- 25 Ocak 2011
- 165
- 2
essin cnm çok geçmiş olsun en kısa zamanda toparlanman dileğiyle:)
çok teşekkür ederim çiğdem toparlandım sayılır mem direnlerim çıktı karın da 2 3 güne çıkar herhlde...artık evdeyimmm...
çok çok çok geçmiş olsun güzel arkadaşım allah şifa versin sanada diğer ameliyat olan tedavi sürecinde olan bütün arkadaşlarıma da dikişlerinbüzüşük olması bana sorarsan kesik boyunu kısa tutmakla alkalıda olabilir ve geçeceğini düşünüyorum morelini bozmasınki sen çok metanetli bir insansın bu konda ayrı bir tebrik sebebi işlh herşey gönlünce olsun
çok teşekkür ederim limon77..durum moralimi bozmuyor zaten ...elimde daha iyisi mi vardı ki bulduğuma üzülücem? çok sağol canım..
yazıcı 1975 hala net düzelmedi sanıyorum bahar bitmeden bende bi çıksaydım aradan dr resimleri de görebileceğimi söyledi bu ctesi gitsem bi diyorum korkuyorummmmmmmm çok (((( çiğdem mert yaşadıklarını paylaştın çok teşekkür ederim şimdiye kadar bi sorum olacak bir sürü stres ,sıkıntılı yara iyleşmesi üzüldün ...... şuanki görüntün iyi yapmışım dedirtiyor mu ????? 74 kiloyum sizce çokmu bu ameliyat için yardımmmm kızlar :18:
ben 153 cm boya 71 kiloydum... ewet çok fazlaydı ama büneym çok zayıf bu kadar çok ve zahmetli ameliyatı düzenli beslenmeden(diyet yaparak yani) atlatabilmem mümkün değildi...64 den sonrasını sıf ameliyatta bünye direncim yüksek olsun çabuk iyileşme sağlayayım diye yerken aldım...kimse demedi ki kilon yeterli fazla yiyip kilo alma ...ben ne bulursam yedim...normal de hep olduğum bir kilo varsa şu sıralar 70 sindir ama aslında 6o da olursun uzun zamanlar boyunca...işte böyle bir şeyse senin 70 liğin ozaman zayıfla 60 in sonra ameliyat ol derim..yokdeğilse normalin de 70 ise fazla uğraşma diyete 65 falan ol yeter nasılsa fazla yazğlı olan göbek gidiyor bu işlemde...
:78::78::78:
sağlıcakla...