun veya meme uzerinde uzman,karin germe uzerinde iyi olan var mi?cevaplarinizi bekliyorum,tesekkurlerhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/dance.gif:66:
Biraz gec cevap veriyorum,kusuruma bakmayin,ben Istanbuldayim.Doktor onerilerinize ihtiyacim var.Ben aslinda 40 yasinda 1.62 boy ve 54 kiloyum,ama sezaryenden sonra gobegim gitmedi.Zayif oldugum icin cok daha cirkin duruyor(4-5 aylik hamile gibi:)Doktor arastiriyorum ama hepsi burun veya meme uzerinde uzman,karin germe uzerinde iyi olan var mi?cevaplarinizi bekliyorum,tesekkurlerhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/dance.gif:66:
10,30 da girdim 1,10 da odama geldim ama yeni kendime geliyorum haber vermek istedim ağrım var çok olmamakla karın bölgemde yanma var sonra yine yazarım sevgiler
10,30 da girdim 1,10 da odama geldim ama yeni kendime geliyorum haber vermek istedim ağrım var çok olmamakla karın bölgemde yanma var sonra yine yazarım sevgiler
kızlar ben bi kaç gündür bacaklarıma takmış durumdayım üst baldırım ne kadar kilo verirsem verim çok kalın acaba bu aml.onlarıda liposakşınmı yaptırsam sizce ağırmı gelir bide zayıflatırmı sarkan bölgeler toparlanırmı ?
saol cnım inşlh uğraşılarıma deymiştir henüz görledim ameliyat yerini çünkü .sıra sende duarımız seninle olacak sevgileroh oh maşallah olduda bitti
çok geçmişolsun inş. su gibi bir iyieşme süreci geçiriceksin cnm
saol cnım inşlh uğraşılarıma deymiştir henüz görledim ameliyat yerini çünkü .sıra sende duarımız seninle olacak sevgileroh oh maşallah olduda bitti
çok geçmişolsun inş. su gibi bir iyieşme süreci geçiriceksin cnm
saoll canım arkadaşım iyiym vallaa sanki ruya gibi çok rahat geçti hatta şunu söyliyim amelayhaneyi bile görmeden asansörde uyumuşum :))))))işte bu kadarrrrrrrr..... geçmiş olsun canım. iyi olmana ve bizi haberdar etmene çok sevindim...:)
ay bilmiyorum esin bide orayı gerdirmeye kalkarsam yamalı kumaşa dönücem haftaya dr.umla görüşmem var ozaman danışıcam ona umarım sadece lipo yeterli gelir :44:derideki sarkmaya bağlı toparlanma işi...bana öle demişti dr. deri hem kilolu hem gevşekse maalesef sadece lipo yapmak kurtarmıyormuş aynı zqmanda deri germe de yapılması gerekiyormuş...ben de bi ara takmıştım da ordan biliyorum...
inş. cnm eminim değmiştir sağlıcakla bi an önce iyileşmen dileğiylesaol cnım inşlh uğraşılarıma deymiştir henüz görledim ameliyat yerini çünkü .sıra sende duarımız seninle olacak sevgiler
limon 77 cnm cok cok gecmis olsun cok dogru ve guzel bir sey yaptin kendin icin bilesin, benim bu gun 2 ay ve bir havta oldu ameliyatimdan dusunuyorum da allahim sukurler olsun sana diyorum bu karari vermeme yardim ettiyin icin .Bu gun tum aldigim bikinileri giyip giyip cikardim hepsi de tam istediyim gibi durdu bir zamanlar konusuyodum onlarla bir gun sizi giyecem diye :)), hala inanamiyorum cokk guzel bir duygu allahim isteyen her keze nasip etsin.
bazı arkadaşlar yakup avşardan çok memnun kaldılar ama fiyatları çok tuzlu diye biliyorum...
slm kızlar yazamıyorum çok kusura bakmayın ne olur evdeki işlerimi hala bitiremedim uzun bir süre evde uzakta kalınca birikim çok oluyoo
limonnn olmuşsun canımmm çok sevindimmm hadi gözün aydınn:)))biran önce iyileş artıkk umarım göbüşünde çokkk güzel olmuştur kime oldun canım amll
haziranda canım dr söyle bende bu aml konusunda korku stres var ben amlythaneyi görmek istemiyorum die önceden uyuturlar bu istek çok normal merak etmee