Kızlar tüm drenlerimden kurtuldum. Nasıl rahatladım anlatamam. Meğer oturur kalkarken rahatsız eden şey o koca drenmiş. Birde sütyenim çok sıkıyor diyordum ya doktorcuğum hemen çatesine baktı, kopça kısmından ek lastik taktı. Öyle ferah olduki anamdan yeni doğmuş gibi oldum:) korsemi günde 2 3 saate kadar açabilceğimi söyledi ki korkudan 2 dk bile açmıyordum düşünün mutluluğumu :) veee yeni göbek deliğimi tamamen gördüm öyle güzel öyle içine kaçık ki anlatamamMaşallah bana :) Matruska75 canım bak artık benimde öyle güzel tatlımı tatlı bir göbeğim var
Ay ne güzel ya kutlayın bu büyük olayı ki gerçekten de çok büyük bi karar ve bunu yaptınız bitti..Tadını da zamanı gelince birlikte çıkaracaksınızEvet ya gerçekten ne kritik bir aşamaymış bu. Sen şanslısın daha cabuk kurtulmuştun. Biz bu akşam eşimle yemeğe bile çıkıcaz, şöyle azıcık keyifte yapalım. Yarında yavrularıma kavuşuyorum
Şu an yapacak biseyin var mi ? Yok ! O zaman moralini bozmadan 2 ayı bekle bakalım. Yamuk da olursa cikarttitirsin. Bu arada nasıl kiydin canina ya acimiyo mu :)Yaaa aglayacagim ya kizlar bugün piercing deldirdim göbek deligime ama galiba yamuk olduyapan kadin göbek deligin ic kismi yan gidiyor onun icin böyle duruyor iki ay sonra gercek piercing koyunca düzelecek dedi ama ben inanmiyorum baktikca sinirim bozuluyor yatinca ve oturunca düz duruyor ayakta hafif sola gidiyor
Eger gercekten yamuksa cikarilip tekrar delinmesi gerekiyor gidicem tekrar kadinin yanina bakalim simdi ne diyecek cünki yamuk yaŞu an yapacak biseyin var mi ? Yok ! O zaman moralini bozmadan 2 ayı bekle bakalım. Yamuk da olursa cikarttitirsin. Bu arada nasıl kiydin canina ya acimiyo mu :)
O kadar tembih ettim doktorcuğuma kimseyi benden güzel yapmayın e mi diye:))) çok sevindim canım şimdi keyfini çıkarKızlar tüm drenlerimden kurtuldum. Nasıl rahatladım anlatamam. Meğer oturur kalkarken rahatsız eden şey o koca drenmiş. Birde sütyenim çok sıkıyor diyordum ya doktorcuğum hemen çatesine baktı, kopça kısmından ek lastik taktı. Öyle ferah olduki anamdan yeni doğmuş gibi oldum:) korsemi günde 2 3 saate kadar açabilceğimi söyledi ki korkudan 2 dk bile açmıyordum düşünün mutluluğumu :) veee yeni göbek deliğimi tamamen gördüm öyle güzel öyle içine kaçık ki anlatamamMaşallah bana :) Matruska75 canım bak artık benimde öyle güzel tatlımı tatlı bir göbeğim var
En sevdiğimdir göbek piercingleri güle güle kullan fıstık, geçici bir durumsa takma kafanaYaaa aglayacagim ya kizlar bugün piercing deldirdim göbek deligime ama galiba yamuk olduyapan kadin göbek deligin ic kismi yan gidiyor onun icin böyle duruyor iki ay sonra gercek piercing koyunca düzelecek dedi ama ben inanmiyorum baktikca sinirim bozuluyor yatinca ve oturunca düz duruyor ayakta hafif sola gidiyor
İnşallah düzelir canım. Bende bu korkulardan dolayı birtürlü deldirmedim güzel göbeciğimiYaaa aglayacagim ya kizlar bugün piercing deldirdim göbek deligime ama galiba yamuk olduyapan kadin göbek deligin ic kismi yan gidiyor onun icin böyle duruyor iki ay sonra gercek piercing koyunca düzelecek dedi ama ben inanmiyorum baktikca sinirim bozuluyor yatinca ve oturunca düz duruyor ayakta hafif sola gidiyor
Haklisin korkmakta gercekten, su anda sis ve kizarmis sisligi inice düzelebilirmis insallah düzelirİnşallah düzelir canım. Bende bu korkulardan dolayı birtürlü deldirmedim güzel göbeciğimi
Aldım izlemeye. Henüz tek resmim var aml sonrasıKizlar benide izleyin ltf ya bende resimlerinizi cok merak ediyorum ama göremiyorum özellikle ercan beyde aml olanlari cok merak ediyorum!! Ercan beyde düsünüyorum bende
tsk ederim :)Aldım izlemeye. Henüz tek resmim var aml sonrası
Normal merak etme.Yürüyüşe izin verdi mi dr? Her gün 15-30 dk yürüyüş yapmıştım ben.Bir de gece bacakların altına yastık koydum uzun süreBazen elim ayağım özellikle ayaklarım uyuşuyor gibi oluyor bu normalmi?
Kararını beğendim:) 1 kere paylaştım foto sonra zor kaldırdım :)) bilenler bilmeyenlere anlatsın beni ve güzel göbüşümü deermişim:))Kizlar benide izleyin ltf ya bende resimlerinizi cok merak ediyorum ama göremiyorum özellikle ercan beyde aml olanlari cok merak ediyorum!! Ercan beyde düsünüyorum bende
Oh iyi ozaman. İlerde vericem dedi yürüyüşü. İnsan çok evhamlı oluyormuş bu dönem. Ayağım uyuşsa felç, gözüm seğirse kör olacam zannediyorumNormal merak etme.Yürüyüşe izin verdi mi dr? Her gün 15-30 dk yürüyüş yapmıştım ben.Bir de gece bacakların altına yastık koydum uzun süre
Vallahi ben resmi gördüm tamam dedim bende oluyorum ameliyat. O kadar gaza getirici güzellikteydi yaniKararını beğendim:) 1 kere paylaştım foto sonra zor kaldırdım :)) bilenler bilmeyenlere anlatsın beni ve güzel göbüşümü deermişim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?