• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Canim ben sarkik derimden hemen kurtuldum ama gercek anlamda incelmek icin coook sabir lazim yeni resim ekledim her gecen hafta ödem azaliyor vücud toparlaniyor iz soluyor ama sabir sabir sabiir. Ben ameliyattan üc ay sonra artik degismez böyle kalir göbegim diyordum ama yinede degisti

canım bende görebilir miyim resimlerini takip eder misin beni de çok geçmiş olsun.

Canim ben sarkik derimden hemen kurtuldum ama gercek anlamda incelmek icin coook sabir lazim yeni resim ekledim her gecen hafta ödem azaliyor vücud toparlaniyor iz soluyor ama sabir sabir sabiir. Ben ameliyattan üc ay sonra artik degismez böyle kalir göbegim diyordum ama yinede degisti
Muckladım canım seni, teşekkür ederim yanıtın için

Bana da belki yetişmez demişti
Seninki yetismediyse benimki hiç yetişmez o zaman
Neyse artik
Orası belli olmaz canım. Deri kaliteside önemliymiş. Benim gevşek kusımları incecik zar gibi garip birşeydi. En kötü ihtimalle minik dikey bir çizgi kalıcak. Kesi çizgimde okadar alttaki ben bu kadar altta pek kimsede görmedim.( belki bana öyle geliyordur) Bayağı aşağıda olmuş. Yani sorun yapıcak birşey yok.

Kızlar,dokuz ay oldu. Yeni foto ekledim,beni izlemeye alanlar sonucu görebilir :KK66:
Arzum senin dudaklarda ne var canim ben de üst dudagima istiyorum kalici olmasını istedigim icin yağ enj. İstedim doktor ona taraftar degilim kontürlü pürüzlü bi yapi birakiyor yağ dedi.hylrnk asit falan istersen yaparim dedi o da geçici diye ben istemedim. Seninki kalici bisey mi cnm ?

Bugün benim ameliyatın üstünden 4 gün geçti. Ufak ufak normal hayata dönmeye başladım. Akşam ki uykum daha iyiydi, sadece 1 kere uyandım ve tur attım( oram buram tutuluyor çünkü) bugün ayakta daha çok durabiliyorum. Birazcık daha dikim çünkü. İlk defa mutfagı toparladım, masayı tezgahı sildim, bulaşık makinesinin üst rafına bulaşıkları yerleştirdim. Ama hala yardımsız yatıp kalkamıyorum. Direnlerimden gelen sıvı tamamen kesildi. Doktorcum çagırdı onlar cekicek, suan yoldayız. Gerçi ben drenlerime çok alışmıştım, evde kalçamı sallayıp ringo ringoo şişeler diye ye geziyordum :) bebeklerimdi onlar benim :D

Arzum senin dudaklarda ne var canim ben de üst dudagima istiyorum kalici olmasını istedigim icin yağ enj. İstedim doktor ona taraftar degilim kontürlü pürüzlü bi yapi birakiyor yağ dedi.hylrnk asit falan istersen yaparim dedi o da geçici diye ben istemedim. Seninki kalici bisey mi cnm ?
Yağ dolgusu var canım. Ama ilk Hyalüronik asit yaptırmıştım. Ben yağ dolgusundan daha memnun kaldım ;) Asıl Hyalüronik pürüzlü kaldı sanki. İlj dolgudan sonra üç dört kez yağ dolgusu yaptırdım kalıcılık arttı ve kaldı ;)

Yağ dolgusu var canım. Ama ilk Hyalüronik asit yaptırmıştım. Ben yağ dolgusundan daha memnun kaldım :KK66: Asıl Hyalüronik pürüzlü kaldı sanki. İlj dolgudan sonra üç dört kez yağ dolgusu yaptırdım kalıcılık arttı ve kaldı :KK66:
Niye yapmadı bu adam bunu bana yaa :(
Neyse o yapmasa başkası yapar. Kaça yaptirdin acaba ?

Kızlar tüm drenlerimden kurtuldum. Nasıl rahatladım anlatamam. Meğer oturur kalkarken rahatsız eden şey o koca drenmiş. Birde sütyenim çok sıkıyor diyordum ya doktorcuğum hemen çatesine baktı, kopça kısmından ek lastik taktı. Öyle ferah olduki anamdan yeni doğmuş gibi oldum:) korsemi günde 2 3 saate kadar açabilceğimi söyledi ki korkudan 2 dk bile açmıyordum düşünün mutluluğumu :) veee yeni göbek deliğimi tamamen gördüm öyle güzel öyle içine kaçık ki anlatamam :21: Maşallah bana :) Matruska75 Matruska75 canım bak artık benimde öyle güzel tatlımı tatlı bir göbeğim var :D

Kızlar tüm drenlerimden kurtuldum. Nasıl rahatladım anlatamam. Meğer oturur kalkarken rahatsız eden şey o koca drenmiş. Birde sütyenim çok sıkıyor diyordum ya doktorcuğum hemen çatesine baktı, kopça kısmından ek lastik taktı. Öyle ferah olduki anamdan yeni doğmuş gibi oldum:) korsemi günde 2 3 saate kadar açabilceğimi söyledi ki korkudan 2 dk bile açmıyordum düşünün mutluluğumu :) veee yeni göbek deliğimi tamamen gördüm öyle güzel öyle içine kaçık ki anlatamam :21: Maşallah bana :) Matruska75 Matruska75 canım bak artık benimde öyle güzel tatlımı tatlı bir göbeğim var :KK70:
Senin adına çok mutlu oldum arkadaşım darısı başıma diyorum :))

E
Kızlar tüm drenlerimden kurtuldum. Nasıl rahatladım anlatamam. Meğer oturur kalkarken rahatsız eden şey o koca drenmiş. Birde sütyenim çok sıkıyor diyordum ya doktorcuğum hemen çatesine baktı, kopça kısmından ek lastik taktı. Öyle ferah olduki anamdan yeni doğmuş gibi oldum:) korsemi günde 2 3 saate kadar açabilceğimi söyledi ki korkudan 2 dk bile açmıyordum düşünün mutluluğumu :) veee yeni göbek deliğimi tamamen gördüm öyle güzel öyle içine kaçık ki anlatamam :21: Maşallah bana :) Matruska75 Matruska75 canım bak artık benimde öyle güzel tatlımı tatlı bir göbeğim var :KK70:
Hadi geçmiş olsun drenler gidince dayanmak yarı yarıya kolaylaşıyor.

Back