• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Cnmm çok teşekkür ederimmm..bende kesin ameliyat olmaya karar verdim korka korka da olsa..inş bir an önce olur toparları. Acaip stres oldum dün gece sürekli rüyamdaa ameliyat olduğumu gördüm:)
:)))) bende ilk karar verdiğimde hemen rüyalar görmeye başlamıştım. Yanlış hatırlamıyorsam senin fazla kilon da yoktu. Lipo az yapılacağı için daha az ağrıyla atlatırsın sende benim gibi.

:)))) bende ilk karar verdiğimde hemen rüyalar görmeye başlamıştım. Yanlış hatırlamıyorsam senin fazla kilon da yoktu. Lipo az yapılacağı için daha az ağrıyla atlatırsın sende benim gibi.

Kilo varcnm ya 26 kg verip 72 ye indim ama şu an tüm kilom göbekte koca bi göbeğim var belki ameliyat yapmaz bile biraz daha ver diyebilir ama göbekten gitmiyo kilo artık sankı sınır oldum..

Kilo varcnm ya 26 kg verip 72 ye indim ama şu an tüm kilom göbekte koca bi göbeğim var belki ameliyat yapmaz bile biraz daha ver diyebilir ama göbekten gitmiyo kilo artık sankı sınır oldum..
Ben 162 boyunda 60 kiloyum resimlere baktiginda drum 5/6 kilo vermemi istede benden daha guzel sonuc alirsin dedi ben hala bi kilo veremedim 15 ekimde ameliyatim
Sende vermeye calis biraz

Benim bugün 9. Günüm. Düne göre inanılmaz ilerledim. Artık evdeki en önemli işlerimi çok rahat yapabiliyorum. Bu sabah bulaşıkları yıkadım, çamaşır yıkadım 2 posta astım. Yanlız başıma duşumu aldım geniş geniş. Küçük oğlumu wc ye götürüp poposunu yıkayabiliyorum :) Normal bir koltukta oturabiliyorum, belimi küçük bir minderle desteklemek şartıyla. amsterdam12 amsterdam12 merak ediyordun ya bence 9 gün sonra biraz sıkıntılı olsa da işe başlanabilir. Çok büyük bir problem olmaz.
Masallah canim sana cabuk toparlandin bende 11 inci gun yolculuk yapacagim insallah bavulumu cekebilirim hava alaninda hic yardim etmiyorlar meme ameliyatimda bavulu kaldirmaya bile yardim etmediler elimde rapor da vardi allahtan arakadasim yanimdaydi o kaldirdi vok acimasiz bir bayana denk dustum
Oglun kac yasinda canim benimki hala wc ye oturmak istemiyor 2 bucuk yasinda

Masallah canim sana cabuk toparlandin bende 11 inci gun yolculuk yapacagim insallah bavulumu cekebilirim hava alaninda hic yardim etmiyorlar meme ameliyatimda bavulu kaldirmaya bile yardim etmediler elimde rapor da vardi allahtan arakadasim yanimdaydi o kaldirdi vok acimasiz bir bayana denk dustum
Bence bavulunu çekmende bi sıkıntı olmaz, ama kaldırmak zorunda kalırsan bilemiyorum. Aman sende çok hafif bir bavul yaparsın ne olacak. Zaten hastanede hiç bir şey lazım olmuyor, e o halde giyinip süslenip gezicekde değilsin. Az ama öz eşya alırsın bavuluna. Ben şuan sandalye falan taşıyorum odadan odaya, süpürge bile yaptım bu akşam azıcık :)
Oğlum 3,5 yaşında sayılır, bayağı büyüdü artık, anlıyor söylediklerimi.

Bence bavulunu çekmende bi sıkıntı olmaz, ama kaldırmak zorunda kalırsan bilemiyorum. Aman sende çok hafif bir bavul yaparsın ne olacak. Zaten hastanede hiç bir şey lazım olmuyor, e o halde giyinip süslenip gezicekde değilsin. Az ama öz eşya alırsın bavuluna. Ben şuan sandalye falan taşıyorum odadan odaya, süpürge bile yaptım bu akşam azıcık :)
Oğlum 3,5 yaşında sayılır, bayağı büyüdü artık, anlıyor söylediklerimi.
Allah bagislasin canim evet benimkinden bir yas buyukmus bende tedirginim eger wc ye yapmazsa okula gidemicek eylulde bakalim kismet ..

Kiz ben catlarim evde meme ameliyatimda bile ikinci gun nisantasinda gezdim yedim ictim aksama kadar:)) bavulumu doldurmam lazim ama ufak bavul alirim artik duruma gore
Agir tasimaman gerek canim dikkat et dikislerim var supurge felan napiyosun:KK57:sen
Fazla yorma kendini lutfen daha tazecik dikisler

Havaalanında ücret ödeyip taşıtabilirsin.Kesinlikle ağır taşıma,dikişlerin de sorun çıkar sonra.Nazızane tavsiyem

Merhaba,yaklaşık 1 yıldüşündükten sonra karın germe aml için gün aldım.hata mı yapıyorum çok endişelerim var.küçük çocuğum var.onun bskımıyla uzun süre ilgilenenemezsem diye şimdiden üxülüyorum.bu aml ı olsnlardan yardım istiyorum..bir haftam var,tşk ederim şimdiden.en merak ettiğim sorubu acıta değecek mi

bu ameliyatı olmak isteyen tek bekar benim heralda burda kızlar..ilerde evlenip doğum yaptığımda tüm bu ameliyat,ağrı sızı boşa mı gidecek diye düşünmeye başladım.

