Ercan bey konuyu biliyor bunun için eczaneden bir ilaç aldırdı onu içiyorum fakat hala tık yok Kayısı suyu içiyorum moralim bozuk çok sıkıldım, karnım gürül gürül defalarca gittim geldim nafileBenim hic sorun olmadi korse hem buyuk hem kucuk tuvalette.. Ameliyattan sonra anestezinin yuzunden wc ye cikamiyosun dogru ama cikman lazim kayisi hosafi yap ye canim activia yada daha super bisey kesfektim bu aralar keten tohumunu degerminde cekiyorum aksamlari bir cay kasigi yiyorum sonra bol su inan ertesi gun wc ye cikiyosun kolayca
Ihmal etme dikislerin var zorlama yasak canim ercan beye bile soyliyebilirsin bu durumu .. Gecmis olsun
Ay cok zor bisey ya bu bide siskinlik hissi rahatsiz ediyordur seni bunun yuzunden wc ye ciksan rahatlardinErcan bey konuyu biliyor bunun için eczaneden bir ilaç aldırdı onu içiyorum fakat hala tık yok Kayısı suyu içiyorum moralim bozuk çok sıkıldım, karnım gürül gürül defalarca gittim geldim nafile
Darısı başıma diyorumAy cok zor bisey ya bu bide siskinlik hissi rahatsiz ediyordur seni bunun yuzunden wc ye ciksan rahatlardin
Kardanadammiolurmus arkadasimiz ilk mi ikinci gunmu cikmisti wc ye
Insallah canim bol bol sivi seyler tuketDarısı başıma diyorum
Cilt yapısıda çok önemli belki bu yüzden vermenizde fayda var demiştir zaten gerdirmeden sonra yediklerinize çok dikkat edin 3 ay kilo almamak gerekiyor aml kadar veremesenizde sonrasında mutlaka vereceksiniz
Ercan bey konuyu biliyor bunun için eczaneden bir ilaç aldırdı onu içiyorum fakat hala tık yok Kayısı suyu içiyorum moralim bozuk çok sıkıldım, karnım gürül gürül defalarca gittim geldim nafile
Ay iyi hatirliyorum bende o konuda sikinti cekmistim 3-4 gün sonra rahatlamistim cok görülüyor kabizlik bu aml sonra canim insallah bugün gecerDarısı başıma diyorum
Bence aml öncesi versen o kilolari cook daha güzel olur, 10 kilo az degil yine sarkma degil ama gevseme olur deride. Ben öyle yaptim dogumlarda 60kilodan 84kuloya cikmistim 70 kiloyken karin germeye karar verdim ve 10 ayda 58 kiloya inerek ameliyat oldum su anda 55 kiloyum 2 kilo daha verirsem artik duracagim yilbasinda meme aml kadar inerim insallah bu ara boyum 1.61 ve 3 dogum yaptimcnm ben aml olursam sonrasında zaten en az 10 kg daha vereceğim..diyetim devam ediyor..bu 10 kg sonrasında karında tekrar deforme olmaz mı?
Bence aml öncesi versen o kilolari cook daha güzel olur, 10 kilo az degil yine sarkma degil ama gevseme olur deride. Ben öyle yaptim dogumlarda 60kilodan 84kuloya cikmistim 70 kiloyken karin germeye karar verdim ve 10 ayda 58 kiloya inerek ameliyat oldum su anda 55 kiloyum 2 kilo daha verirsem artik duracagim yilbasinda meme aml kadar inerim insallah bu ara boyum 1.61 ve 3 dogum yaptim
Masallah allah bagislasin kuzularini canim benimde uc taneBence aml öncesi versen o kilolari cook daha güzel olur, 10 kilo az degil yine sarkma degil ama gevseme olur deride. Ben öyle yaptim dogumlarda 60kilodan 84kuloya cikmistim 70 kiloyken karin germeye karar verdim ve 10 ayda 58 kiloya inerek ameliyat oldum su anda 55 kiloyum 2 kilo daha verirsem artik duracagim yilbasinda meme aml kadar inerim insallah bu ara boyum 1.61 ve 3 dogum yaptim
