Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

doğru tahmin etmişim canım yanıma ondan aldım bende.
ii olman ne kadar güzel enimde dediğin gibi iki gün kaldı sayılır
karmakarışığım biran önce olsun bitsin işlerime bakar hale gelim vede görüntmden memnun olup haydee alışverişe demek istiyorum eşime artık bunu demem ne zaman olursa:))))

:)))) deli bi hatunsun anlaşıldı .)

vet sonuıçta koca bir göbek yok oluyo buda fazlasıyla zarif göstermek için yeterlidir di edüşünüyoum.çok yıpratıcı olmuş aml ama çok şükür geride kalmış Allah bidaha yaşatmasın canım alışveriş başladımı :)))

Çiğdemcim, anlaşılıyor ki büyük bir hayal kırıklığı ve gereksiz operasyonlar zinciri yaşamışsın ...çok geçmiş olsun...dr unun yaptıkları pek bir acemi işi gibi geldi...revizyon için iyi düşün..dr uzmanlığını sende geliştirmek istiyor olabilir :)) şaka bir yana..gerçekten de şanssızlıklar zinciri dolanmış karnına...eğer şeklinden şikayetçi değilsen son revizyonu yaptırmayı düşünme bile...tam bir iyileşme olduktan sonra eğer şeklinden rahatsız olacak olursan başka bir doktorla görüş...unutma "papaz her zaman pilav yemez" ...çooook geçmiş olsun...bundan sonra şansın yüzüne dönsün...sağlıcakla..

saol canım arkadaşımiyi dileklerin için ve bütün paylaşımın için allah senin de herşeyi gönlüne göre versin

estetik plastikçi sitelerinden birinde okudum bugün, ne kadar fazla kiloyla (yani yağla) karın germe yapılırsa yara iyileşme süreci o kadar uzayıp yağ nekrozu denilen (dokuların yağdan beslenmesi engellendiği için yapısı bozulup enfeksiyon oluşma riski) durumla karşılaşılma olaslığı o kadar fazla oluyormuş...

aman kızlar dikkat !!! demek ki kilo vermek lazım en iyi sonucu alabilmemiz için...sağlıcakla...

esin nasılsın canım ben çok yorgunum bugün kaş kontör randevum vardı mesafede uzaktı biraz yoruldum dünde saçlarımı kısa kestirdim ii oldu aml sonrası bakımı zor olurdu ama ben kısa saçın daha çok yakıştığını düşündüğüm için kestirim bide cilt bakımı yaptırdım en sonda kuaför ve ağda ohh nefes aldım valla.kaldı 1 gün yarında çocukalrımı yıkıycam banyomu yapıcam ve çantamı hazırlıycam ertesi günde abbas aml yolcusu :)))
dualara başlayın lütfen buna çok ihtiyacım olucakkk

slm esin
bunu duyduğuma çok sevindim zaten bende bunu bilerek kendime şart komymuştum fazlalıklarımı verip öyle aml. olucam diye Allaha şükür 3 ayda 12 kilo verdim dr.um aml. kadar 2 daha ver fazla verme dedi onunda 1 i gitti zaten
sen nasılsın ağrın sızın varmı yarın direnlerin çıkınca daha iyi olucaksın eminim onlarla hareket etmek zordur dimi 2 yanında sallanan şeyler :97:

ay sedakt ne güzel herşeyini hazırladın bende senin gibiyim şimdiden tüm ayrıntıları düşünüyorum zaten fazla mükemmeliyetçi yapım vardır bu yönüm beni yoruyor ama napim alışkanlık ..
saçlarını gülegüle kullan :78: dualarım seninle cnm haftaya bugün gibi çoktan herşey bitmiş olucak sende bizimle harika deneyimlerini ve sonuçlarını paylaşıcaksın inş.

o bendede var canım bende çok mükemmeliyetçiyimdir hemde çok fazla ama napim bu benide etrafımıda yorsada bu huyumdan vazgeçemiyorum.her ince ayrıntıyı düşünüyorum acaba nelerle karşılaşırım ve hangi ihtimalerde neler olur die hepsine önlem alıyorum
sende olucaksın inşallah az kaldı heleki nisanda olursan tamamdır

sedakt cnm dualarim seninle allah en agrisiz ve guzel ameliyatlar sunsun sana ins korkma gerci bugun ameliyatta sin her halde ben bir kac gun giremedeim nete hadi cnm guzellik uyukuna yat ve sonrasi iyi olacak optum

sokaga çıkmaya 3 hafta sonra başladım ama yine de eğik yürüyordum, zaten çok yavaş hareket ediyordum, tam rahat rahat yürümeye başlamam 2 ay sonra oldu hem dik yürüyordum hem de hızlı:)

hadi bakalım hayırlısı Sedakt.tüm içten dualarım senin için,

inan ameliyatın hiç bir zorluğu yok, ağda ya da kaş kontur bile daha zor:)) yarına kadar görüşemezsek sana sabır ve sukunet diliyorum. durumundan bizleri haberdar etmeye çalış...şimdiden koccccamaannnn geçmiş olsun...

