- 23 Mayıs 2011
- 3.731
- 3.979
- 158
Bugün biraz daha iyiyim tek başıma yürüyebiliyorum ama o dövülmüşlük hissi çok sıkıcı benim karından ALINAN parça 3kg diğer yerlerimden alınanlar 4kg olabilecek en yüksek rakama çıktım dedi ben senden daha kiloluyum :))
Bekarsan ve ileride çocuk düşünüyorsan iki kere düşünmelisin bu ameliyatı. Ben ve benim gibi çoğu kişi genelde doğuracağı kadar doğurmuş, ununu eleyip eleğini asmış kişiler. Bu sıkıntıyı bir kere çekip ömür boyu kalıcı bir etki için göze alıyoruz. Bu da karar vermemizi kolaylaştırıyor. Ben ileride doğrucak olsam kesinlikle doğumdan sonra yaptırırdım. Hele hele silikon asla koyduramazdım göğsüme korkardım. Bu durumda seninle bizim durumlarımız çok farklı. Çok mutsuzsan kar zarar hesabı yapıp vermelisin kararını. doktorlar hem karın hem silikonun hamileliğe ve çocuğa hiç bir zararı olmayacağını söylüyor. Ama şu bir gerçek ki onlara göre bunu söylemesi kolay. Burda senin bu ameliyata psikolojik olarak ne kadar ihtiyacının olduğu önemli, kararı sen vereceksin.
Bir hafta 10 gün seninle ve çocugunla ilgilenicek birisi varsa yanında dert etme. Okadar abartıldığı gibi değilmiş. Bugün benim 10. Günüm. Yanında kimse yok. 2 cocukla rutin düzenime geri göndüm. Ameliyattan önce yaptığım herşeyi yapabiliyorum, ağır kaldırmak dışında tabi ve dikkatli bir şekilde.
Bugün biraz daha iyiyim tek başıma yürüyebiliyorum ama o dövülmüşlük hissi çok sıkıcı benim karından ALINAN parça 3kg diğer yerlerimden alınanlar 4kg olabilecek en yüksek rakama çıktım dedi ben senden daha kiloluyum :))
Masallah canimBugün biraz daha iyiyim tek başıma yürüyebiliyorum ama o dövülmüşlük hissi çok sıkıcı benim karından ALINAN parça 3kg diğer yerlerimden alınanlar 4kg olabilecek en yüksek rakama çıktım dedi ben senden daha kiloluyum :))
Canim diklestirmede illaki silikon sart degil ama daha guzel sonuc oluyor ama yeterli dokun varsa diklestirmede guzel sonuc verebiliyorcanım ben silikon istemiyorum göğüslerde hafif deformelik ve biraz büyük gibi..dikleştirme istiyorum ama anlamadığım dikleştirmek için silikon mu koyuyorlar anlamadım orasını...karın konusuna gelince de evet evlenirsem ilerde çocuk sahibi olurum heralde ama kısmet herşey..evlendikten sonra hiç cesaret edemem gibi geliyor..doğumdan sonra eskisi kdr deforme olur mu bilemiyorum..
Canim diklestirmede illaki silikon sart degil ama daha guzel sonuc oluyor ama yeterli dokun varsa diklestirmede guzel sonuc verebiliyor
Diklestirme sut kanallarina zara verebilir ilerde emzirmeyi dusunuyosan eger
Masallah canimo dovulmus hissi baya uzun suruyor benim belimede lipo yapilmisti inan bir saat oturdugum zaman kalkinca agriyordu ama yurudukce gidiyor agrilar o zaman bana neden kilo vermemi istedigi yahu ercan bey veremiyorum bende cokta kilolu degilim aslinda
Göğüslerim yapılmadı canımzuzu53 canim sen sadece karin ve lipo oldun degilmi? Yoksa gögüslerinide yaptirmismiydin?
Benim o korseden evde iki tane var o yonden rahat edecegimBen korseyle savaşıyorum :)) wc de pislenecek diye tırsıyorum kenarlarını poşetle destekliyorum ıslaklık geçmesin diye :))
Benim tarih 15 ekim varmi benden once :)İyi geceler kızlar
Zuzu da operasyonu atlattı taburcu oldun mu?
En yakın kim var sırada?
Ay canım inanki senden önce olmayı çok isterdim ama malesef..Benim tarih 15 ekim varmi benden once :)
C ChAneL81 bişey sorucam.seninde benimde çok fazlalığmız yok.dr.neden fazlalıklarınızı verin dedi.bu üç dört kg.fazlalıkla ameliyata girersek neolur?gerçi sen benden daha zayıfsında..ha üç kg.eksik ha üç kg.fazla.kg veremiyorum ya ben.. Bu yaz sıcağında saunaya girmiş gibi ter döküyorum yemeklerimede dikkat ediyorum ama kilo veremiyorumAy canım inanki senden önce olmayı çok isterdim ama malesef..
Canim bende veremiyorum son hamileligimden kalan kilo bunlar 57 kiloyla hamile kaldim 70 kiloyla dogum yaptim ve su an 61 kiloyum ama daha fazla veremiyorum cokta yemiyorum aslinda. Arada kacamaklar oluyor nutella felan pankekC ChAneL81 bişey sorucam.seninde benimde çok fazlalığmız yok.dr.neden fazlalıklarınızı verin dedi.bu üç dört kg.fazlalıkla ameliyata girersek neolur?gerçi sen benden daha zayıfsında..ha üç kg.eksik ha üç kg.fazla.kg veremiyorum ya ben.. Bu yaz sıcağında saunaya girmiş gibi ter döküyorum yemeklerimede dikkat ediyorum ama kilo veremiyorum
Benim hic sorun olmadi korse hem buyuk hem kucuk tuvalette.. Ameliyattan sonra anestezinin yuzunden wc ye cikamiyosun dogru ama cikman lazim kayisi hosafi yap ye canim activia yada daha super bisey kesfektim bu aralar keten tohumunu degerminde cekiyorum aksamlari bir cay kasigi yiyorum sonra bol su inan ertesi gun wc ye cikiyosun kolayca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?