Canım yaş ilerleyince eskisi gibi kolay kolay verilemiyo.bendede üç çocuk var.ilk hamileliğimde 30 kilo aldım.ikincide 22kilo.üçüncüde 24kilo aldım.herbirinde beşer kilo kaldı.gerçi üçüncüde sekiz ayda 22 kg.verdim ama geçmiştekilerde olunca biraz zor oluyo.benimde boyum 1.70 kilom 70-73 arası gidiyo geliyo.sporsuz gitmiyo malesefMasallah allah bagislasin kuzularini canim benimde uc tane
Kiz sen nasil kilo verdin bende 5 kilo vermem gerek veremiyorum bi turlu
Allah bağışlasın hepimizin evlatlarını,Allah acılarını göstermesin..Ohhh hepimizin üçer babyleri var :) Allah bağışlasın yavrularımızı ben ilk tüp bebekte tedavi Sürecinde 5 kg hamileliğimdede 30 kg aldım 103 kg ile doğuma girdim :) ikizlerde 112 kg ile doğuma girdim düşünün halimi
Tedaviyle oyle oluyor malesef kardesiminde o sorunu var hala bebek yok tup bebek yapmadilar halen uc sene oldu erken diyorlar oda uzuluyorOhhh hepimizin üçer babyleri var :) Allah bağışlasın yavrularımızı ben ilk tüp bebekte tedavi Sürecinde 5 kg hamileliğimdede 30 kg aldım 103 kg ile doğuma girdim :) ikizlerde 112 kg ile doğuma girdim düşünün halimi
Kızlar bende durum şöyle oldu. Ben normalde kabızlık problemi olan biriyim. Dolasıyla ameliyat sonrasından çok korkuyordun. Ama durum tam tersi oldu. 2. Gün normal gıdalara geçmemle birlikle wcye çıktım ve sonrasındaki 3 5 gün boyuncada bağırsakların fazla aktifti ve günde 3 kere falan çıkıyordum wcye. Ben bunu ilaçların yaptığını tahmin ediyorum.Ay cok zor bisey ya bu bide siskinlik hissi rahatsiz ediyordur seni bunun yuzunden wc ye ciksan rahatlardin
Kardanadammiolurmus arkadasimiz ilk mi ikinci gunmu cikmisti wc ye
Antibiotikler zaten affedersiniz circir yaparKızlar bende durum şöyle oldu. Ben normalde kabızlık problemi olan biriyim. Dolasıyla ameliyat sonrasından çok korkuyordun. Ama durum tam tersi oldu. 2. Gün normal gıdalara geçmemle birlikle wcye çıktım ve sonrasındaki 3 5 gün boyuncada bağırsakların fazla aktifti ve günde 3 kere falan çıkıyordum wcye. Ben bunu ilaçların yaptığını tahmin ediyorum.
Sonrasında da kabız olmamak için yediğime içtiğime çok dikkat ettim hala daha ediyorum. Bol bol su ve meyve tüketiyorum. Özellikle aç karınla sabahları için 2~3 bardak çok işe yarıyor.
Odemli gunlere merhaba diyosun istezuzu53 senin göbeğin şuan nasıl ayaktayken ve yandan bakınca? Dümdüzmü? Ya benimki düz değil çok kafama takmaya başladım. Göbek altımdaki bölgede bi bombelik var resmen eğer ödemse her yerde eşit olması gerekmezmiydi? Doktor düz olacak diyor ama ben buna inanmıyorum.
zuzu53 senin göbeğin şuan nasıl ayaktayken ve yandan bakınca? Dümdüzmü? Ya benimki düz değil çok kafama takmaya başladım. Göbek altımdaki bölgede bi bombelik var resmen eğer ödemse her yerde eşit olması gerekmezmiydi? Doktor düz olacak diyor ama ben buna inanmıyorum.
Tabi haklisin bilirim uzun diyetlerihaklısın aslında ama ben cok tezcanlıyım..karar verince olsun bitsin istiyorum sonra vazgeçebilirim diye..26 kg verdim hala diyet devam ama çoook sıkıldım artık...stresliyim anlayacağın cnm doktor ne diyecek bide bakalım ..
Kimseye tavsiye etmem benim diyeti ama ben kahvalti yapmayinca zayifliyorum kahve iciyorum sadece ve aksam 17:00 den sonra asla birsey yemiyorum zayiflamak istiyorsam ama dedigim gibi cok saglikli degil kötü örnek olmak istemem sizeMasallah allah bagislasin kuzularini canim benimde uc tane
Kiz sen nasil kilo verdin bende 5 kilo vermem gerek veremiyorum bi turlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?