• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Burayada yazayim belki bir gören, yardimci olan olur..

Bir tanidigim icin vücut operasyonlarinda gercekten isinde basarili bir doktor ariyorum...Kendisi 60kg kadar kilo verdi, türkce bilmiyor, burdaki doktorlarin yaptigi is de ortada...Cok mutsuz verdigi kilolardan dolayi sarkma vs olusmus, haline üzüldügüm icin sizde ayni sekilde duyarli olup, ayni/benzer durumdan gectiyseniz ve yardimci olursaniz cok sevinirim. Eger (resimli) bir sekilde bilgi verebilen olursa.. Üye olma imkani dedigim gibi dilden dolayi yok, ayrica resim konusunda güvensizlik olmasin diye, ben arastiriyorum...
Cnm bende ayni sekilde doktor tavsiyesi için bu siteye üye oldum.. Bu konuya son sıralar yazan bayanlarin coğu ercan karacaoğluna ameliyat olmuşlar ya da benim gibi onu düşünüyolar bi araştir istersen. Benim ilk ameliyatimi yapan tuğrul maral var bir de tanidiğim bu yaz ona tam karin germe yaptıran bı bayanı canli gördüm çok güzel olmuştu onu da arastir derim baskada bilmiyorum :)))

Ya evt estetige basladinmi gerisi gelio heralde arada burun icinde bakiorum :)) ama benim karnima germe yapmaya gerek yok sanirim sadece yag alinmasi lazim
Hic sorma :)) bende meme yapim bitsin diyodum ama yok bitmiyor :D sadece lipoysa kolay canim keske meme ile beraber yaptirsaydin iki defa anestezi almana gerek kalmazdi neyse bunda da hayir var belki daha iyi dr bulursun lipo ve burun icin ;)

S serpilll81 fotoları gördüm fena değil aslında ama rahatsız oluyorsan önemli tabi..
kardanadammiolurmus kardanadammiolurmus iki ameliyat birden gerçekten iyi cesaret etmişsin dr ile görüştüğümde gögse de beni ikna edecek ama ben çok korkak bir bayanım öyle ki doğurmayacağım diye ağlamıştım ameliyat korkusundan.

B
Kizlar bende yükledim resim 2 tane !! İlk resme dikkatli bakarsaniz mini karin germeden kalan kesi izini görürsünüz 4 sene önce olmuştum
ben baktim canim tam germe olsaymis super olacakmis simdide cirkin degil karnin yanlis anlama sakin ;)bu arada kesi izin de hic belli degil ne guzel

Ya evt estetige basladinmi gerisi gelio heralde arada burun icinde bakiorum :)) ama benim karnima germe yapmaya gerek yok sanirim sadece yag alinmasi lazim
Bu arada burun icin emre ilhan muhammed dilber derim ben olursam ikisinden birine olurum sanirim

Burayada yazayim belki bir gören, yardimci olan olur..

Bir tanidigim icin vücut operasyonlarinda gercekten isinde basarili bir doktor ariyorum...Kendisi 60kg kadar kilo verdi, türkce bilmiyor, burdaki doktorlarin yaptigi is de ortada...Cok mutsuz verdigi kilolardan dolayi sarkma vs olusmus, haline üzüldügüm icin sizde ayni sekilde duyarli olup, ayni/benzer durumdan gectiyseniz ve yardimci olursaniz cok sevinirim. Eger (resimli) bir sekilde bilgi verebilen olursa.. Üye olma imkani dedigim gibi dilden dolayi yok, ayrica resim konusunda güvensizlik olmasin diye, ben arastiriyorum...
Bu arkadasin hangi dil konusuyor? Cok site var buna benzer mesela fransizca almanca vs...

