Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Kaşı bi yerleriniii maşallahhh ha matruşka ile buluşup sana bikini bakacaktık ama bugün ben uygun değilim başka zaman artıkkk

Ay ne güzel ya kutlayın bu büyük olayı ki gerçekten de çok büyük bi karar ve bunu yaptınız bitti..Tadını da zamanı gelince birlikte çıkaracaksınız

Ay kızlar birde doktor bana dedi ki bugün gördüğüm en fıtıklı hanımlardandın. Göbek deliği fıtığı hariç 3 tane daha çok kocaman fıtığım varmış Yuh benim kopillere ya karnımı ne halde getirmişler orda büyürken

Yaaa aglayacagim ya kizlar bugün piercing deldirdim göbek deligime ama galiba yamuk oldu yapan kadin göbek deligin ic kismi yan gidiyor onun icin böyle duruyor iki ay sonra gercek piercing koyunca düzelecek dedi ama ben inanmiyorum baktikca sinirim bozuluyor yatinca ve oturunca düz duruyor ayakta hafif sola gidiyor

Şu an yapacak biseyin var mi ? Yok ! O zaman moralini bozmadan 2 ayı bekle bakalım. Yamuk da olursa cikarttitirsin. Bu arada nasıl kiydin canina ya acimiyo mu :)

Şu an yapacak biseyin var mi ? Yok ! O zaman moralini bozmadan 2 ayı bekle bakalım. Yamuk da olursa cikarttitirsin. Bu arada nasıl kiydin canina ya acimiyo mu :)
Eger gercekten yamuksa cikarilip tekrar delinmesi gerekiyor gidicem tekrar kadinin yanina bakalim simdi ne diyecek cünki yamuk ya deli olurum ben böyle. Merak eden olursa pek acimadi tabi biraz oluyor ama normal dogum, sezeryan, karin germe atlatmisim hemen unuttum bile bunu

O kadar tembih ettim doktorcuğuma kimseyi benden güzel yapmayın e mi diye:))) çok sevindim canım şimdi keyfini çıkar

En sevdiğimdir göbek piercingleri güle güle kullan fıstık, geçici bir durumsa takma kafana

İnşallah düzelir canım. Bende bu korkulardan dolayı birtürlü deldirmedim güzel göbeciğimi

Kizlar benide izleyin ltf ya bende resimlerinizi cok merak ediyorum ama göremiyorum özellikle ercan beyde aml olanlari cok merak ediyorum!! Ercan beyde düsünüyorum bende

Kizlar benide izleyin ltf ya bende resimlerinizi cok merak ediyorum ama göremiyorum özellikle ercan beyde aml olanlari cok merak ediyorum!! Ercan beyde düsünüyorum bende
Kararını beğendim:) 1 kere paylaştım foto sonra zor kaldırdım :)) bilenler bilmeyenlere anlatsın beni ve güzel göbüşümü deermişim:))

Normal merak etme.Yürüyüşe izin verdi mi dr? Her gün 15-30 dk yürüyüş yapmıştım ben.Bir de gece bacakların altına yastık koydum uzun süre
Oh iyi ozaman. İlerde vericem dedi yürüyüşü. İnsan çok evhamlı oluyormuş bu dönem. Ayağım uyuşsa felç, gözüm seğirse kör olacam zannediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…