yürüyüşün filan nasıl cnm dışarda normal bi şekilde dolaşabiliyomusun yapıyosan ne kadardır yapabiliyosun :97: dikiş yerlerin yani izin ne durumda
canım ben zaten hemen hemen hiç eğik yürümedim hatta aml öncesi bu konuya çok takmıştım çünkü eşim ve ailem dışında kimse bilmiycek uzun süre eğiik yürümek beni sıkıyodu ama bilmiyorum ben ilk hastanede yürüyüşe kaldırdıklarında bile tam diktim ama dr görünce bu güzel fakat sen biraz eğik yürü dikişler gerilmesin dedi die 1hafta 10 gün eğik yürüdümokadar sonrasında hep diktim şuanda tamamne dik yürüyorum.dışarıda çok hızlı çıktım ilk hafta kısa market alışverişlerine başlamıştım ikinci hafta gezilere falan gitmeye 3 hafta tam gaz:)
ay ende mayis ortasi ya da 3. haftasi olcam cok heyecanliyimmmm umarim guzel olur tas gibi olsun karnim :86:
hakkında hayırlısı canım
hoş geldin merakta bıraktın vallaa iyi olman çok güzel çok sevindim .. ben bişey sorabilirmiyim sana dikişlerinde geçmeyecekmiş gibi bir şiş görüntü varmı yani dikiş sonralrında değil izin hattı boyunca hani iki şeyi birbirne diikersinde hafif bir kabarık lık kalır böyle bi şey varmı birde en çok ne lazım olacak bana bunların bilgisine verimisin hastanede
yazıcı1975 göremiyorum senide canım gal bir haber et özletme kendini
sevgiler hapinize
canım izimin boyunu ölçmedim kısa deil çok uzunda deil ama beni rahatsız etmiyo en azında önceki karnım kadar hiç ama hiç etmiyo kabartı falan başlarda vardı benide düşünüdrmüştü dr sorduğumda geçicek zamanla dedi içimden acaba dedim ama gerçektende geçiyo şuan çok az kaldı ve halada hızlı bi şekilde düzeliyo emini zamanla çok daha güzel olucak.
bugün banyo sonrası eşim bakim dedi bende hayır dedim (aml sonrası hiç göstermedim başlarda oda görmiyim kötü olurum dedi dayanamaz pek yaralara :)) sonrada bakim dedi ama ben biraz daha düzelsin die göstermedim)neyse çok ısrar etti yaa derken gösterdim amann ne takılıyosun gayet güzel olmuş bayada iyileşmiş yani hiç öle 1 ay önce aml olmuş gibi durmuyo dedi ve bunu söylerken beni kırmmak gibi bi hali yoktu gayet samimiydi hatta bu yaz bikiniler seni bekliyo anlaşıldı dedi :))) ben tabii foraaa
23 nisandan sonra olacağım tabii kalbim izin verirse 85 ile 95 arasında nabız yükselmesi var inşlh sorun olmaz kızlarrr dua edinde kötü bir iz ile uyanmayayım en büyük korkum bu gerçi drum sağ olsun sonuna kadar yaptığım işin arkasındayım dedi . korkulacak bir şey yok göreceksin dedi ve ben izin uzun bile olsa kesinlikle buzulmesini veya dikiş sonlarında köpek kulaklarının olmamasını istedim tek takıntım kesilen yerin düzgün olması yanı girintili çıkıntılı kesilmemesi çok mu abartıyorum yaaaa yardımmmmm:18::18: sevgiler
rahat ol biraz canımm
bu arada aml sonrası ilk gördüğünüz zaman hemen moralman yıkılmayın kızlar çünkü ilk gördüğünüz zamanki halinizle bir ay sonraki haliniz çok farklı olucak ben ilk gördüğümde çok fazla fark olmamış die düşüündüm dr ozamanda acele etmee her geçen gün inicek dedi ozamanda acaba dedim ama gerçektende öle gergün dahada incelme oluyo sanırım ödemler şişlikler iniyo ve dr altı ay boyunca değişiklikler devam etcek dedi ben dr güveniyorum gerçektende ne dediyse çıktıı