Hic korkma sezaryan daha cok aciliymis cunku daha derin kesi oluyormus bunda sadece biraz deri gergin olunca egik yuruyeceksin ve kaslar onarildigi icin kas agrisi cekebilirsinmerhaba,
ilk kez yazıyorum bu foruma. Biri normal biri sezeryan doğumdan sonra kocaman ve sarkık bir göbeğim var. 1.55 boy 52 kiloyum. aslında zayıf bile sayılırım ama göbeğim 6 aylık hamile halimle aynı. inanın şu sıcaklarda bile korsesiz bakkala bile çıkamıyorum. giydiğim hiçbirşey yakışmıyor. zaten kıyafette bulamıyorum kendime göre. Acayip psikolojim bozuldu. 3 sene oldu sezeryan olalı. 1. doğumdan sonra hafif bir göbek kalmıştı zaten ama böyle sarkık kocaman değildi. Hani çok yemek yersinizde şişkinlik olur öyleydi. Karın germe ameliyatı olmayı düşünmeye başladım. Aslında çok korkuyorum. Sezeryan bile zor geldi bana fırsat buldukça bu forumu okuyorum. Cesaret geliyor. Birde resim ekliyorsunuz nasıl görebilirim acaba. Googleden gördüğüm resimler var. iz olayı canımı sıkıyor. Bazılarında çok uzun kesi var. Zamanla geçiyormu bu izler. Mesela şu an sezeryan izim belli belirsiz. Onun gibi mi oluyor zaman geçtikçe.
Fazla kilolu da degilsin bence guzel sonuc alirsin
Ize gelince oda siliklesecek sezeryan izin gibi