• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Bugün biraz daha iyiyim tek başıma yürüyebiliyorum ama o dövülmüşlük hissi çok sıkıcı benim karından ALINAN parça 3kg diğer yerlerimden alınanlar 4kg olabilecek en yüksek rakama çıktım dedi ben senden daha kiloluyum :))

aaa içim rahatladı su anda..benim kilom fazla diye bana ameliyat yapmazlar diye dusunuyordum o zaman yaparlar heralde değil mi?sen kaç kg ile girdin cnm ameliyata?

Bekarsan ve ileride çocuk düşünüyorsan iki kere düşünmelisin bu ameliyatı. Ben ve benim gibi çoğu kişi genelde doğuracağı kadar doğurmuş, ununu eleyip eleğini asmış kişiler. Bu sıkıntıyı bir kere çekip ömür boyu kalıcı bir etki için göze alıyoruz. Bu da karar vermemizi kolaylaştırıyor. Ben ileride doğrucak olsam kesinlikle doğumdan sonra yaptırırdım. Hele hele silikon asla koyduramazdım göğsüme korkardım. Bu durumda seninle bizim durumlarımız çok farklı. Çok mutsuzsan kar zarar hesabı yapıp vermelisin kararını. doktorlar hem karın hem silikonun hamileliğe ve çocuğa hiç bir zararı olmayacağını söylüyor. Ama şu bir gerçek ki onlara göre bunu söylemesi kolay. Burda senin bu ameliyata psikolojik olarak ne kadar ihtiyacının olduğu önemli, kararı sen vereceksin.

canım ben silikon istemiyorum göğüslerde hafif deformelik ve biraz büyük gibi..dikleştirme istiyorum ama anlamadığım dikleştirmek için silikon mu koyuyorlar anlamadım orasını...karın konusuna gelince de evet evlenirsem ilerde çocuk sahibi olurum heralde ama kısmet herşey..evlendikten sonra hiç cesaret edemem gibi geliyor..doğumdan sonra eskisi kdr deforme olur mu bilemiyorum..

Bir hafta 10 gün seninle ve çocugunla ilgilenicek birisi varsa yanında dert etme. Okadar abartıldığı gibi değilmiş. Bugün benim 10. Günüm. Yanında kimse yok. 2 cocukla rutin düzenime geri göndüm. Ameliyattan önce yaptığım herşeyi yapabiliyorum, ağır kaldırmak dışında tabi ve dikkatli bir şekilde.

iyice içimi rahatlattın sen cnm maşallah bayağı toparlamışsın 10 günde..

Bugün biraz daha iyiyim tek başıma yürüyebiliyorum ama o dövülmüşlük hissi çok sıkıcı benim karından ALINAN parça 3kg diğer yerlerimden alınanlar 4kg olabilecek en yüksek rakama çıktım dedi ben senden daha kiloluyum :))

cnm resım ekleyebilir misin çok merak ediyorum :)

Masallah canim :nazar: o dovulmus hissi baya uzun suruyor benim belimede lipo yapilmisti inan bir saat oturdugum zaman kalkinca agriyordu ama yurudukce gidiyor agrilar o zaman bana neden kilo vermemi istedigi yahu ercan bey veremiyorum bende cokta kilolu degilim aslinda :(

canım ben silikon istemiyorum göğüslerde hafif deformelik ve biraz büyük gibi..dikleştirme istiyorum ama anlamadığım dikleştirmek için silikon mu koyuyorlar anlamadım orasını...karın konusuna gelince de evet evlenirsem ilerde çocuk sahibi olurum heralde ama kısmet herşey..evlendikten sonra hiç cesaret edemem gibi geliyor..doğumdan sonra eskisi kdr deforme olur mu bilemiyorum..
Canim diklestirmede illaki silikon sart degil ama daha guzel sonuc oluyor ama yeterli dokun varsa diklestirmede guzel sonuc verebiliyor
Diklestirme sut kanallarina zara verebilir ilerde emzirmeyi dusunuyosan eger

Canim diklestirmede illaki silikon sart degil ama daha guzel sonuc oluyor ama yeterli dokun varsa diklestirmede guzel sonuc verebiliyor
Diklestirme sut kanallarina zara verebilir ilerde emzirmeyi dusunuyosan eger

valla su an güzellik uğruna ne cocuk ne emzirme hiçbişey düşünemiyorum ilerde pişman olur muyum bilmiyorum tabi canım :) bakalım ne olcam böyle ben :D

