Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bazılarını uyku tutmamış bakıyorum,gece buralarda,kızlar sanırım özür dileyerek hepinizi sollayabilrim,haberınız olsun,sanırım martın ortasını bulmadan olcakmışım gıbı durum
selam kizlar ben baya uyuyorum gunduzleri ya dun gidecktim kliniye iptal oldu bu gun gitiim drenlerim alindi kizlar baya bi rahatladim goguslerimi gordum amannn nasli guzel olmuslar ben kiz ken bile boyle guzel deiller di gous uclarini kucultmus ve izlerim de igne burnu gibi incecik bayildim karnimi da gordum izimden korkacam diyerek bakmadim onceden ama hic korkunc deil gobek deliyim de cok guzel eyik yuruyorum ve sirtim agriyo yatmaktan yoruldum bu gun cumartesi yine kontrolum var bi kez dus alsam cok daha iyi olacam opuyorum hepinizi
selam kizlar ben baya uyuyorum gunduzleri ya dun gidecktim kliniye iptal oldu bu gun gitiim drenlerim alindi kizlar baya bi rahatladim goguslerimi gordum amannn nasli guzel olmuslar ben kiz ken bile boyle guzel deiller di gous uclarini kucultmus ve izlerim de igne burnu gibi incecik bayildim karnimi da gordum izimden korkacam diyerek bakmadim onceden ama hic korkunc deil gobek deliyim de cok guzel eyik yuruyorum ve sirtim agriyo yatmaktan yoruldum bu gun cumartesi yine kontrolum var bi kez dus alsam cok daha iyi olacam opuyorum hepinizi
ay nerdesınız,kendımı çok yalnız hissetım,
Canım dualarım seninle, her şey gönlünce olsun inşallah. mesajını yeni aldım, evet ben ameliyatı erteledim, en azından emzirme işi bitsin, ben yatınca çocuklarıma bakanlar zorlanmasın istiyorum. Serdar hoca veya nebil beye olacam, büyük ihtimalle nebil bey, çünkü ben göbek deliğim çukur olsun istiyorum, dikişler gözükmesin. ebruli söylemişti, nebil bey farklı bir teknik kullanıyormuş göbek deliği için, ben kendim de yolladığı resimde gördüm, tam istediğim gibi, neyse hayırlısı olsun, ikisiyle de görüşüp kararımı ona göre vermek istiyorum. Bunları sana yazdığım cevap tada anlattım, ama özel mesaj kotası 100 e çıkmış, şaşırdım açıkçası, çocuklardan fırsat bulup zor okuyorum, 100 mesajı nasıl tamamlayacağız bilmiyorum artık. Ben yazamayacağım ama sen bana yaz, her şeyi vaktin olursa etraflıca anlat, çok sevinirim.offf ya of of offffff....konsültasyonumda sorun çıktı (( Ameliyatım 9 mart a ertelendi...vardır bi hayır diye düşünmek istiyorum...kızlar benim için dua edin lütfen
kızlar çooookk uzun zamandır girmedim... herkese merhabalar
ebruli 74, çiğdem mert, cance, tuscany ve adını şu an aklıma getiremediğim arkadaşlar...
henüz aradaki boşlugu dolduramadam işallah hızlıca bıraktıgım yerden okuyup günümüze gelirim. sanırım ebruli ameliyatı olmuşsun.. geçmiş olsun cnm.. benim de 5 ay dolmak üzere ama ben biraz kilo aldım ilk zamanki gibi değil karnım.. birazcık dışa çıktı
dikkat etmiyorum sanırım ve hala taş gibi sertlikler de geçmedibenim iyileşme sürecim geç oluyor işte..
hepinizi öpüyorum, yine yazarım..
kızlar çooookk uzun zamandır girmedim... herkese merhabalar
ebruli 74, çiğdem mert, cance, tuscany ve adını şu an aklıma getiremediğim arkadaşlar...
henüz aradaki boşlugu dolduramadam işallah hızlıca bıraktıgım yerden okuyup günümüze gelirim. sanırım ebruli ameliyatı olmuşsun.. geçmiş olsun cnm.. benim de 5 ay dolmak üzere ama ben biraz kilo aldım ilk zamanki gibi değil karnım.. birazcık dışa çıktı
dikkat etmiyorum sanırım ve hala taş gibi sertlikler de geçmedibenim iyileşme sürecim geç oluyor işte..
hepinizi öpüyorum, yine yazarım..
selam kizlar ben bu gun ikinci kontrole gittim masallah her sey iyi gorunuyo band yapistirmadi dilek hanim sargi beziyle korseyi takti ve sutenimin de altinda sargi bezi var veee pazartesi dusss alacam cok mutluyum bebek sampoani ile dedi kiz den bu gobise ne sampoanlar alirim ne bikiniler ondan sonra iste sirasiyla nasil bakim yapacagimi soyledi ikihavta sonra iz kremine baslayacakmisim onu da verdi ben pazartesi geri donuyorum allahin izniyle kizlar hadiyin bi gayret hic te oyle aman aman korkunc agrilar yok inanin ki bizim doum agrimizin en hafifiyle olcunur bi seyler vardi guzel olalim yaa azcik bizde hakkimiz dir