- 14 Aralık 2014
- 194
- 385
- 33
sonra çok gülüceksin bu haline:)))Oh iyi ozaman. İlerde vericem dedi yürüyüşü. İnsan çok evhamlı oluyormuş bu dönem. Ayağım uyuşsa felç, gözüm seğirse kör olacam zannediyorum
Utandım:) Havalara girdim bi deVallahi ben resmi gördüm tamam dedim bende oluyorum ameliyat. O kadar gaza getirici güzellikteydi yani
İnşallah :):
sonra çok gülüceksin bu haline:)))
O fizikle gir zaten havaya, kadının havalısı makbuldür :)Utandım:) Havalara girdim bi de
O senin güzel bakışın çok sağol:) sen daha da güzel ol inşallahİnşallah :)
O fizikle gir zaten havaya, kadının havalısı makbuldür :)
Hayırlısı olsun. Boy kilo tarifin bana çok benziyor. O yüzden seni anlayabiliyorum. Zayıfta olunca göbek çok göze batıyor. Ercan beyin hangi adresine mail attın? Ben 3 farklı adres bulmuştum hepsine sırayla atmıştım birde cvp gelmiyor diye üzülmüştüm. Aktif olan adresi bulunca 3 saat içinde dönmüştükendimden bahsedeyim; 36 hatta 34 bedenim 49 kg 160 boyunda göğsü sarkmış ve göbeği 3 aylıkdan daha fazla duran bir bayanım. zayıf olunca göbek çok dikkat çekiyor maalesef ve içten kas yırtılması çok olduğundan bir yana bir bu yana sallanıyor :)
şimdilik sadece karın germe yaptırabileceğim.
2 dr ile tel de görüştüm.resimlerimi gönderdim geri dönüş ercan bey den bekliyorm
Asistanıyla görüşme imkanınız oldumu daha çabuk iletişim kurarsınız diye düşünüyorum,sevgilerkendimden bahsedeyim; 36 hatta 34 bedenim 49 kg 160 boyunda göğsü sarkmış ve göbeği 3 aylıkdan daha fazla duran bir bayanım. zayıf olunca göbek çok dikkat çekiyor maalesef ve içten kas yırtılması çok olduğundan bir yana bir bu yana sallanıyor :)
şimdilik sadece karın germe yaptırabileceğim.
2 dr ile tel de görüştüm.resimlerimi gönderdim geri dönüş ercan bey den bekliyorm
evet görüştüm asistanı ile hastane uzantısıile biten eposta doğrudur dedi. fakat birde WhatsApp den dr a yazdım msj epostama yanıt gelmedi diye y...o uzantılı adresime gönder dedi. 12 saat oldu bekliyorum.Asistanıyla görüşme imkanınız oldumu daha çabuk iletişim kurarsınız diye düşünüyorum,sevgiler
en taze aml olan birisinden duymak güzel. çevre baskısı fena giyinik gördükleri için göze çok batmıyor ne gereği var sürekli diye söyleniyrlar.Hayırlısı olsun. Boy kilo tarifin bana çok benziyor. O yüzden seni anlayabiliyorum. Zayıfta olunca göbek çok göze batıyor. Ercan beyin hangi adresine mail attın? Ben 3 farklı adres bulmuştum hepsine sırayla atmıştım birde cvp gelmiyor diye üzülmüştüm. Aktif olan adresi bulunca 3 saat içinde dönmüştü
Aynıydım bende :) sanırım artık o sıkıntıları çekmeyeceğim hele bir iyileşeyim. Benim cvp aldığım adresi özelden attım sana.en taze aml olan birisinden duymak güzel. çevre baskısı fena giyinik gördükleri için göze çok batmıyor ne gereği var sürekli diye söyleniyrlar.
korse bakarken bile mağazadaki bayanlarınşaşkınlıkları gözlerinden okunuyor.
ercan bey e 10 ay önce yakın arkdşm meme küçültme oldu o zaman yüzyüze görüştük sempatik ve ilgili ve beni ayak üstü muayene etti haftaya bekliyordu beni işleme ama ben cesaretsizliğimden dolayı ve başka bir yerimden estetik oldgmdan bekledim
Goremedim yaaKızlaaar resim ekledim cok tutmak istemiyorum kaldiricam bakıverin
Cnm bni izlermisin karnini cok merak ettim bnde zayifim ve gobek cok dikkat cekio gercektende birde meme olmayinca cok kotu duruodu simdi meme amelyti oldum ama yine belli oluyo azcikAynıydım bende :) sanırım artık o sıkıntıları çekmeyeceğim hele bir iyileşeyim. Benim cvp aldığım adresi özelden attım sana.
Evet banada bildirim gelmiyor bir sıkıntı var galiba, seracım göremedim fotonu canımcımBu arada buraya yazilanlar bildiri gelmiyor bana sinir oldum konuyu takip ediyorum halbuki anlamadim gitti onun icin cok sey kacirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?