çok teşekkür ederim canım.benim ameliyatım bile normal karın germe dışında zor bir ameliyaken bu kadar çabuk toparlandımsa eminim sen de hemen ayaklanırsın. evet cance nin dediği gibi eğik yürümekten dolayı biraz sırt ağrım oluyor. o zmanada hemen yatıyorum.onun dışında artık dün geceden beri yataktan kendim yatıp kalkıyorumdirenlerimden gelen sıvının rengi açıldı ve miktarı biraz azaldı her halde pazar a da pazartesi çıkarırlar. maalesef bağırsaklarda kazbızlık sorunu var biraz da doğru düzgün lifli bişi yemediğim için wc ye çıkamadım.ilaç verecekler bugün
pc m yanımda zaman zaman girip bakarım topiğe...sen sorularını vs ne isersen yaz canım ben arada girer yazarım...öpüyorum sizleriiiii...sağlıcakla..
ay ne güzel canım yaa hastanede dr ukalalıklarından yana sorun yaşamamışsındır inşşş germemişlerdir senii.aklıma geldikçe sorucam canım inan düşündükçe aklıma geliyoo daha sorucak çok sorum olucak 6 gün kaldı çünkü hatta aklıma geldi hastaneye neler götürmeliyim sence hiç bilgim yok bu konuda,bide iz giderici krem yara iyileştikten sonra kullanılıyo heralde dimi
benim şuan kafama takılan lipo ama sen lipo olmadın bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim lipo yerlerindeki şişlikler ve morarmalar ne kadar süre ile kalıyo ve sıkıntıları nelerdir
canım sorunu yeni gördüm ben.. epeydir siteyede girmiyordum. ben 1 ekimde ameliyat oldum( karın germe) 1 aydan fazla eğik yürüdüm istesem de dik yürüyemiyordum zaten.. açıkçası dikişlerin tutana kadar egik yürüyorsun.. buda 1 ay gibi bi süreç benim iyileşme sürecim hep geç oldu.. etimle derimle alakalı bir durum ortalama 1 ay diyelim..
senin ayaklanman uzunmu sürmüştü cnm