Hadi hayırlı uğurlu olsun, en kısa zamanda istediğin göbeğe kavuşursun inşallahgünaydın kızlar,
dün akşam 10 da ercan bey yanıt yazmış bana tam karın germe imiş uygulanacak işlem, ben belki mini ile kurtarırım diye düşünmüştüm.
en kısa zamanda randevu alıp gideceğim.
Canim ben henus ameliyat olmadim ekimde benimEvet banada bildirim gelmiyor bir sıkıntı var galiba, seracım göremedim fotonu canımcım
Hadi hayirli olsun simdiden ne zaman yaptirmayi dusunuyosun benim ekimde ercan beylegünaydın kızlar,
dün akşam 10 da ercan bey yanıt yazmış bana tam karın germe imiş uygulanacak işlem, ben belki mini ile kurtarırım diye düşünmüştüm.
en kısa zamanda randevu alıp gideceğim.
Canim eger foto gormek istiyosan en azindan su anki karninin resmini cek album yap ve takip ettiklerim diye ayar yap o zaman da senin gercekten karar vermis ameliyat olmak istemis ciddi olmanin az cok ispati olurzuzu53 teşekkürler sizi izlemeye alarak mı fotolarınızı görebilirim ayrıca yapmam gereken bir işlem var mı?
Melikeeee sen benim gibi hizlisi meme ameliyati iyilesmeden hemen karnini yaptirmak icin konulara bakmaya basliyosun :)) hadi hayirlisi:*Cnm bni izlermisin karnini cok merak ettim bnde zayifim ve gobek cok dikkat cekio gercektende birde meme olmayinca cok kotu duruodu simdi meme amelyti oldum ama yine belli oluyo azcik
kardanadammiolurmus harika olmuş eski resimlerine bakarken inanamadım şimdiki haline gelmesi bile mucize gibi karın ameliyetı özgüvenimi geri getirecek bana bunu hissettim. benim mevcut hali senin eskisinden biraz daha aşağılarda.
Teşekkürler :) darısı isteyen herkesin başına
ilk görüşmede tarihi netleştirirz gibi benim uygun olacağım zaman eylül sonu ekim başı sanırımCanim eger foto gormek istiyosan en azindan su anki karninin resmini cek album yap ve takip ettiklerim diye ayar yap o zaman da senin gercekten karar vermis ameliyat olmak istemis ciddi olmanin az cok ispati olur
Canim izlermisin beni resimlerini göremiyorum bende yükliycem seni izlemeye aldim :)albüm tamamdır
Ben gördüm. Ameliyatla gerçekten iyi sonuç alırsın. Fazla yağ yok ve bol bol sarkık derin var avantajlısın bence. Benim derim yetişmedi maşallah seninkiyle 3 karın kapatılırevet gören arkadaşlar oldu mu foto mu en az 1.5 ay daha mevcut halimle beraberim :)
deri fazlamın bu kadar çok olmasına ilk kez sevindim bari bir işe yarayacakBen gördüm. Ameliyatla gerçekten iyi sonuç alırsın. Fazla yağ yok ve bol bol sarkık derin var avantajlısın bence. Benim derim yetişmedi maşallah seninkiyle 3 karın kapatılırizin daha güzel olur
Meme büyütme yapıldı. Kas altından 325 cc protez konuldu :)deri fazlamın bu kadar çok olmasına ilk kez sevindim bari bir işe yarayacak
vücut yağ oranım sınırın çok altında beslenme kaynaklı hatta mamografi çetirdiğimde aldığım sonuç yağ dokusundan yoksun meme çıkmıştı
göğüslerin için hangi işlemleri yaptırdın acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?