Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Bol şans.Sağlıkla gir ve çık inşallah

Geçmiş olsun hem de hayırlı olsun .nasılsın şimdi?ben de doğum yaptım darısı bana.önce ve sonra fotolarını görmem mümkün mü?

Anlat bakim neler dedi ercan beyy

zuzu53 mmmm xanim yarin dualarim seninle olacak insallah istedigin kum saati vucuda kavusursun canim hic korkma uyuyum uyaninca iyiki yaptim diyeceksin karnini gorunce habersiz birakma lutfen bizi
Kuzucum umarım sağsalim gözlerimi açarım bak şimdiden başladım karamsarlığa yarın sedyedeki halimi düşünemiyorum, kendime geldiğim en uygun zamanda sizlere yazacağım.

Kuzucum umarım sağsalim gözlerimi açarım bak şimdiden başladım karamsarlığa yarın sedyedeki halimi düşünemiyorum, kendime geldiğim en uygun zamanda sizlere yazacağım.
insallah tatlim agrisiz sizisiz uyanirsin insallah

Ooo iyisin hadi bakalim guzel uyu guzel uyan allahin izniyle canim icim kipir kipir ya sanki ben ameliyat olacagim

Geçmiş olsun hem de hayırlı olsun .nasılsın şimdi?ben de doğum yaptım darısı bana.önce ve sonra fotolarını görmem mümkün mü?
Teşekkürler gayet iyim. Allah hayırlı sağlıklı uzun ömür versin kuzucuğa, anneli babalı mutlu büyüsün.
Sonrası tek bir fotom var henüz, bakabilirsin tabi.

Ya ne tatlı bizim doktorumuz:) bana da korkuyorum dediğimde"siz neden korkuyosunuz ameliyatı ben yapıcam"demişti:)) hem plastik cerrah, hem psikoloğ,hem komedyen:))sabah gelesim geldi hastaneye valla:) veledimi bırakıcak kimse yok yoksa sana bi gaz verirdim her yerimi gösterip böyle olucaksın diye:)))

Geçen haftaki halim geldi şimdi gözümün önüme :) sanki ben yeniden yaşayacağım o anları. Dua ediyoruz hepimiz herşey yolunda gitsin. Bak ben en taze yaşayan olarak hiç pişman olmadım. Hatta bu akşam netten bikini, çamaşır, elbiseler bile baktım :)) bi iyiyleşeyim o avmlerin çarşıların anasını ağlatıcam

:))) çok alma ama git gide küçücük kalıcaksın.Tabi yemeklerine dikkat edip yürüyüş yaparsan

Teşekkürler gayet iyim. Allah hayırlı sağlıklı uzun ömür versin kuzucuğa, anneli babalı mutlu büyüsün.
Sonrası tek bir fotom var henüz, bakabilirsin tabi.
Sağol canım ben de 3.den sonra tüpleri bağlattım artık kendime çalışıcam sonrası foto yeni olmasına rağmen gayet güzel.ben de heralde bursa değil de İstanbul düşünürüm

Herzaman beklerim canımcım ahhh sabah seni Karşımda görsem ne güzel olurdu çıkın çıkın gelin herkese kapım açık seve seve ağırlarım sizleri

Bir garibim uykusuzum donuğum, düğün devam ediyor biz eve dönüyoruz ahh iki göbek atamadan evime dönüyorum herkes Israr eder gel gel diye bende red ederim üzüle üzüle inşallah bundan sonraki Düğünlerde göbeğimi açarak dans ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…