- 25 Ocak 2011
- 165
- 2
saol cnm Allah isteyen herkese nasip etsin inşşş çok güzel bi olay.bulantı için iğne yaptılar iki defa biraz önce dr geldi direnlerimide aldı ve sondam çıktı ilk pansumanım ve ilk yürüyüşümüde yaptım yataktan inmek işkenceydi onun dışında herşey süper.hepinizi öpüyorum hoşçakalın
işte bu kadarrr!!!
yataktan inmeye de yavaş yavaş alışacaksın... sanırım ilk yataktan inme dersinden sonra herkes kendine tarz yöntemler geliştiriyor...ben bacaklarımı karnıma ve yatak kenarına yaklaştırırken popomu da yatak kenarına itip kollarımdan destek alarak daha kolay indiğimi (hala da öle iniyorum) keşfetmiştim.
bugün benim 11.günüm.yattığım yerden karın dikişlerime şöle bir göz attım...gayet güzel olmuşlar...hafifi dikiş tutmayan bir yer kalmış onuda ben yapıştırdım.göbeğim çok gergin ve ağrılı sanki dokunulmuyor bile...kenarlardaki pilelerde açılmış sanki :))
mememi hiç sorma...üstünden kamyon geçmiş die bir tabir vardır ya,aynen öyle...zikzaklı zikzaklı dikişler yarık yuruk görüntüler..herhalde bu görüntüde iyileşme tamamlanınca düzelir diye düşünüyorum...
dediğin ve hep dediğimiz gibi allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin ...sağlıcakla...