• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Teşekkür ederim canımcım hiç keyfim yok aml olacakmışım hissine bir türlü odaklanamıyorum bugün Düğünümüz var sabah misafirlerimi uğurladım ve daha nefes alamamışken bir misafir daha ağırlayacağım yani çok gerginim, güzel dileklerini görmek beni çok mutlu etti darısı isteyen herkesin başına sevgiler
Bol şans.Sağlıkla gir ve çık inşallah

Kızlar selam. Hastane odamdan yazıyorum şuan:) oldu bitti ameliyatım çok şükür. Saat 11 de alındım. 3 te odama getirildim. Herşey yolundaymıs. 2 saattir narkozunda etkisiyle uyudum uyandım hep, akşamdanda uykusuzdum zaten iyi geldi. Ağrım çok hafif. Keyfim yerimde. Göğüslerde hiç ağrı yok sadece gerginlik var.ellerimi kollarımı çok rahat kullanabiliyorum. Karındaki ağrı ise sanki regl olmuşumda ağrıyor gibi. Allahıma şükürler olsun kurtuldum. Hiç korkulacak bir şey değişmiş.
Geçmiş olsun hem de hayırlı olsun .nasılsın şimdi?ben de doğum yaptım darısı bana.önce ve sonra fotolarını görmem mümkün mü?

Veeeee sonunda beklenen telefon geldi :) bu arada bugünki misafirime bir yenisi daha eklendi ve ben şuan bir Düğüne Katılmak için dışarı çıktım diğerlerinde tık yok ya ben zaten yerdemiyim göktemiyim belli değil daha nefes alamadım üç gün hastanede yatsam ve hiç uyanmadan uyusam kafi gelmez :KK43:
Anlat bakim neler dedi ercan beyy

zuzu53 zuzu53 mmmm xanim yarin dualarim seninle olacak insallah istedigin kum saati vucuda kavusursun canim hic korkma uyuyum uyaninca iyiki yaptim diyeceksin karnini gorunce :KK66: habersiz birakma lutfen bizi:KK15:
Kuzucum umarım sağsalim gözlerimi açarım bak şimdiden başladım karamsarlığa yarın sedyedeki halimi düşünemiyorum, kendime geldiğim en uygun zamanda sizlere yazacağım. :KK68::KK68:

Veeeee sonunda beklenen telefon geldi :) bu arada bugünki misafirime bir yenisi daha eklendi ve ben şuan bir Düğüne Katılmak için dışarı çıktım diğerlerinde tık yok ya ben zaten yerdemiyim göktemiyim belli değil daha nefes alamadım üç gün hastanede yatsam ve hiç uyanmadan uyusam kafi gelmez :KK43:

Kuzucum umarım sağsalim gözlerimi açarım bak şimdiden başladım karamsarlığa yarın sedyedeki halimi düşünemiyorum, kendime geldiğim en uygun zamanda sizlere yazacağım. :KK68::KK68:
insallah tatlim agrisiz sizisiz uyanirsin insallah:KK68:

Heyecanlısınız galiba sesinizden öyle Anlıyorum dedi :) akşam düğünde alkol alabilirmiyim izin varmı diye sordum az olmakla birlikte izin verdi belki daha rahat uyursunuz dedi, yarın 7:30 da hastanede olun yapılacakları tekrardan bi konuşalım dedi
Ooo iyisin hadi bakalim guzel uyu guzel uyan allahin izniyle canim icim kipir kipir ya sanki ben ameliyat olacagim :KK51:

Geçmiş olsun hem de hayırlı olsun .nasılsın şimdi?ben de doğum yaptım darısı bana.önce ve sonra fotolarını görmem mümkün mü?
Teşekkürler gayet iyim. Allah hayırlı sağlıklı uzun ömür versin kuzucuğa, anneli babalı mutlu büyüsün.:nazar:
Sonrası tek bir fotom var henüz, bakabilirsin tabi.

Heyecanlısınız galiba sesinizden öyle Anlıyorum dedi :) akşam düğünde alkol alabilirmiyim izin varmı diye sordum az olmakla birlikte izin verdi belki daha rahat uyursunuz dedi, yarın 7:30 da hastanede olun yapılacakları tekrardan bi konuşalım dedi
Ya ne tatlı bizim doktorumuz:) bana da korkuyorum dediğimde"siz neden korkuyosunuz ameliyatı ben yapıcam"demişti:)) hem plastik cerrah, hem psikoloğ,hem komedyen:))sabah gelesim geldi hastaneye valla:) veledimi bırakıcak kimse yok yoksa sana bi gaz verirdim her yerimi gösterip böyle olucaksın diye:)))

Geçen haftaki halim geldi şimdi gözümün önüme :) sanki ben yeniden yaşayacağım o anları. Dua ediyoruz hepimiz herşey yolunda gitsin. Bak ben en taze yaşayan olarak hiç pişman olmadım. Hatta bu akşam netten bikini, çamaşır, elbiseler bile baktım :)) bi iyiyleşeyim o avmlerin çarşıların anasını ağlatıcam :D

Geçen haftaki halim geldi şimdi gözümün önüme :) sanki ben yeniden yaşayacağım o anları. Dua ediyoruz hepimiz herşey yolunda gitsin. Bak ben en taze yaşayan olarak hiç pişman olmadım. Hatta bu akşam netten bikini, çamaşır, elbiseler bile baktım :)) bi iyiyleşeyim o avmlerin çarşıların anasını ağlatıcam :KK70:
:))) çok alma ama git gide küçücük kalıcaksın.Tabi yemeklerine dikkat edip yürüyüş yaparsan

Teşekkürler gayet iyim. Allah hayırlı sağlıklı uzun ömür versin kuzucuğa, anneli babalı mutlu büyüsün.:nazar:
Sonrası tek bir fotom var henüz, bakabilirsin tabi.
Sağol canım ben de 3.den sonra tüpleri bağlattım artık kendime çalışıcam sonrası foto yeni olmasına rağmen gayet güzel.ben de heralde bursa değil de İstanbul düşünürüm

Ya ne tatlı bizim doktorumuz:) bana da korkuyorum dediğimde"siz neden korkuyosunuz ameliyatı ben yapıcam"demişti:)) hem plastik cerrah, hem psikoloğ,hem komedyen:))sabah gelesim geldi hastaneye valla:) veledimi bırakıcak kimse yok yoksa sana bi gaz verirdim her yerimi gösterip böyle olucaksın diye:)))
Herzaman beklerim canımcım ahhh sabah seni Karşımda görsem ne güzel olurdu çıkın çıkın gelin herkese kapım açık seve seve ağırlarım sizleri

Geçen haftaki halim geldi şimdi gözümün önüme :) sanki ben yeniden yaşayacağım o anları. Dua ediyoruz hepimiz herşey yolunda gitsin. Bak ben en taze yaşayan olarak hiç pişman olmadım. Hatta bu akşam netten bikini, çamaşır, elbiseler bile baktım :)) bi iyiyleşeyim o avmlerin çarşıların anasını ağlatıcam :KK70:
Bir garibim uykusuzum donuğum, düğün devam ediyor biz eve dönüyoruz ahh iki göbek atamadan evime dönüyorum herkes Israr eder gel gel diye bende red ederim üzüle üzüle inşallah bundan sonraki Düğünlerde göbeğimi açarak dans ederim :)

Back