direnlerim bugün alındı. ya ben de bir terslik var ya da ...bilemiyorum valla.ben direnlerimle gayet rahattım.direnlerim çıkınca diren yerlerim sızlamaya başladı :) korsemi biraz daha yukarıya kaydırdılar biraz daha sıktılar... karın sargımı açtılar...dr un dediğine göre karnım çok iyi olmuş...çok ayıp olacak biliyorum ama ben dah öle eni konu karnıma bakmadım...sanırım önceliğimin faklı olması bunda etken...neyse işte dileyen isteyen herkese allah mermer gibi düz sorunsuz karın yapabilecek iyi bir doktor nasip etsin!!! AMİN!!!

sedakt cnm dualarim seninle allah en agrisiz ve guzel ameliyatlar sunsun sana ins korkma gerci bugun ameliyatta sin her halde ben bir kac gun giremedeim nete hadi cnm guzellik uyukuna yat ve sonrasi iyi olacak optum

tşk ederim hayatım yarın öğlen saat 12.30 aml veallahın izniyle ii geçicek zaten aml yana ne korkum ne heyecanım falan yok çok sakin ve çok rahatım dedimya benim korkum aml sonrası iyileşme süresi oda hızlı olursa süper olucakk dualara devam kızlarr

inşşş canım leptopumu götürcem eşim için hastaneye sıkılmasın die ama girebilirmiyim emin deilim kısmet artık dualara devam esincimmm buna ihtiyacım olucaK.
senin aml bizden çok dha zorludu canım ama çabuk toparladın MAŞALLAH inşallah dahada hızlı düzelirsin tüm sıkıntıların sona ererr

Ameliyat olan arkadaşlara geçmişolsun diyorum..
Bende karın germe ameliyatı olmak istiyorum ama ameliyat izleri konusu biraz kafamı kurcalıyor.
Daha önceden bu operasyonu geçirmiş olupta memnun olmayan varmıdır diye merak ettim.. yani yara dikişizleriniz ne durumda, çok mu belli oluyor. pişman olduğunuz oldumu hiç. :26:

ben eminim ki sen de ışık hızıyla iyileşeceksin...bugün benim 9.günüm ama nerdeyse istediğim gibi dik yürüyebiliyorum ama nm lazım dikkat ediim biraz deyip eğilip bülülüyorum...sen de böyle olacaksın tez canlııs her işini kendin yapamka isteyeceksimn sonra da noluyoruz ya ben dahayeni emaliyat oldum biraz yavaş diyeceksin...şimdiden hem emliyat için hem de iyileşme sürecin için geçmişler olsun...dualarım seninle canım...

canımmm tşk ederim bikaç saat sonra aml var ve son kez bakıp yazmak istedim Allahın izniyle yarın yda öbürgünde iiyim haberlerimi yazıcam sizdende dualara devam etmenizi istiyorum arkadaşlarrr.
aml bekleme ve araştırma süresince bana cvp yazan bilgi veren deneyimlerini paylaşan herkese çokkk teşekkür ederim bundan sonrada aml sonrası için deneyimlerinize ihtiyaç duyacağım Allaha emanet olun.hayırlı geceler.esincim sanda ayrıca tşk ederimm canımm

günaydın arkadaşlar
sedakt cnm şu sıralar hazırlanıyosundur allah yardımcın olsun cnm herşey su gibi akıp bitsin inş.
özletme merakta bırakma bi an önce gel aramıza iyi haberlerini vermeye .

Sevgili Sedakt senin güzel haberlerini almak ve mutluluğunu paylaşmak üzere burda bekliyoruz...en kısa zamanda Sedaktın mutlu olduğunu öğrenmek istiyoruz...sana bir de şans öpücüğü yolluyorum...

sağlıcakla ...

iyigeceler kızlar kimsecikler gelmemiş tüm gün :97:
sedaktın ilk gecesi nasıl geçti acaba aml. umarım en kısa sürede haberini alırız çok merak ediyorum ..

günaydın arkadaşlar
sedakt cnm şu sıralar hazırlanıyosundur allah yardımcın olsun cnm herşey su gibi akıp bitsin inş.
özletme merakta bırakma bi an önce gel aramıza iyi haberlerini vermeye .

iyigeceler kızlar kimsecikler gelmemiş tüm gün :97:
sedaktın ilk gecesi nasıl geçti acaba aml. umarım en kısa sürede haberini alırız çok merak ediyorum ..

tşk kızlar olduda bitti
biraz ağrım var ama ağrıdan şikayetim yok fakat bulantım çok oluyo çünkü yemek yiyemiyorum sıfır iştahlıyım şuana kadar tek sıkıntım bulantı zaten hastanedeyim hatta bugünde kendi talebimle burda kalıcam malum evde çocuklar var iki gün sora çıkmak daha ii olucak çok yazma gücüm yok ama sizi kısa kısa haberdar edicem hoşçakalın canlarr.

işte buuuuuu!!!!
geçmişler olsun geçmişler olsun....
hadi bakalım bundan sonra hızla iyileşme sürecine giriyorsun Sedakt...ara sıra yazmanı bekliyoruz.kendini zorlama fazla...bulantı için ilaç verirler zaten en kısa zamanda normalleşirsin. benim ilk ameliyatta da benim bulantım çok olmuştu ..ilaçlar sağolsun :))

saol cnm Allah isteyen herkese nasip etsin inşşş çok güzel bi olay.bulantı için iğne yaptılar iki defa biraz önce dr geldi direnlerimide aldı ve sondam çıktı ilk pansumanım ve ilk yürüyüşümüde yaptım
yataktan inmek işkenceydi onun dışında herşey süper.hepinizi öpüyorum hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…