• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

zuzu53 zuzu53 senin göbeğin şuan nasıl ayaktayken ve yandan bakınca? Dümdüzmü? Ya benimki düz değil çok kafama takmaya başladım. Göbek altımdaki bölgede bi bombelik var resmen :KK43: eğer ödemse her yerde eşit olması gerekmezmiydi? Doktor düz olacak diyor ama ben buna inanmıyorum.
Kuzum 10 dkk oldu eve gireli benim hiç açıp bakma şansım yok Ercan bey biraz önce değerlendirme yaptı Şiş olmasına rağmen bel kavisim şekillenmeye başlamış bile dedi daha çok değişeceksin dedi bugün şöyle Yukarıdan baktım pek anlamadım ama eşim gayet iyi görünüyor dedi

Kuzum 10 dkk oldu eve gireli benim hiç açıp bakma şansım yok Ercan bey biraz önce değerlendirme yaptı Şiş olmasına rağmen bel kavisim şekillenmeye başlamış bile dedi daha çok değişeceksin dedi bugün şöyle Yukarıdan baktım pek anlamadım ama eşim gayet iyi görünüyor dedi

kaç gün kaldın hastanede cnm 1 gece yeterli diyorlardı öyle mi?

Tabi haklisin bilirim uzun diyetleri

Kimseye tavsiye etmem benim diyeti ama ben kahvalti yapmayinca zayifliyorum kahve iciyorum sadece ve aksam 17:00 den sonra asla birsey yemiyorum zayiflamak istiyorsam ama dedigim gibi cok saglikli degil kötü örnek olmak istemem size :KK66:
bende ayni canim kahvalti yapmam hic kahve ve yanina bir dilim cake yerim :) oglen bazen yemem ama aksam gec yiyorum sanirim ondan esim gec geldigi icin ama bende erken yemege calisacagim belki faydasi olur

Zuzucigum hic anlatmadin ameliyat nasil oldu neler dedi filan filan:))

Odemli gunlere merhaba diyosun iste
Biliyosun sayfalari okudun canim bence druna guven gider dediyse gider bence
kardanadammiolurmus kardanadammiolurmus moralini bozma.daha çok yenisin.dr.lar düzelmesi 5aydan önce olmaz diyolar.bundan sonrası sabır dönemi.en zorunu atlattın.buda geçer
İnşallah dediğiniz gibidir. Her yeri aynı olsa ödem deyip geçicem ama yukardan bakınca tam göbek deliğinin altı sivriliyor ve daha şiş. Gerçi doktor en çok orasıyla uğraşmış bu belli, eski göbek deliği izimde var orda biliyorsunuz. Heralde ondandır. Yani öyle olmasını diliyorum

İnşallah dediğiniz gibidir. Her yeri aynı olsa ödem deyip geçicem ama yukardan bakınca tam göbek deliğinin altı sivriliyor ve daha şiş. Gerçi doktor en çok orasıyla uğraşmış bu belli, eski göbek deliği izimde var orda biliyorsunuz. Heralde ondandır. Yani öyle olmasını diliyorum
Canım resim çekebilme imkanın varmı son görünümünü göbek deliğinin altında yığılmamı var

C ChAneL81 ercan bey ile görüştüm bakalım hayırlısı eşimi ikna etmeye çabalıyorum:KK43:

canım sen sadece karın germe mi istiyorsun?benimde basım erkek arkadasımla belada..karın germe ıcın kendımı yırttım sımdı de tutturmus göğüslerini elletme..aslında göğsümde fazla bişey yok.olmusken onlarıda duzeltmek ıstıyordum gereksiz kıskanclık tripleri bide sinir oldum :D :D

bende cumartesi 16 30 da ercan bey ile görüşmeye gideceğim...hastanede ciddi uzak bana çapada oturuyorum..ama gideceğim mecbur çok heyecanlandım..tatil programı yapmıstım bayram ıcın yurtdısı ama ameliyatı o zamana denk getiririm diye düşündüğümden şimdilik askıda.bir an önce doktorla görüşüp ona göre plan yapayım diyorum...iyileşme sürecinide cok kafaya takıyorum en fazla 9 gun ızın alabılırım haftasonlarıyla birlikte...işimle evim uzak nasıl gider gelirim bilemiyorum..

bende cumartesi 16 30 da ercan bey ile görüşmeye gideceğim...hastanede ciddi uzak bana çapada oturuyorum..ama gideceğim mecbur çok heyecanlandım..tatil programı yapmıstım bayram ıcın yurtdısı ama ameliyatı o zamana denk getiririm diye düşündüğümden şimdilik askıda.bir an önce doktorla görüşüp ona göre plan yapayım diyorum...iyileşme sürecinide cok kafaya takıyorum en fazla 9 gun ızın alabılırım haftasonlarıyla birlikte...işimle evim uzak nasıl gider gelirim bilemiyorum..
kolayca ulaşırsın konu güzellik olunca tüm planlar askıya alınıyor.
ben sadece karın germe ve göbek fıtığı
gögüslede de bana göre sarkma var sadece dikleşme toparlanma gerekli gibi. ama ercan bey hemen gerekli görmedi karnın yapılsın iyileş daha sonra dedi biraz da benim evhamlarımdan kaynaklı sanırım. ciddi korkuyorum çünkü

kolayca ulaşırsın konu güzellik olunca tüm planlar askıya alınıyor.
ben sadece karın germe ve göbek fıtığı
gögüslede de bana göre sarkma var sadece dikleşme toparlanma gerekli gibi. ama ercan bey hemen gerekli görmedi karnın yapılsın iyileş daha sonra dedi biraz da benim evhamlarımdan kaynaklı sanırım. ciddi korkuyorum çünkü

bende aynen çok korkuyorum canım..sen kaç kg ile gireceksin ameliyata tam germe mi seninde?

merhaba,
ilk kez yazıyorum bu foruma. Biri normal biri sezeryan doğumdan sonra kocaman ve sarkık bir göbeğim var. 1.55 boy 52 kiloyum. aslında zayıf bile sayılırım ama göbeğim 6 aylık hamile halimle aynı. inanın şu sıcaklarda bile korsesiz bakkala bile çıkamıyorum. giydiğim hiçbirşey yakışmıyor. zaten kıyafette bulamıyorum kendime göre. Acayip psikolojim bozuldu. 3 sene oldu sezeryan olalı. 1. doğumdan sonra hafif bir göbek kalmıştı zaten ama böyle sarkık kocaman değildi. Hani çok yemek yersinizde şişkinlik olur öyleydi. Karın germe ameliyatı olmayı düşünmeye başladım. Aslında çok korkuyorum. Sezeryan bile zor geldi bana:KK43: fırsat buldukça bu forumu okuyorum. Cesaret geliyor. Birde resim ekliyorsunuz nasıl görebilirim acaba. Googleden gördüğüm resimler var. iz olayı canımı sıkıyor. Bazılarında çok uzun kesi var. Zamanla geçiyormu bu izler. Mesela şu an sezeryan izim belli belirsiz. Onun gibi mi oluyor zaman geçtikçe.

birde bu ameliyatı olan arkadaşlarla yazışmak istiyorum. beni eklerseniz sevinirim. Doktor ve fiyat bilgisi memnuniyet derecenizi paylaşırmısınız:KK68: İstanbuldayım. Şu an bu forumdan öğrendiğim Ercan Bey var sadece. Cesaretimi topladığımda ona giderim inşallah. Şimdiden teşekkürler..

Back