• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Çok ağrım var canım benim genitalimede el atmış :) heryerime birşeyler batıyor midemden Başlayan ağrım dizlerime kadar normal insan ne zaman olurum diye sordum yarın Kısmen daha iyi olursunuz dedi Özlem hemşirem 7 kg çekilmiş içimden insan çıkmış resmen sen sanki daha iyiydin :KK43: ağrı kesici getiriyorlar neyseki hafifliyorum

Cnm sen sadece germe ve lipo mu oldun?kc kg ile girdin ameliyata?

Yahu netten niye izliyosun senmi yapıcan ameliyatı :) sen orasını düşünme çünkü hiç bir şey ne duyucan ne hissedicen, uyuyucaksın bi uyanacaksın olmuş bitmiş. Bak fıtık aml dersen isabet olur. 10 günde geçse üzerinden eski gücünde olmayacaksın bu yüzden çevrendekilerin ameliyatlı olduğunu bilmesi lazım. Zaten ele vericeksin kendini. Bende baştan kimseye söylememiştim sonra annemlere kayınvalidemlere fıtık aml demek zorunda kaldım.( gerçi yalan değilmiş 3~4 tane kocaman fıtığım varmış)

Benden görüşme ücreti almadı, hatta bana çıkarken sıkı sıkı tembih etti görüşme de birşey verme diye. Sana asistanının nosunu vereyim. Ben randevu ondan almıştım. Anladığım kadarı ile ercan bey o hastanenin kadrolu dr. u değil, yani kendi özel muayanehanesi var ams ameliyatlarını hastanede yapıyor( ben böyle tahmin ettim) çünkü asistanım dediği kişi hastanede yok. Ve benim aml raporlarımda misafir hekim diye geçiyordu. Sen asistanını bul ve onunla bi görüş derim

Çok makbule geçer cnm..sağolun sizin sayenizde inanılmaz cesaret gelfi bu arada kg 72 bnm belki biraz daha kg ver der diyebilir karın bölgem çok yağlı heryerden hgitti orda kaldı koca bir göbek sınırlerım bozulıyor ayrıca alt göbek sarkık duruyor belki mini karın germe der bilmiyorum..bir an önce olup kurtulmak ıstıyorum bayrMdan bıkac gun once..inş hemen yaparda kurtulurum:///

Özelden yazismistik.. Ercan Beye ameliyat olmustunuz galiba..? Önce/sonra resimlerinizi görmem mümkün mü?

doğrudur yazışma özelden çok oluyor, evet öncesi sonrasım var burada gören arkadaşlarım da var foruma da koydum kaldırdım tanıdığım arkadaşalarıma ve albümü olanlara göseterdim şimdide atmayı foruma beceremiyoru ben yapmadım buradan arkadaşım yapmıştı birde aynı doktora çok ameliyat olan var resimleri de boy boy duruyor:) benimki fazlaydıı rica et eklerler

Masallah sana canim yinede dikkatli ol SIKILIYOSAN baska seylere odaklan temizligi bosver allah korusun yanlis hareket edersin bilmeden .. Yan yatmaya bile baslamissin ne guzel :nazar:

Evet yahu ben ercan bey dedim herkes beni gordu sanki:KK70: kesinlikle yuzdelik istemem gerek kardanadammiolurmus kardanadammiolurmus ve zuzu53 zuzu53 ercan beyi gorurseniz fransadan seraba indirim yapin dersiniz artik yerime :KK70:

ha ha ha ha ha yüzde az olur yahu daha fazla iste millet bangır bangır yazıyor pik yapmıyor :oops:sen fazlasını hak ettin :)))hatta benide kolla jelonun göz kapağını sevabına yap diye:KK70:

Kızlar ben aml çıktım iki dkk önce ilk yürüyüşümü yaptım midemde Yırtık varmış onu tamir etmiş iki fıtık temizlemiş idrara az çıktığım için 4 saatlik bir serum taktılar tek elimle yazıyorum :) matruşkam geldi tanıdığıma ve gördüğüme çok sevindim iyiki geldin arkadaşım :KK68:
Ohh canim cok sukur aklim sende kalmisti bugun cok yogundum bakamadim foruma sag salim burdasin masallah sana daha iyi ol insallah cok otpum canim kendine dikkat et

zuzu53 zuzu53 slm daha iyisindir inşallah.
sizde fıtık germe lipo ve genital mı vardı ameliyat da hepsini halletti sanırım doktor
birde 7 kg yağ mı aldı ?
daha iyi hissettiğinde cvp yazarsan sevinirim

Çok ağrım var canım benim genitalimede el atmış :) heryerime birşeyler batıyor midemden Başlayan ağrım dizlerime kadar normal insan ne zaman olurum diye sordum yarın Kısmen daha iyi olursunuz dedi Özlem hemşirem 7 kg çekilmiş içimden insan çıkmış resmen sen sanki daha iyiydin :KK43: ağrı kesici getiriyorlar neyseki hafifliyorum
Canim genitale el atmis dedin ne yapti ercan bey labiplastimi? Senmi istemistin dogru hatirliyosam oyleydi..
7 kilo nasil cikti yag olarakmi aldigi karin parcasimi baya cok cunki:)) insallah yarine agrilarin hafifler canim ya
Bacaklarini surekli hareketlendir cnm

canım çok geçmiş olsun umarım daha iyisindir şimdi kendine iyi bak öptüm

zuzu53 zuzu53 slm daha iyisindir inşallah.
sizde fıtık germe lipo ve genital mı vardı ameliyat da hepsini halletti sanırım doktor
birde 7 kg yağ mı aldı ?
daha iyi hissettiğinde cvp yazarsan sevinirim
Bende karın germe uyluk diz içleri basen ve karın liposu vardı genitalimdeki potluktan ötürü onada el atmış sürpriz yaptı :)) sevgiler

Benim bugün 9. Günüm. Düne göre inanılmaz ilerledim. Artık evdeki en önemli işlerimi çok rahat yapabiliyorum. Bu sabah bulaşıkları yıkadım, çamaşır yıkadım 2 posta astım. Yanlız başıma duşumu aldım geniş geniş. Küçük oğlumu wc ye götürüp poposunu yıkayabiliyorum :) Normal bir koltukta oturabiliyorum, belimi küçük bir minderle desteklemek şartıyla. amsterdam12 amsterdam12 merak ediyordun ya bence 9 gün sonra biraz sıkıntılı olsa da işe başlanabilir. Çok büyük bir problem olmaz.

Benim bugün 9. Günüm. Düne göre inanılmaz ilerledim. Artık evdeki en önemli işlerimi çok rahat yapabiliyorum. Bu sabah bulaşıkları yıkadım, çamaşır yıkadım 2 posta astım. Yanlız başıma duşumu aldım geniş geniş. Küçük oğlumu wc ye götürüp poposunu yıkayabiliyorum :) Normal bir koltukta oturabiliyorum, belimi küçük bir minderle desteklemek şartıyla. amsterdam12 amsterdam12 merak ediyordun ya bence 9 gün sonra biraz sıkıntılı olsa da işe başlanabilir. Çok büyük bir problem olmaz.

Cnmm çok teşekkür ederimmm..bende kesin ameliyat olmaya karar verdim korka korka da olsa..inş bir an önce olur toparları. Acaip stres oldum dün gece sürekli rüyamdaa ameliyat olduğumu gördüm:)

Back