Masallah canim :nazar: o dovulmus hissi baya uzun suruyor benim belimede lipo yapilmisti inan bir saat oturdugum zaman kalkinca agriyordu ama yurudukce gidiyor agrilar o zaman bana neden kilo vermemi istedigi yahu ercan bey veremiyorum bende cokta kilolu degilim aslinda :KK43:

sana ver dediyse bana direk 10 kg ver öyle gel der diye düşündüm aslında cnm o yüzden sordum..bir an önce olmak istiyorum iyileşmek için kışa kdr iyileşirdim en azından..ama kilo ver gel derse uzar tabi yoğun zaman bide işlerde de zor olur...zuzu ya öyle birşey demedi heralde..sevindim şimdik :)

Ay canım inanki senden önce olmayı çok isterdim ama malesef..
C ChAneL81 bişey sorucam.seninde benimde çok fazlalığmız yok.dr.neden fazlalıklarınızı verin dedi.bu üç dört kg.fazlalıkla ameliyata girersek neolur?gerçi sen benden daha zayıfsında..ha üç kg.eksik ha üç kg.fazla.kg veremiyorum ya ben.. Bu yaz sıcağında saunaya girmiş gibi ter döküyorum yemeklerimede dikkat ediyorum ama kilo veremiyorum

C ChAneL81 bişey sorucam.seninde benimde çok fazlalığmız yok.dr.neden fazlalıklarınızı verin dedi.bu üç dört kg.fazlalıkla ameliyata girersek neolur?gerçi sen benden daha zayıfsında..ha üç kg.eksik ha üç kg.fazla.kg veremiyorum ya ben.. Bu yaz sıcağında saunaya girmiş gibi ter döküyorum yemeklerimede dikkat ediyorum ama kilo veremiyorum
Canim bende veremiyorum son hamileligimden kalan kilo bunlar 57 kiloyla hamile kaldim 70 kiloyla dogum yaptim ve su an 61 kiloyum ama daha fazla veremiyorum cokta yemiyorum aslinda. Arada kacamaklar oluyor nutella felan pankek tboz tboz yuzunden hep pankek diyor bana aklima sokuyor:KK70:
Simdi biz bu kilolarla girsek ne var dimi zaten butun kilo karnimda benim orayi da lipo yapacak zaten beli de lipo yapacagim dedi
Eger 5/6 kilo verirsen daha guzel sonuc alirsin dedi simdi benim anladigim normal kiloma gelirsem eger germeden sonra zayiflarsam yani deri fazlaligi gelir yeniden bence ama eger cok kilo verirsek boyle bir sorun olur degilmi? Yani 5/6 kilonun sorunu olmaz benim icin sanirim ama daha fazla kilo kaybi sorun olabilir belki

Cilt yapısıda çok önemli belki bu yüzden vermenizde fayda var demiştir zaten gerdirmeden sonra yediklerinize çok dikkat edin 3 ay kilo almamak gerekiyor aml kadar veremesenizde sonrasında mutlaka vereceksiniz

C ChAneL81 nasıl wc ye gidiyordun poponun deliği çok küçük valla yedekte olsa çok can sıkıcı sanki çamaşırla tuvalet yapıyormuş gibi :(( ve ben hala katı olarak tuvaletimi yapamadım

C ChAneL81 nasıl wc ye gidiyordun poponun deliği çok küçük valla yedekte olsa çok can sıkıcı sanki çamaşırla tuvalet yapıyormuş gibi :KK43:( ve ben hala katı olarak tuvaletimi yapamadım
Benim hic sorun olmadi korse hem buyuk hem kucuk tuvalette.. Ameliyattan sonra anestezinin yuzunden wc ye cikamiyosun dogru ama cikman lazim kayisi hosafi yap ye canim activia yada daha super bisey kesfektim bu aralar keten tohumunu degerminde cekiyorum aksamlari bir cay kasigi yiyorum sonra bol su inan ertesi gun wc ye cikiyosun kolayca
Ihmal etme dikislerin var zorlama yasak canim ercan beye bile soyliyebilirsin bu durumu .. Gecmis olsun

Back