- 14 Aralık 2014
- 194
- 385
- 33
Sabah mümkün değil de gün için de bütün kızlar toplanalım:)) göbek showHerzaman beklerim canımcım ahhh sabah seni Karşımda görsem ne güzel olurdu çıkın çıkın gelin herkese kapım açık seve seve ağırlarım sizleri
O günler de gelecek merak etme:) o zamanlar için haset bakışlara hazırla sen kendini:)Bir garibim uykusuzum donuğum, düğün devam ediyor biz eve dönüyoruz ahh iki göbek atamadan evime dönüyorum herkes Israr eder gel gel diye bende red ederim üzüle üzüle inşallah bundan sonraki Düğünlerde göbeğimi açarak dans ederim :)
Bu ameliyatı olanlar bu sayfayafanyorum yapıyor,kendi açtığı konularada yazıyor sürecini. Tabiki bu kadar Uzuunnn bir konuyu okumak biraz imkansız.
Ben ve başka birçok kişide Dr. Hasan Fındık a ameliyat oldu. O isimde aklınızda olsun o vakit
Izlemeye alanlar bazı fotolarımı görebilir :)
U unutursun20 çok özel mesaj geliyor face grup whatsup grup muhabbet karışıyor bende hatlar:))) eski yazıştıysak ondan unutmuşumdur hayırlısı olsun hakkında
Ok canım zaman problemi yok bende gönüllerimiz bir olsun,Mevlana ne demiş ne olursan ol yine gel Hertürlü kabulüm :)Sabah mümkün değil de gün için de bütün kızlar toplanalım:)) göbek show
Ahhhh keşkem bende kilo alamasam , tüp bebek tedavileri beni mahvetti. Arkadaşım bu çok büyük bir avantaj ohhh yeme özgürlüğünü kullan misler gibi :)Ben istesemde alamıyorum ki kilo :)
Zaten şimdilik sadece bakıp hayal ediyorum üstümde. 2~3 ay sonra aktif hale gelicem çarşılarda
Ercan bey gelip rahatlatır şimdi seni.Ne kadar tatlı ve güzel uyanıcaksın onu düşün:) Narkozu İlknur hn veriyordur inşallah mışıl mışıl uyutur seni:)Hastanedeyim hazırlıklar Yapılıyor stresim tavan yaptı herkesi öptüm
Esmer zayıfmı zayıf çıtı pıtı bir doktordu gözlükleride vardı :) buz kesti elim Ayağım hemşiremin adı Özge :) tahtaya yazdı AllahtanErcan bey gelip rahatlatır şimdi seni.Ne kadar tatlı ve güzel uyanıcaksın onu düşün:) Narkozu İlknur hn veriyordur inşallah mışıl mışıl uyutur seni:)
Ercan bey gelip gittikten sonra sakinleştirici şurup vericekler ve hissiz gibi olacaksın. Odandan çıkarılmanla ameliyathaneye varıp uyuman da 5 dk. sürüyor merak etme. Yani en stresli tarafı o odada beklemek, gerisi en kolayı :) uyandığında hiç bir acı hissetmeyeceksin. Narkozdan çok güzel uyandırıyorlar, x hanım x hanım uyanın diyecekler, bi bakmışsın kurtulmuşsun.Hastanedeyim hazırlıklar Yapılıyor stresim tavan yaptı herkesi öptüm
Benim muayenemi yapan anestezi doktoruda o bayandı odada ama ameliyathanede narkozu yapan olgun yaşlarda başka bir doktorduEsmer zayıfmı zayıf çıtı pıtı bir doktordu gözlükleride vardı :) buz kesti elim Ayağım hemşiremin adı Özge :) tahtaya yazdı Allahtan
Izlemeye aldıgım kişler daha net olan albümlerimi görebiliyor . Fakat özel fotolar olduğu için herkesi izlemeye alamıyorum maalesef..Tskler aldim.. Tam net olmasada karniniz görebildigim kadar gercekten basarili duruyor. Dogum mu yapmistiniz? Yani sorununuz sadece sarkan derimiydi? Gögsünüzün yapay durup/durmadigi belli olmuyor, o yüzden yorum yok, sizde memnunsaniz sorun yok. Kilo alip verme durumu yok herhalde? Bütün ameliyatlarinizi mi Hasan beye oldunuz? Mümkünse fiyat verebilirmisiniz?
Tekrar tskler, gecmis olsun...
Şimdiden geçmiş olsun diyelimHastanedeyim hazırlıklar Yapılıyor stresim tavan yaptı herkesi öptüm
Hastanedeyim hazırlıklar Yapılıyor stresim tavan yaptı herkesi öptüm
Simdiden cok gecmis olsun ve aramiza hosgeldinHastanedeyim hazırlıklar Yapılıyor stresim tavan yaptı herkesi öptüm
Hastanedeyim hazırlıklar Yapılıyor stresim tavan yaptı herkesi öptüm
Bugün karar verdimde biraz karşımdakilerin işine yarar diye geldiğim noktayı özetliyim dedim. ( tipik bir kadın olarak hiçte huyum değildir ama, içimden geldi)
Bugün tam 1 haftam doldu. Ufak tefek işlerimi kendim yapabiliyorum artık. Yatakları düzeltiyorum, makineye çamaşır atıp, asıp, katlayıp güç belada olsa yerlerine yerleştirebiliyorum. Yalnız uzanamamak ve eğilememek çok kısıtlıyor bunları yaparken insanı. Aslında istesem uzanır ve eğilirim canım hiç yanmıyor ama karın kaslarını çaıştırıcak haraketler yasak. Bu yüzden bilinçli yapmıyorum.
3 5 pantolon tişort var ütüsü kolay az sonra onları ütüleyeceğim. 2 gün önce ilk duşumu almıştım, bugün yine alıcam. İlk duşumda eşim yardım etti, çok zor olmadı. Bir taburenin üzerine oturarak yıkanmıştım. Bugün yine önlem olarak ondan yardım alacağım. Doktorum ne kadar çok önlem okadar iyi diyor bu ameliyat sonrası için. Eşim pazartesi işe başlıyor. İki çocukla başbaşayım. Allahtan çok yaramaz değiller, büyüğü 10 yaşında koca adam zaten, kardeşiyle de ilgileniyor. Ben şuan istesem kahvaltı ve ufak tefek yemek hazırlayabilirim onlara ama eşim yaptırmıyor. Şunuda söyliyeyim bunları belki yapıyorum ama çok çabuk yoruluyorum. Artık bayağı diklendim normal insana yakın yürüyorum. İki gündür yatakta ufak ufak yan yatmalara başladım. Her geçen gece daha iyi uyuyorum.
Yanlız otur yat otur yat insan evde fena sıkılıyor.birde sıcakta korse hiç çekilmiyor.
İsteyenleri ekledim bakabilirsiniz. Ama değerlendirirken eski haline bakarak değerlendirmenizde fayda var. Zira doktorlar da sihirbaz değil sadece mevcut durumu daha iyi yapabilmek için uğraşıyorlar. Hep böyle düşünün kendinizi kimseyle kıyaslamayın ki sonucunuz sizi tatmin edebilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?