• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

günaydın kızlar,
dün akşam 10 da ercan bey yanıt yazmış bana tam karın germe imiş uygulanacak işlem, ben belki mini ile kurtarırım diye düşünmüştüm.
en kısa zamanda randevu alıp gideceğim.
Hadi hayırlı uğurlu olsun, en kısa zamanda istediğin göbeğe kavuşursun inşallah

günaydın kızlar,
dün akşam 10 da ercan bey yanıt yazmış bana tam karın germe imiş uygulanacak işlem, ben belki mini ile kurtarırım diye düşünmüştüm.
en kısa zamanda randevu alıp gideceğim.
Hadi hayirli olsun simdiden ne zaman yaptirmayi dusunuyosun benim ekimde ercan beyle

zuzu53 zuzu53 teşekkürler sizi izlemeye alarak mı fotolarınızı görebilirim ayrıca yapmam gereken bir işlem var mı?
Canim eger foto gormek istiyosan en azindan su anki karninin resmini cek album yap ve takip ettiklerim diye ayar yap o zaman da senin gercekten karar vermis ameliyat olmak istemis ciddi olmanin az cok ispati olur

İsteyenleri ekledim bakabilirsiniz. Ama değerlendirirken eski haline bakarak değerlendirmenizde fayda var. Zira doktorlar da sihirbaz değil sadece mevcut durumu daha iyi yapabilmek için uğraşıyorlar. Hep böyle düşünün kendinizi kimseyle kıyaslamayın ki sonucunuz sizi tatmin edebilsin.

Cnm bni izlermisin karnini cok merak ettim bnde zayifim ve gobek cok dikkat cekio gercektende birde meme olmayinca cok kotu duruodu simdi meme amelyti oldum ama yine belli oluyo azcik
Melikeeee sen benim gibi hizlisi meme ameliyati iyilesmeden hemen karnini yaptirmak icin konulara bakmaya basliyosun :)) hadi hayirlisi:*

kardanadammiolurmus kardanadammiolurmus harika olmuş eski resimlerine bakarken inanamadım şimdiki haline gelmesi bile mucize gibi karın ameliyetı özgüvenimi geri getirecek bana bunu hissettim. benim mevcut hali senin eskisinden biraz daha aşağılarda.

C ChAneL81 dediğini yapacağım biraz zaman alacak ama albüm oluştracağım.

Canim eger foto gormek istiyosan en azindan su anki karninin resmini cek album yap ve takip ettiklerim diye ayar yap o zaman da senin gercekten karar vermis ameliyat olmak istemis ciddi olmanin az cok ispati olur
ilk görüşmede tarihi netleştirirz gibi benim uygun olacağım zaman eylül sonu ekim başı sanırım

Ben gördüm. Ameliyatla gerçekten iyi sonuç alırsın. Fazla yağ yok ve bol bol sarkık derin var avantajlısın bence. Benim derim yetişmedi maşallah seninkiyle 3 karın kapatılır :KK70: izin daha güzel olur
deri fazlamın bu kadar çok olmasına ilk kez sevindim bari bir işe yarayacak :KK45:
vücut yağ oranım sınırın çok altında beslenme kaynaklı hatta mamografi çetirdiğimde aldığım sonuç yağ dokusundan yoksun meme çıkmıştı:(
göğüslerin için hangi işlemleri yaptırdın acaba ?

deri fazlamın bu kadar çok olmasına ilk kez sevindim bari bir işe yarayacak :KK45:
vücut yağ oranım sınırın çok altında beslenme kaynaklı hatta mamografi çetirdiğimde aldığım sonuç yağ dokusundan yoksun meme çıkmıştı:KK43:
göğüslerin için hangi işlemleri yaptırdın acaba ?
Meme büyütme yapıldı. Kas altından 325 cc protez konuldu :)

Burayada yazayim belki bir gören, yardimci olan olur..

Bir tanidigim icin vücut operasyonlarinda gercekten isinde basarili bir doktor ariyorum...Kendisi 60kg kadar kilo verdi, türkce bilmiyor, burdaki doktorlarin yaptigi is de ortada...Cok mutsuz verdigi kilolardan dolayi sarkma vs olusmus, haline üzüldügüm icin sizde ayni sekilde duyarli olup, ayni/benzer durumdan gectiyseniz ve yardimci olursaniz cok sevinirim. Eger (resimli) bir sekilde bilgi verebilen olursa.. Üye olma imkani dedigim gibi dilden dolayi yok, ayrica resim konusunda güvensizlik olmasin diye, ben arastiriyorum...

Back