Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

kendimden bahsedeyim; 36 hatta 34 bedenim 49 kg 160 boyunda göğsü sarkmış ve göbeği 3 aylıkdan daha fazla duran bir bayanım. zayıf olunca göbek çok dikkat çekiyor maalesef ve içten kas yırtılması çok olduğundan bir yana bir bu yana sallanıyor :)
şimdilik sadece karın germe yaptırabileceğim.
2 dr ile tel de görüştüm.resimlerimi gönderdim geri dönüş ercan bey den bekliyorm

Hayırlısı olsun. Boy kilo tarifin bana çok benziyor. O yüzden seni anlayabiliyorum. Zayıfta olunca göbek çok göze batıyor. Ercan beyin hangi adresine mail attın? Ben 3 farklı adres bulmuştum hepsine sırayla atmıştım birde cvp gelmiyor diye üzülmüştüm. Aktif olan adresi bulunca 3 saat içinde dönmüştü

Asistanıyla görüşme imkanınız oldumu daha çabuk iletişim kurarsınız diye düşünüyorum,sevgiler

bu arada bende fotoğraf görmek istesem yardımcı olur musunuz paylaşım konusunda teşekkürler

Asistanıyla görüşme imkanınız oldumu daha çabuk iletişim kurarsınız diye düşünüyorum,sevgiler
evet görüştüm asistanı ile hastane uzantısıile biten eposta doğrudur dedi. fakat birde WhatsApp den dr a yazdım msj epostama yanıt gelmedi diye y...o uzantılı adresime gönder dedi. 12 saat oldu bekliyorum.

en taze aml olan birisinden duymak güzel. çevre baskısı fena giyinik gördükleri için göze çok batmıyor ne gereği var sürekli diye söyleniyrlar.
korse bakarken bile mağazadaki bayanların şaşkınlıkları gözlerinden okunuyor.
ercan bey e 10 ay önce yakın arkdşm meme küçültme oldu o zaman yüzyüze görüştük sempatik ve ilgili ve beni ayak üstü muayene etti haftaya bekliyordu beni işleme ama ben cesaretsizliğimden dolayı ve başka bir yerimden estetik oldgmdan bekledim

Aynıydım bende :) sanırım artık o sıkıntıları çekmeyeceğim hele bir iyileşeyim. Benim cvp aldığım adresi özelden attım sana.

kardanadammiolurmus canim masallah gordum resmini cok guzel olmus gobegin daha da guzel olacak insallah benimde muhtemelern senin gibi dikey iz olacak gibi gorunuyor hayirlisi oda zamanal siliklesecek zaten

Matruska75 bende gordum ve gercekten bayildim karnina genc kizlarin karni bile bu kadar duz degil sana da masallah canim darisi bana

Bu arada buraya yazilanlar bildiri gelmiyor bana sinir oldum konuyu takip ediyorum halbuki anlamadim gitti onun icin cok sey kacirdim

Aynıydım bende :) sanırım artık o sıkıntıları çekmeyeceğim hele bir iyileşeyim. Benim cvp aldığım adresi özelden attım sana.
Cnm bni izlermisin karnini cok merak ettim bnde zayifim ve gobek cok dikkat cekio gercektende birde meme olmayinca cok kotu duruodu simdi meme amelyti oldum ama yine belli oluyo azcik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…