Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

O günler de gelecek merak etme:) o zamanlar için haset bakışlara hazırla sen kendini:)

Tskler aldim.. Tam net olmasada karniniz görebildigim kadar gercekten basarili duruyor. Dogum mu yapmistiniz? Yani sorununuz sadece sarkan derimiydi? Gögsünüzün yapay durup/durmadigi belli olmuyor, o yüzden yorum yok, sizde memnunsaniz sorun yok. Kilo alip verme durumu yok herhalde? Bütün ameliyatlarinizi mi Hasan beye oldunuz? Mümkünse fiyat verebilirmisiniz?

Tekrar tskler, gecmis olsun...

Ben istesemde alamıyorum ki kilo :)
Zaten şimdilik sadece bakıp hayal ediyorum üstümde. 2~3 ay sonra aktif hale gelicem çarşılarda
Ahhhh keşkem bende kilo alamasam , tüp bebek tedavileri beni mahvetti. Arkadaşım bu çok büyük bir avantaj ohhh yeme özgürlüğünü kullan misler gibi :)

Ercan bey gelip rahatlatır şimdi seni.Ne kadar tatlı ve güzel uyanıcaksın onu düşün:) Narkozu İlknur hn veriyordur inşallah mışıl mışıl uyutur seni:)
Esmer zayıfmı zayıf çıtı pıtı bir doktordu gözlükleride vardı :) buz kesti elim Ayağım hemşiremin adı Özge :) tahtaya yazdı Allahtan

Hastanedeyim hazırlıklar Yapılıyor stresim tavan yaptı herkesi öptüm
Ercan bey gelip gittikten sonra sakinleştirici şurup vericekler ve hissiz gibi olacaksın. Odandan çıkarılmanla ameliyathaneye varıp uyuman da 5 dk. sürüyor merak etme. Yani en stresli tarafı o odada beklemek, gerisi en kolayı :) uyandığında hiç bir acı hissetmeyeceksin. Narkozdan çok güzel uyandırıyorlar, x hanım x hanım uyanın diyecekler, bi bakmışsın kurtulmuşsun.

Izlemeye aldıgım kişler daha net olan albümlerimi görebiliyor . Fakat özel fotolar olduğu için herkesi izlemeye alamıyorum maalesef..
Iki doğum yaptım. Karnım genişlemiş gevşemişti.. Oturduğum zaman katlantı yapıyordu. Spor yapıyorum ama gevşemiş fazla deriye birşey yapmıyordu. Daha önce lipo da oldum ama istediğim sonuç olmadı. Tam karın germe hayal ettiğim sonuca götürdü :)
Gögüslerimi seviyorum,tamda hayal ettiğim gibi oldu mutluyum :)
Kilo kontrolü yapmaya çalışıyorum. Spor hayatımın parçası zaten. Fit olmak güzel
Tüm işlemler Hasan beye ait evet.

Canım sana tekrar sormak istiyorum bir hafta oldu madem..ercan bey 9 gün yeter ile dönebilirdin demişti bana..lipo,meme ve karın germe için..şu nda nasl hissediyorsun tek başına dışarı çıkıp biryere gidebilecek duruma geldin mi?

Cnm benid izler misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…