Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

cance çok çok geçmiş olunsun şimdiden dualrımız seninle olacak dr güven çok önemli hayatını teslim ediyorsun kolaymı aksılıklerden uzak sorunsuz bır operasyon geçirirsin öptüm

kadim dostum yazıcı1975 dinleniyor sanıyorum inşlh iyisindir dualrım seninlede bir an önce iyileş sevgiler öptüm

amin!!! çok sağol güzel temennilerin için...sondayı idrar yolu çıkışına takıyorlar.ince sayılabilecek bir hortumun ucunda idrarın toplandığı bir torba mevcut.senin herhangi bir efor sarfetmene gerek yok.o kendiliğinden mesanende biriken idrarı vakumlayıp torbaya alıyor.acı ağrı sızı yok ama hareketlerini sınırlıyor tabii kii..aynı şey direnler içinde geçerli aynı sistemle dokular arası açığa çıkan kısa süreli kan ve serum akıntılarını vücudun dışına almak için takılıyorlar ve yine bunlarda hareketlerini biraz kısıtlıyor.ters bir hareket yapacak olursan canını birazcık acıtabilirler.. onun dışında hiç bir şeyin korkulacak yanı yok merak etme... benim ilk operasyonumda karın germeye yakın bir operasyondu bunları ordan ve meme kanseri ameliyatı ile mesane sistoskopilerinden tecrübe ettim... :)) hastanelerde çok zamanım geçer de :)))

Kizlar hastanedeyim giris ucin bekliyorum 9da ameliyata girecem allahin izniyle cikinca aksam gibi size yazarim dua edin optum sizi

Kizlar hastanedeyim giris ucin bekliyorum 9da ameliyata girecem allahin izniyle cikinca aksam gibi size yazarim dua edin optum sizi

dualarım seninle cnm..
inş. çok rahat bir ameliyat geçirirsin.
haberlerini bekliyor olacağım..öptüm..

cance dua ettim bilesin,kızlar bu arada işten çıktım,zamn vermediği için,tuğrul bey gidcem çarşamba,tuğrul bey inş fiyatta yardımcı olurda,bende yakın zamnda güzel haber veririm

Oldu da bittiiiii maşalllahhh Cance çabucak iyileşecek inşallaaahhh....
Canım çok çok geçmiş olsun ...sağlıklı,mutlu ve sevinçli haberlerini bekliyoruz artık...

Ooldu olduuu kizlar evet yaptimmm ben bu isi yatagmda yatiyorum agri ise cook spor yapmissin gibi sabah 11 de aldilar 4gibi kendime geldim simdilk iyi ayaga kalkmayi denecez az sonra yazarim daha bol bol dualarini ettiyiniz icin cok tsk ederim kizla optum hepinizi

Oleyyyyy....harikasın...senden güzel bir ses duymak çok iyi geldi içimize...iyi olmana kendini iyi hissetmene sevindim Cance cim.En kısa zamanda daha çok bilgi vermeni ve mükemmel oldğunhaberlerini paylşamanı bekliyorum...tekrar geçmiş olsun...

tbr ederim cance cim atlattın çok şükür şimdi sıra bizde ayy bende olsammm artık gece gündüz rüya her yerde aml var:))

cnm çok geçmiş olsun.acil şifalar dılıyorum sana.iyi haberlerını beklyoruz cnm.dualarımız senınle:)

Kizlar cok sag olun ya yatiyorum iste sabah dilek hanim pansum yapti baklak istermisin dedi yok dedim bu gun deil ama kizlar varya korseden bilebelli dum duzzz olmus goguslerim de guzel gorunuyo cok buyuk deil sanki bir cok guzel sutyen takmsim gibi serumlarim gidiyo arada uyuyom uyaniyom yarim cikacam kusmetse allahima sukurler olsun oldu gece rahattim hic hemsierden agri kesici istemedim her halde serumda vardir optum hepinizi

geçmiş olsun canım çok sevindim,bu tecrübeleri okudukça insan çok mutlu oluyo vede cesaret geliyor inşallah iyileştikçede dahada memnun kalırsın darısı başıma :)

canım çoookk geçmiş olsun.
iyi olmana çok sevindim.
darısı ben gibi sıradakilerin başına olsun...

Son düzenleme:

işte bu kadar!!! Kadınlar kulubü'nün cesur kadınları böyledir işte...

Güzel göbeğin ve göğüslerinle daha estetik görünümlü ve kendine güvenli yarınlara hoş geldin CANCE..:81:.

GuZel dilekleriniz icin cok sag olun kizlar hala inanamiyorum olduguma aksam uzeri taburcu olacam burdaki yatak cok rahat ettirdi beni evde nasil edecem bilmiyorum drenlerim bu gun cikmaz buyuk ihtimal cunku hala sivi geliyo o cok korktugum sondayi icat edenden alla razi olsu. O olmasa isim yaman olacakti o serumlari yedikce cise kendim kalmam gerekecektihic hissetmiyorum bile ama ocikacak o kadar olsun yurudum bugun iki tur attim tek kalkarken ve otururken sancivar ama geciyo goguslerime gelince allha sukurhic agrim yok buz uygulamasi yapiyolar gobeye goguslere kizlar tuvalete cikamadim korkuyom ilac isterim yumusatmak icin:82:

harikasın Cance...bunlar işin zor tarafları işte... hepsi hepsi bu kadar :)) karar verip randevu alıp hastaneye gidene kadar olan kısmı en zor bölümü ...gerisi korktuğumuzdan gözümüzde büyüttüğümüzden midir nedir bilinmez "aaa o kadar abartığım şey bu muymuş?" dedirtiyor...aslına bakarsan iyi de ediyor...yoksa ameliyat olmayı düşünen arkadaşlara nasıl yol gösterici olacaktı ameliyat olmuş olan arkadaşlar...

ilaca gerek kalmayacaktır sanırsam :)) karın germe ameliyatlarından sonra bağırsaklarda kendine bir çeki düzen veriyor sen istemesen de onlar acaip düzenli çalışıp günde 2 bazan 3 kez seni WC ye taşıyorlar... hiç merak etme her şey yolunda gitmeye devam edecek.

evde de sırtına bolca yastık yığıp dik oturup hatta uyuyabilirsin aynı zamanda dizlerinin altına koyacağın yastıklarda karnını ve bacaklarını düzleştirmene engel olarak seni rahatlatacaktır.

ara ara güzel deneyimlerini paylaşmaya devam edersin yine...haberlerini dört gözle bekliyoruz...

cance olduuu diye mesajını okurken yüzümde kocamn bir gülümse oldu,nasıl sevındım bılemsın,bende yakında suprız yapcm size,dua,dua,dua...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…