Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
06 esin cnm sana ne kadar tesekkur etsem az sanki benim nelerden korktugumu biliyomussun gibi ben sormadan yazman cok hos bu gun gobeyim inanlimaz guzel gorundu gozume goguslerim de oyle psikoloji insnain bakisini nasil deistrebiliyor en cok cekindiyim drenler bi de o saonda ilk kez omrumde gorecem onu kolay cis edilebiliyo mu ne bilim utanacam ben ondan sanirim
burunumu yapan doktorum karinimi da yapacak cnm sormussun resim yorumunda yakup avsar cok guzel paylasiyosun rahataltiyosun allah senden razi olsun ve en iyi basarili doktoru senin karsina cikarsin insallah
Kizlar hastanedeyim giris ucin bekliyorum 9da ameliyata girecem allahin izniyle cikinca aksam gibi size yazarim dua edin optum sizi
Kizlar hastanedeyim giris ucin bekliyorum 9da ameliyata girecem allahin izniyle cikinca aksam gibi size yazarim dua edin optum sizi
Ooldu olduuu kizlar evet yaptimmm ben bu isi yatagmda yatiyorum agri ise cook spor yapmissin gibi sabah 11 de aldilar 4gibi kendime geldim simdilk iyi ayaga kalkmayi denecez az sonra yazarim daha bol bol dualarini ettiyiniz icin cok tsk ederim kizla optum hepinizi
Ooldu olduuu kizlar evet yaptimmm ben bu isi yatagmda yatiyorum agri ise cook spor yapmissin gibi sabah 11 de aldilar 4gibi kendime geldim simdilk iyi ayaga kalkmayi denecez az sonra yazarim daha bol bol dualarini ettiyiniz icin cok tsk ederim kizla optum hepinizi
Kizlar cok sag olun ya yatiyorum iste sabah dilek hanim pansum yapti baklak istermisin dedi yok dedim bu gun deil ama kizlar varya korseden bilebelli dum duzzz olmus goguslerim de guzel gorunuyo cok buyuk deil sanki bir cok guzel sutyen takmsim gibi serumlarim gidiyo arada uyuyom uyaniyom yarim cikacam kusmetse allahima sukurler olsun oldu gece rahattim hic hemsierden agri kesici istemedim her halde serumda vardir optum hepinizi
Kizlar cok sag olun ya yatiyorum iste sabah dilek hanim pansum yapti baklak istermisin dedi yok dedim bu gun deil ama kizlar varya korseden bilebelli dum duzzz olmus goguslerim de guzel gorunuyo cok buyuk deil sanki bir cok guzel sutyen takmsim gibi serumlarim gidiyo arada uyuyom uyaniyom yarim cikacam kusmetse allahima sukurler olsun oldu gece rahattim hic hemsierden agri kesici istemedim her halde serumda vardir optum hepinizi
GuZel dilekleriniz icin cok sag olun kizlar hala inanamiyorum olduguma aksam uzeri taburcu olacam burdaki yatak cok rahat ettirdi beni evde nasil edecem bilmiyorum drenlerim bu gun cikmaz buyuk ihtimal cunku hala sivi geliyo o cok korktugum sondayi icat edenden alla razi olsu. O olmasa isim yaman olacakti o serumlari yedikce cise kendim kalmam gerekecektihic hissetmiyorum bile ama ocikacak o kadar olsun yurudum bugun iki tur attim tek kalkarken ve otururken sancivar ama geciyo goguslerime gelince allha sukurhic agrim yok buz uygulamasi yapiyolar gobeye goguslere kizlar tuvalete cikamadim korkuyom ilac isterim yumusatmak icin:82: