• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Canım sana tekrar sormak istiyorum bir hafta oldu madem..ercan bey 9 gün yeter ile dönebilirdin demişti bana..lipo,meme ve karın germe için..şu nda nasl hissediyorsun tek başına dışarı çıkıp biryere gidebilecek duruma geldin mi?
Sen benim aklımdasın, senin için özellikle 10. Günümdede yazıcam. Günden güne bile farkediyor insanın iyileşmesi. Şimdiden bir tahmin yapmam gerekirse şuan ne hasta gibiyim ne de tam bir insan gibiyim. Bu biraz işinede bağlı masa masında rahat bir iş ise biraz sıkıntılı olsa da başlanabilir heralde. Aslında bende evdeki mesaime başlayacağım 10. Gün, çünkü eşimin izni bitiyor 2 cocuga bakıcam. Pazartesi daha net yorum yapabilirim.

Kızlar ben aml çıktım iki dkk önce ilk yürüyüşümü yaptım midemde Yırtık varmış onu tamir etmiş iki fıtık temizlemiş idrara az çıktığım için 4 saatlik bir serum taktılar tek elimle yazıyorum :) matruşkam geldi tanıdığıma ve gördüğüme çok sevindim iyiki geldin arkadaşım :KK68:

Kızlar ben aml çıktım iki dkk önce ilk yürüyüşümü yaptım midemde Yırtık varmış onu tamir etmiş iki fıtık temizlemiş idrara az çıktığım için 4 saatlik bir serum taktılar tek elimle yazıyorum :) matruşkam geldi tanıdığıma ve gördüğüme çok sevindim iyiki geldin arkadaşım :KK68:
İyi ki:) bak iyileşti de internetlerde geziyor yatsana sen:))

Sen benim aklımdasın, senin için özellikle 10. Günümdede yazıcam. Günden güne bile farkediyor insanın iyileşmesi. Şimdiden bir tahmin yapmam gerekirse şuan ne hasta gibiyim ne de tam bir insan gibiyim. Bu biraz işinede bağlı masa masında rahat bir iş ise biraz sıkıntılı olsa da başlanabilir heralde. Aslında bende evdeki mesaime başlayacağım 10. Gün, çünkü eşimin izni bitiyor 2 cocuga bakıcam. Pazartesi daha net yorum yapabilirim.

İşim masabaşı cnm ama uzak gitmem sıkıntı olabilir belki.bide ofistekilere fıtık ameliyatı fln demeyi düşünüyorum estetik olduğumu duyarlarsa dedikoduya başlarla estetik için izin aldı fln diye...hala görüşmeye gitmedim bı arada cesaret edip.evdekiler korkutmaya basladı bide netten izleyince içim bir fena oldu :(

İsteyenleri ekledim bakabilirsiniz. Ama değerlendirirken eski haline bakarak değerlendirmenizde fayda var. Zira doktorlar da sihirbaz değil sadece mevcut durumu daha iyi yapabilmek için uğraşıyorlar. Hep böyle düşünün kendinizi kimseyle kıyaslamayın ki sonucunuz sizi tatmin edebilsin.[/QUOTE

Beni de ekler misin lütfen..? :KK54:

Kızlar bişey soracağım ercan bey ile görüşme ücreti verdiniz mi ben az önce hastaneyi arayarak randevu aldım önümüzdeki haftaya.bildiğim kadarı şle ilk görüşmeler genelde ücretsiz oluyordu ama ücretli dedi operatördeki bayan.merak ettim şimdik.

Canım nasıl hissediyorsun kendini çok ağrın sızın var mı inş bir an önce toparlarsın

Geçmiş olsun... En zoru bitti artık düzelme zamanın geldi :KK54:

Canım gözün aydın, en kısa sürede en az ağrıyla atlatmanı dilerim. Tüm gün buraya baktım vallahi ne zaman yazacaksın diye :) anladığım kadarıyla herşey yolunda

Canım gözün aydın, en kısa sürede en az ağrıyla atlatmanı dilerim. Tüm gün buraya baktım vallahi ne zaman yazacaksın diye :) anladığım kadarıyla herşey yolunda
Çok ağrım var canım benim genitalimede el atmış :) heryerime birşeyler batıyor midemden Başlayan ağrım dizlerime kadar normal insan ne zaman olurum diye sordum yarın Kısmen daha iyi olursunuz dedi Özlem hemşirem 7 kg çekilmiş içimden insan çıkmış resmen sen sanki daha iyiydin :( ağrı kesici getiriyorlar neyseki hafifliyorum

İşim masabaşı cnm ama uzak gitmem sıkıntı olabilir belki.bide ofistekilere fıtık ameliyatı fln demeyi düşünüyorum estetik olduğumu duyarlarsa dedikoduya başlarla estetik için izin aldı fln diye...hala görüşmeye gitmedim bı arada cesaret edip.evdekiler korkutmaya basladı bide netten izleyince içim bir fena oldu :KK43:
Yahu netten niye izliyosun senmi yapıcan ameliyatı :) sen orasını düşünme çünkü hiç bir şey ne duyucan ne hissedicen, uyuyucaksın bi uyanacaksın olmuş bitmiş. Bak fıtık aml dersen isabet olur. 10 günde geçse üzerinden eski gücünde olmayacaksın bu yüzden çevrendekilerin ameliyatlı olduğunu bilmesi lazım. Zaten ele vericeksin kendini. Bende baştan kimseye söylememiştim sonra annemlere kayınvalidemlere fıtık aml demek zorunda kaldım.( gerçi yalan değilmiş 3~4 tane kocaman fıtığım varmış)
Kızlar bişey soracağım ercan bey ile görüşme ücreti verdiniz mi ben az önce hastaneyi arayarak randevu aldım önümüzdeki haftaya.bildiğim kadarı şle ilk görüşmeler genelde ücretsiz oluyordu ama ücretli dedi operatördeki bayan.merak ettim şimdik.
Benden görüşme ücreti almadı, hatta bana çıkarken sıkı sıkı tembih etti görüşme de birşey verme diye. Sana asistanının nosunu vereyim. Ben randevu ondan almıştım. Anladığım kadarı ile ercan bey o hastanenin kadrolu dr. u değil, yani kendi özel muayanehanesi var ams ameliyatlarını hastanede yapıyor( ben böyle tahmin ettim) çünkü asistanım dediği kişi hastanede yok. Ve benim aml raporlarımda misafir hekim diye geçiyordu. Sen asistanını bul ve onunla bi görüş derim

Çok ağrım var canım benim genitalimede el atmış :) heryerime birşeyler batıyor midemden Başlayan ağrım dizlerime kadar normal insan ne zaman olurum diye sordum yarın Kısmen daha iyi olursunuz dedi Özlem hemşirem 7 kg çekilmiş içimden insan çıkmış resmen sen sanki daha iyiydin :KK43: ağrı kesici getiriyorlar neyseki hafifliyorum
Canım benden 250~300 gram çıkmış :) zaten fazla yağ yoktu sadece bele kontur vermiş. Ona rağmen belim ve simit bölgem çürük gibi ağrıyordu. Senin acını tahmin edebiliyorum yani, birde benim basen falanda yoktu. Senin ağrın biraz fazla olabilir ama hastanede çaresi var üzülme. Sana bu gece uyku ilacıda vericekler en azından uyursun biraz.

Back