Merhaba,yaklaşık 1 yıldüşündükten sonra karın germe aml için gün aldım.hata mı yapıyorum çok endişelerim var.küçük çocuğum var.onun bskımıyla uzun süre ilgilenenemezsem diye şimdiden üxülüyorum.bu aml ı olsnlardan yardım istiyorum..bir haftam var,tşk ederim şimdiden.en merak ettiğim sorubu acıta değecek mi
Hic korkma canim benimde oglum kucuk bu acilari cekmeye de deger bence
Cocugun kac yasinda canim? Biraz babasi ilgilenir uzulme en azindna yaninda olacaksin kuzunun .. Ben on gun goremicegim kardesim gorumcelerim bakacak
Her zaman cocuklari dusunmekten bize sira gelmiyo ki bi kereden bisey olmaz birazda kendini dusun ;)

P
Hic korkma canim benimde oglum kucuk bu acilari cekmeye de deger bence
Cocugun kac yasinda canim? Biraz babasi ilgilenir uzulme en azindna yaninda olacaksin kuzunun .. Ben on gun goremicegim kardesim gorumcelerim bakacak
Her zaman cocuklari dusunmekten bize sira gelmiyo ki bi kereden bisey olmaz birazda kendini dusun :KK66:[tşk ederim,umarım değer

kızlar bende c tesi ercan bey e 16 30 a randevu aldım..bakalım ne diyecek muhtemelen zayıfla dicek ama zaten diyete devam ediyorum bir ay da ne kdr kilo verebilirim ona emin değilim..inş yapar da bende su stresten kurtulurum.şimdiden stres oldum çünkü:)

canım bu arada sen nasıl oldun ağrıların azaldı mı?7 kg yağ aldılar demıstın senin kilon kaçtı ki?benden kaç kg y ağ alırlar artık dusunemıyorum 72 kg ile hahahaha
Bugün biraz daha iyiyim tek başıma yürüyebiliyorum ama o dövülmüşlük hissi çok sıkıcı benim karından ALINAN parça 3kg diğer yerlerimden alınanlar 4kg olabilecek en yüksek rakama çıktım dedi ben senden daha kiloluyum :))

Allah bagislasin canim evet benimkinden bir yas buyukmus bende tedirginim eger wc ye yapmazsa okula gidemicek eylulde bakalim kismet ..

Kiz ben catlarim evde meme ameliyatimda bile ikinci gun nisantasinda gezdim yedim ictim aksama kadar:)) bavulumu doldurmam lazim ama ufak bavul alirim artik duruma gore
Agir tasimaman gerek canim dikkat et dikislerim var supurge felan napiyosun:KK57:sen
Fazla yorma kendini lutfen daha tazecik dikisler
Bu meme ameliyatına benzemez ama gezmeyi rüyanda görürsün :D iki büklüm olucan zor yürüyeceksin ve ilk zamanlar her bulduğun koltuğa sandalyeye oturamıyorsun :)

Bir hafta 10 gün seninle ve çocugunla ilgilenicek birisi varsa yanında dert etme. Okadar abartıldığı gibi değilmiş. Bugün benim 10. Günüm. Yanında kimse yok. 2 cocukla rutin düzenime geri göndüm. Ameliyattan önce yaptığım herşeyi yapabiliyorum, ağır kaldırmak dışında tabi ve dikkatli bir şekilde.

bu ameliyatı olmak isteyen tek bekar benim heralda burda kızlar..ilerde evlenip doğum yaptığımda tüm bu ameliyat,ağrı sızı boşa mı gidecek diye düşünmeye başladım.
Bekarsan ve ileride çocuk düşünüyorsan iki kere düşünmelisin bu ameliyatı. Ben ve benim gibi çoğu kişi genelde doğuracağı kadar doğurmuş, ununu eleyip eleğini asmış kişiler. Bu sıkıntıyı bir kere çekip ömür boyu kalıcı bir etki için göze alıyoruz. Bu da karar vermemizi kolaylaştırıyor. Ben ileride doğrucak olsam kesinlikle doğumdan sonra yaptırırdım. Hele hele silikon asla koyduramazdım göğsüme korkardım. Bu durumda seninle bizim durumlarımız çok farklı. Çok mutsuzsan kar zarar hesabı yapıp vermelisin kararını. doktorlar hem karın hem silikonun hamileliğe ve çocuğa hiç bir zararı olmayacağını söylüyor. Ama şu bir gerçek ki onlara göre bunu söylemesi kolay. Burda senin bu ameliyata psikolojik olarak ne kadar ihtiyacının olduğu önemli, kararı sen vereceksin.

Back