Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

cevap için teşekkür ederim Çiğdem...öksürünce dikişlerde zorlanma oluyor mu?ağrı sızı acı vs ? merak ediyorum.sanırım en çok çekindiğim şey bu..öksürürken dikişleri patlatmak :))

cevap için teşekkür ederim Çiğdem...öksürünce dikişlerde zorlanma oluyor mu?ağrı sızı acı vs ? merak ediyorum.sanırım en çok çekindiğim şey bu..öksürürken dikişleri patlatmak :))

yok cnm bu mümkün değil dedi doktorum.hatta öksür ve gıcıktan mutlaka kurtul dedi ateşini yükseltır dedi.ama tabiki öksürmek acı werıyor.ama dikişlerin patlamazı olası değil dedi.ben en çok uyku sırasında gelen gıcıktan çok çektım herkes uykudayken onları uyandırıp su istemek ten bıkmıştım.başucumda su bulunduruyordum ama genede çok zor gelmişti.ama tabii benım sigara içmemde etkili oldu.sen içmiyorsan daha kısa sürer.geçiçi birsey kaFANA ÇOK TAKMA DERIM:)

çiğdemcim karnının son durumu nasıl cnm.
sen amaliyat olalı ne kadar oldu.karnın şuan dümdüzmü.?
şişlikler tamamen indimi acaba.?

06essin cnm sanada şimdidien geçmiş olsun diyorum.
umarım herşey gönlünce olsun ve ameliyatın çok rahat geçsin.
gelişmelerden bizleride haberdar et olurmu..

çiğdemcim karnının son durumu nasıl cnm.
sen amaliyat olalı ne kadar oldu.karnın şuan dümdüzmü.?
şişlikler tamamen indimi acaba.?

cnm ben ameliyat olalı 5 ay oldu.karnım henüz dümdüz degıl.belkı okumussundur.ben 2 operasyon gecırdım.dikşişlerım enfeksıyon kaptı ve göbeğim yerınden çıktı ıkıncısınde dr göbeği almak zorunda kaldı ienfeksıyon olan bolge iyileştı ama henuz şişliklerı ınmedı ama dıger yerler dumdüz.arada sırada yorulunca kasların dıkıldıgı yerde hafıf sertloık oluo ama ertsi gün normale dönüyor.tüm bunlar benım yaşadığım ekstra şeyler herkes bunları yaşamayacak dogal olarak.tüm yaşadıgım olumsuzluklara rağmen şu andaki görüntümden çokkkkk memnunnum .:)

06essin cnm sanada şimdidien geçmiş olsun diyorum.
umarım herşey gönlünce olsun ve ameliyatın çok rahat geçsin.
gelişmelerden bizleride haberdar et olurmu..

teşekkür ederim enyrose, ameliyatım haftaya çarşamba 23 şubatta yani...benbim ki biraz değişik bi ameliyat olacak ama yine de durumdan haberdar ederim tabi kii..tedavi gördüğüm ve ameliyat olduğum hastane ve çalışanları dr vs biraz ilginçler...sormazsan bi bilgi vermedikleri gibi cevabıda dövecek gibi veriyorlar...pişman mıyım? evet :) başladık artık dönüşümüz yok şeklindeyim...karındaki yağ ve kas dokusunu memeye transfer ettikten sonra lipo yapıcaklar mı mide kaslarımı da gerecekler mi yan yağlarıma bişi yapcaklar mı hiç bilmiyorum..açıkcası sormaya da korkuyorum...ne çıkarsa bahtıma diyorum aslına bakarsanız...umarım bu ameliyat gerçekten bir taşla üç kuş vursun :))) ameliyattan çıktıktan sonra sanırım 3 gün sizlere bilgi verebilriim.. herkese bol şans ve sağlık diliyorum

umarım dediğin gibi olur Çiğdem.İlk operasyon sonunda dediğin gibi boğazdan baya bir zorlanma oldu ama okaliptüs lü şekerle halalettim...ama tam emin olmasam da 20 gündür devam eden gıcık eklinde bir öksürük var..nedenini biledim ama 3 şişe şurup ve 1 şişe asiste rağmen geçmedi...işte bu nedenle çoooook korkuyorum... ekstra bilgiler için de ayrıca teşekkür ederim Çiğdem...

cnm o nasil is ya nasil konusmak istemiyo mu doktorlar onlarin isi bu tabi ki seni rahatlatacak cevap verecek ki sakin sekilde ameliyata giresen allah yardimcin olsun canim ya ben listemi hazirladim simdiedn cok sorularim var doktoruma onlara cevap almam lazim 2 gunum kaldi kizalr heyecanim yok bu iyi mi kotu mu bilemedim dua edin bana

ah canım yaa bende çok şaşırdım o gerçekten nasıl iş ölee,olurmu hiç öle şeyy yazık deilmi sana için içini kemiriyoodur şimdi senin.sen nerde olucaksın canım sen aml yan i ne bilim neden orda hani değiştirsen başka yerde olsan yada en azından terslediklerinde sende sert bi şekilde cvp almanın doğal hakkın olduğunu falan anlatsan ne bilim ya yani bana kalsa değiştir dr ve hastanenin ama bukadar mecburi hissediyosan kendini bi bildiğin vbar mutlak ama hiçbirşey senden ve canından değerli deil şuan cvp bile vermeyen insanlara istemediğin bi durumda ne nasıl denir ben onu bilemedim.Allah yardımcın olsun canım inşallah herşey gönlünce olur

