cance inş bende 2-3 aya kalmadan olucam,ALLAH sanada acil şifa versin.tabi kolay değil,ama zorda değil,ayy her gün aynı şeyi düşünmekten :)komşum diyorki,ay endulus kestir gitsin,insan bir ömür yük karnında :))e güldüm kızlar
bencede kestir gitsin senden sonrada sıra limonda hadi cesaret kızlar
kızlar mrh bugün doktora gideceğimi size söylemiştim giderken kızkardeşimide yanıma aldım biz beraber dok odasına girdik ilk pansumanım yapılacak ve bende ilk defa izimi tam olarak görecektim sonuç izim dediğim gibi uzun değil yanlara felan hiç taşmamış amaaaaaaaaaaaaa görüntü çok kotu yalnış anlaşılmasın çok muntazam dikilmiş ama genel olarak iz kötü kötü görünüyor resmen içim kalktı hernekadar ben izlere baktım biliyordum amayinede insan kendinde görünce fena oluyor kızkardeşimde fena oldu dok izlere takılma 1 sene sonra belli bile olmayacak ben karıma yaptım asla iz soluyor dedi ama yinede insan acaba diyor şimdi kızlar özellikle çiğdem birde uzerinde vakit geçmiş arkadaşlar ne olur bana söyleyin sizindemi başlarda kötu görünüyordu zamanla nasıl oldu canca sedakt moralınizi bomak istemem kızlar ama sizde herşeyi bilin istedim
hayır önce ben varım :)))30 nisanda oluyorum aml ertelenmişti ablandan dolayı ama şimdi kesin artık günümüzüde dr görüştük tekrar.kısmet bakalım
hayır önce ben varım :)))30 nisanda oluyorum aml ertelenmişti ablandan dolayı ama şimdi kesin artık günümüzüde dr görüştük tekrar.kısmet bakalım
bence sıcaklara kalma korse sıkıntı yapar yinede sen bilirsin devamlı sırtüstü yatmakta kolay değil nekadar havalar serin olursa okadar kolay olur bence
hayırrrr.............. önce ben varım :))) bu çarşamba ameliyat olucam.... bir aksilik olmazsa tabiii...
ayy sıraya girdik kızlar :) ya ız için ne düşünüyorum bılıyomusnuz,ALLAH sağlık versin,bir hastalık olsa idi aml olmayackamıydık?onuda takmıyorum,ben tuğrul beye olamk ıstıyorum,ama biliyosunuz para(çok yüksek,mecburen kendı memlektım olan şehirde çok anlatılan bır kadın var,hatta bu sıtede bıle konuşuluyor,çokda uygun yapıyor,iki arkadaşım ona göğüs küçülttü..ama benım gönlum erkek doktordan ve tuğrul beyden yana,tek üzüntüm bu,ama konuşucam doktor beyle,belki indirim yapar
inşallah aml herşey istediğin gibi olur istediğin dr ne kadar istiyo canım
sevgili arkadaşım iyi olman beni çok mutlu etti sanki okurken o pozitif gülen yüzünü hisseetim şükür sorun olmuoyr görüntün nasıl dikişler çok genişmiherkeze mrhba kızlar uzun zmn dan beri olmayasımın sebebi evimizin internet baglantısında proglem olmasından kaynaklanıo suan da ztn annemdeyım sızede ordan haber vereyim dedim CANCE canım cok sevindim cok cok gecmıs olsun son gunde sana yazamadıgım teselli edemedigim için cok uzuldum ama oldu btt ve kurtuldun ALLAH bundan sonra sıfanı versın lımon cum sn nasılsın canım beni sorarsanz benim gunlerim gayet gzl proglem sız gecıyo dıkıslerim kabuklandı ve kasıntalrım basladı artık ewde ıslerimide zorlanmadan cok rahatlıkla yapa biliorum ıstıyen herkeze de ALLAH nasıp etsın gercekten zor bısey degılmısyıne sıze yazarım kendinize ii bakın kızlar gorusmek uzere en yakın zmnda bb
ya çok az bilidğiniz gibi değil,istediği rakam,birde özle hastane,ve büyük şehirlerde şubesı olan bır hastane grubu,bu doktor ssk idi,tranfer ettiler,çok idealist bır doktor,ama dedimya gönlüm tuğrul beyden yana
offf ya of of offffff....konsültasyonumda sorun çıktı(( Ameliyatım 9 mart a ertelendi...vardır bi hayır diye düşünmek istiyorum...kızlar benim için dua edin lütfen
offf ya of of offffff....konsültasyonumda sorun çıktı(( Ameliyatım 9 mart a ertelendi...vardır bi hayır diye düşünmek istiyorum...kızlar benim için dua edin lütfen