deri fazlamın bu kadar çok olmasına ilk kez sevindim bari bir işe yarayacak :KK45:
vücut yağ oranım sınırın çok altında beslenme kaynaklı hatta mamografi çetirdiğimde aldığım sonuç yağ dokusundan yoksun meme çıkmıştı:KK43:
göğüslerin için hangi işlemleri yaptırdın acaba ?
Resimlere baktim sizinde sonucunuz cok guzel olacak belli :) benim derim bi turlu sarkmiyir ust tarafi kilo da veremiyorum sadece alt tarafi sarkiyor yinede gerilirmi:(

Hic sorma :)) bende meme yapim bitsin diyodum ama yok bitmiyor :KK70: sadece lipoysa kolay canim keske meme ile beraber yaptirsaydin iki defa anestezi almana gerek kalmazdi neyse bunda da hayir var belki daha iyi dr bulursun lipo ve burun icin :KK66:
Lipo yaptirdim ic bacak icin doktora sordum karnimi dedi dalgalanma olur yapmiyalim iyi dedim bnm de isime geldi korkuyodum cok agrim olcak diye . Burun icinde bnde o iki ismi dusunuorum cok guzel yaptiklari burunlari begeniyorum

S serpilll81 fotoları gördüm fena değil aslında ama rahatsız oluyorsan önemli tabi..
kardanadammiolurmus kardanadammiolurmus iki ameliyat birden gerçekten iyi cesaret etmişsin dr ile görüştüğümde gögse de beni ikna edecek ama ben çok korkak bir bayanım öyle ki doğurmayacağım diye ağlamıştım ameliyat korkusundan.
bende öyleydim. İlk kez hamile kaldığımda bu cocuk nasıl çıkıcak benim içimden diye ağlıyordum :)
Ben aslında memeyi hiç düşünmüyordum. Daha önce birisi söylese bunu gülerdim. Ama butdaki arkadasların resimlerini gördüğümde be bu konuyu bastan sona okuyunca yaptırmaya karar verdim. Bu iki aml kesinlikle birbirini tamamlıyor be cok guzrl bir goruntu cıkıyor ortaya. Meme yaptırmayanların sonradan cok pişman olduğunu okudum burda. Bende bunu karınla beraber yaptırdım yaptırdım, yaptıramadım ömür boyu cesaret edemem diyerek karar verdim. Aynı iyileşme süreci 1 taşla iki kuş :)

Göbek deliğim asagiya sarkti resmen birde oturunca buruş buruş oluyo benim alt tarafta cok sarkık deri yok mini ameliyattan dolayi sanirim. Tam germede iyi sonuç olurmu sizce ??

Canim ben henus ameliyat olmadim ekimde benim :KK43: simdiki halim var resimlerde ve meme ameliyatim var cnm
Seracım senin resimleri görmüştümde sanki yeni resim ekledim kaldırıcam diye bir yazını gördüm yoksa bütün resimlerine bakmıştım :) sonra Albümde değişiklik görmeyince yazıyım dedim ama bir problem var galiba yazılar karışıyo :( kusura bakma tatlım

Seracım senin resimleri görmüştümde sanki yeni resim ekledim kaldırıcam diye bir yazını gördüm yoksa bütün resimlerine bakmıştım :) sonra Albümde değişiklik görmeyince yazıyım dedim ama bir problem var galiba yazılar karışıyo :KK43: kusura bakma tatlım
Canim yok vuslat koymus resmi ama hemen kaldirmis goremedim bende

Lipo yaptirdim ic bacak icin doktora sordum karnimi dedi dalgalanma olur yapmiyalim iyi dedim bnm de isime geldi korkuyodum cok agrim olcak diye . Burun icinde bnde o iki ismi dusunuorum cok guzel yaptiklari burunlari begeniyorum
Karin liposu fazla acili olmuyor benim karnim uyusuk gibiydi ama bel acili oluyor sen bacak ici yapmissin bide yani karnina dayanirsin:)
Dalgalanma oluyor dediyse demekki seninde karninin derisi Pek uygun degil lipoya mini germe onermedimi sana ? Gormek isterim karnini bir koysana resmini daha iyi yorum yapariz az cok anliyoruz artik germelik karinlari:KK48:

Back