Allah seninde yardımcın olsun canım benimde olsun hepimizin olsunnn inşş herşey gönlünce olurr

bu şöle bi iş cance... devlet hastenesinde yapılıyorsa ameliyatın ve doktora özel muayene olmamışsan ve para ödememişsen bu işler için böle oluyor...her şey ticari değerlendiriliyor... ben kanser olup mememi kaybetmeseydim yeniden neden yaptırmak gereği duyacaktım ki? silikon vs yerine ben demedim karın dokusu ile yapalım memeyi diye...kendileri karar verip sonrada afra tafra yapıyorlar işte...ama bundan sonra yaptırmayı düşüneceğm diğer işlemlerim için bu doktoru işi çok iyi de olsa tercih etmeyeceğim... bu bir gerçek...

sana da şimdiden çok geçmiş olsun canım...ameliyat öncesi önden düğmeli ve beli sıkmayan bir pijama ile okaliptüs şekerini yanına almayı ihmal etme..bu ikisi olmazsa olmazları ameliyatların :)) allah kurtarsın ...

06esin cnm cok sag ol tavsiyelerin icin bi suru pijamalar aldim zaten korkumu yenebilmek icin her syei yeniden aldim bavul bile yeni sanki ne gereyi var da iyice alistiriyorum kendimi iste kafama iyice sokuyorum bu ameliyat olacak olmali bu yaglari gormek istemiyorum artik allahim senin karsian doktorlarin en iyisini ve merhametlisini cikrasin ah su para yok mu iste boyle yaz bize olur mu gelismelerden haberdar et bende yazacam liste yaptim soracagim sorularla ilgili daha ne sorsam diye dusunuyodum hocami gorunce hos her seyi unutuyorum ya ama yazdim allahim sen yardimcimiz ol

merak etme...herşey yolunda gidecek...gideceksin bide bakacaksın ki göz açıp kapayıncaya kadar ameliyatın bitmiş gitmiş...sen hala ne xaman oldum diye bakınacaksın etrafına...

ameliyattan sonra ne kadar kısa sürede kalkıp yürümeye başarsan o kadar iyi...yürürken dolaşım sistemin düzgün işleyeceği için bu durum senin daha çabuk iyileşmeni ve moralini yükseltmeni sağlayacaktır. benim ilk operasyonda narkozdan uyanınca tüm gün bayu baya bir bulantı ve kusmam oldu...ama ilaçlar sağolsun kısa bir süre sonra hepsi sona eriyor.keza ağrılar içinde aynı şey söz konusu ağrı kesiciler ağrı ve acı hissini yaşatmıyorlar ama yatağa inip çıkarken çok dikkatli olmak lazım..olmadık bir yer acıyıp canını tepene çıkarabiliyor. önemli bir noktada yanında mutlaka bir refakatçinin olması gerekiyor.yalnız başına böyle bir ameliyatın altından kalkabilmek pek mümkün değil...direnler ve sonda asla sorun olmuyor bir süre sonrı yumurtaların gibi görmeye başlayıp merhametle bakıp yumuşak hareketlerle gözünün içine (az dolsun da bir an önce çıkarılsınlar diye) bakmaya başlıyorsun.direnlerin ve sondanın çıkmasında canın hemen hemen hiç acımıyor rahat ol.(gerçi benim ağrı eşiğim tavanda ama...) valizine kolay giyipçıkaracağın açık bir terlik koymayı,saçların için bir bandana ya da taç tokayı yanına almayı,ameliyat öncesi ojelerini çıkarman gerektiğini(nedenini çözemedim) unutma...ameliyat sonrası en kısa amanda yürümye başlaman emboli(pıhtı)atımı riskinide ortadan kaldırıyor...hemen yürümeye bak...

yazıcı1975 canım nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyor durumun nasıl ağrıların azaldımı dikişlerin kötü göründüğündenbahsetmişdin şimdi nasıllar uzunluğu ne kadar ve kenarlarında kabartılar varmı bi gel meraktayım

cance ve 06essin arkadaşlarım şimdiden çokkkk geçmiş olsun dıyorum acil şifalar diliyorum.inş çok koloay bir operasyon geçirirsiniz dualarım sizinle.en kısa zamanda iyileşip aramıza katılmanı beklıyoruz cance :)

06 esin cnm sana ne kadar tesekkur etsem az sanki benim nelerden korktugumu biliyomussun gibi ben sormadan yazman cok hos bu gun gobeyim inanlimaz guzel gorundu gozume goguslerim de oyle psikoloji insnain bakisini nasil deistrebiliyor en cok cekindiyim drenler bi de o saonda ilk kez omrumde gorecem onu kolay cis edilebiliyo mu ne bilim utanacam ben ondan sanirim
burunumu yapan doktorum karinimi da yapacak cnm sormussun resim yorumunda yakup avsar cok guzel paylasiyosun rahataltiyosun allah senden razi olsun ve en iyi basarili doktoru senin karsina cikarsin insallah

Cance fiyat konusunda anlasabildinizmi Yakup beyle ? Allah yardimcin olsun, umarim hersey istedigin gibi gecer !

anlasit allaha sukur bakalim yeni bi seyler cikmasa ben onun yapmasini ozlleikle istedim cunku cok guvendim kendisine hastane de 1 numara zaten maslak acibademde yapiyo allah hepimizin yardimcisi olsun kim ne isterse her keze versin insallah en hayirlisini yazarim size kizalr dualarinzi eksik etmeyin yarin son kontorlum var saatini de oyrenir size yazarim :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…