Sevgili sedaktcım
Viks vapour diye yeşil kısa silindirik plastik şişede olanı var eskiden annannelerimiz kaynayan suya katıp evde bize nezle girp zamanlarmızda buharını soluturdu :))))) hatta ben hala öksürük falan olduğumda bağrıma ve boynuma sürerim...
cok sağol cance....
çoğu gitti azı kaldı artık... valla ben öle anam ben dinleneyim diyen biri değilim bu nedenle de evde bile baya bir ayakta gezinip yavaştan odamı toplayıp eşyalarımı yerleştirme gibi şeyler yapabiliriyorum..tek sorun biraz fzla ayakta kaldığım belimin ağrıyor olması... bakım konusunda bişi sölemediler bana ...daha henüz sargısı açılmadı ve karın direnlerim alınmadı zaten... alındıktan snra bakım konusunda ben de senin paylaştığın bilgiler doğrultusunda bakımı yaparım artık....biraz sonra direnlerimi boşalttırmak ve ölçtürmek için hastaneye gideceğim ...bi gelişme olursa yazarım...aksırık tıksırık hiç eksik değil ben de...canım pek acımıyor...ama ben hala ağrı kesici kullanmaya devam ediyorum...konforumu artırmak için kullanılacak ilaçları severim bennnnn :)))
bu arada ilk gecemi uykusuz geçirdim desem sanırım yalan olmaz...hastanedeki manuel ayarmalı hasta yatağı bile daha rahattı :))))
çoğu gitti azı kaldı...sırada sedakt var... dilerim o da bizim kadar şanslı ve başarılı bir şekilde atlatır bu süreci...
sağlıcakla....
doğru tahmin etmişim canım yanıma ondan aldım bende.
ii olman ne kadar güzel enimde dediğin gibi iki gün kaldı sayılır
karmakarışığım biran önce olsun bitsin işlerime bakar hale gelim vede görüntmden memnun olup haydee alışverişe demek istiyorum eşime artık bunu demem ne zaman olursa:))))
bugün direnlerimi boşalttırmaya gittim...cuma sabahı gidicem drenleri çıkarıp memedeki dikişleri alacaklar...uykusuz her geceye devamlarr....
bence de düşüncen çok mantıklı...ben de artık 2. haftadan itibaren yavaş yavaş yeme içmeye bir çeki düzen vericem...belki akupunktura da başlarım... hatta ilerki haftalar için şu malum indirimli fırsatlar sunan siteden bir kaç seans bakım falan da alırım...bu arada ben bekarım...erkeklerin bu türlü güzelleşme ya da estetik terapiler için eşlerine onay vermemelerini anlamıyorum...güzellşeince kaçar diye mi korkuyorlar nedir...anlamdım gitti...benim abimde yengemin olmak istediği burun ameliyatı için engel oluyor... sevgili limon77, bu ameliyatı olma yolunda önündeki engelleri(korkuların ve eşin ) yenmek için taktik geliştirmeni tavsiye ediyorum...mesela buduğun her doktordan randevu alıp görüşmeye git bir sürü kişi ile konuştukça beynine tanıdık gelen bu durum karşısında korkuların azalabilir..eş engeli için de aynı taktiği kullanabilirsin..."hoby oldu canım gidip konuşup geliyorum -ciğerci kedisi gibi oldum camekandaki güzelliklere ulaşma özlemiyle bakınıyorum-kocam izin verirse yaptırcağım günü özlemle bekliyorum"şeklindeki sesli monologlar (kendi kendine konuşup iç çekmeler) bir süre sonra eşinin yüreğine cızzzzzz dedirtecek ve bu ameliyatı olman için onay vermesini sağlayacaktır diye düşünüyorum... benim ki bekara karı boşamak kolaydır hesabından şeyler :)) siz de kendinize göre taktikler geliştirebilirsiniz...
sağlıcakla...
:)))) deli bi hatunsun anlaşıldı .)
merhaba cnm evet ne yaşarsam yaşayayım iyiki yapmışım.son kontrolde revizyon yapmamız lazım dedi dr bende ilerki bir zamana erteledim şuan yenı bir operasyonu kaldıramam dedim.hiç ama hiç pişman olmadım.eğer olursam çok daha düzgün bir karnım olacak .enfeksiyon hem dikişlerde hemde deride deformasyon yaptı ama çokta kötü degıl bakalım hayırlısı inş.bende 80 kıloyla girdim amelıyata suan 74 kıloyum ama neredeyse 10 kılo wermış gibi gorunuyorum sende inş sonucu çok gusel bır operasyon geçırırsın allah gönlüne göre wersin cnm:)
bende göbek fıtığı wardı.ilk amelıyatta herkeste olduğu gibi göbeği tamir edip yerınde bıraktı dr.fakat göbek damarından beslenemediği için enfekte oldu .dikişler açıldı ve içeri düştü. iknci operasyonda aldı göbeği yerıne yenı göbek yaptı.dikişlerımde çok guseldı oldukça gergin ve dümdüzdü.fakat sonradan şekil itibarıyle bozuldu yer yer şişlikler war.benı çokta rahatsız etmıo ama doktorum olmaz tekrar dikişlerı toparlayacağım dedi bende ilerı bır tarıhte yaparız diyorum.scar revizyon dikiş düzeltmesi demek yani.çok kısa bir müdahale dedi ama ben genede şuan yanaşmıyorum hayırlısı bakalım:)
vet sonuıçta koca bir göbek yok oluyo buda fazlasıyla zarif göstermek için yeterlidir di edüşünüyoum.çok yıpratıcı olmuş aml ama çok şükür geride kalmış Allah bidaha yaşatmasın canım alışveriş başladımı :)))