- 23 Mayıs 2011
- 3.731
- 3.979
- 158
Canim ben sarkik derimden hemen kurtuldum ama gercek anlamda incelmek icin coook sabir lazim yeni resim ekledim her gecen hafta ödem azaliyor vücud toparlaniyor iz soluyor ama sabir sabir sabiir. Ben ameliyattan üc ay sonra artik degismez böyle kalir göbegim diyordum ama yinede degisti
Muckladım canım seni, teşekkür ederim yanıtın içinCanim ben sarkik derimden hemen kurtuldum ama gercek anlamda incelmek icin coook sabir lazim yeni resim ekledim her gecen hafta ödem azaliyor vücud toparlaniyor iz soluyor ama sabir sabir sabiir. Ben ameliyattan üc ay sonra artik degismez böyle kalir göbegim diyordum ama yinede degisti
Senide muckladım canım, o şekili görmeyi çok istiyorumHakkında muhtarlık
Hemen çıkar çıkmaz kurtuluyosun cnm sarkik fazla deriden.Ama sonra şişiyorsun davul gibi geriliyor karnin. Ve zamanla yavaş yavaş iniyo şişlik karnın şekilleniyo.
Aman dikkat ilk 3 ay kilo almak yok. Dikişlerin tehlikeye girer.N
Ben de normalde istahliyimdir ama amlyttan sonra noldu bilmiyorum cok fena acikip deli gibi yiyorum iciyorum :) Ama bu hoşuma gitti bi 5 kilo almak istiyordum zaten 50 idim 55 olsam cok mutlu olurum
Orası belli olmaz canım. Deri kaliteside önemliymiş. Benim gevşek kusımları incecik zar gibi garip birşeydi. En kötü ihtimalle minik dikey bir çizgi kalıcak. Kesi çizgimde okadar alttaki ben bu kadar altta pek kimsede görmedim.( belki bana öyle geliyordur) Bayağı aşağıda olmuş. Yani sorun yapıcak birşey yok.Bana da belki yetişmez demişti
Seninki yetismediyse benimki hiç yetişmez o zaman
Neyse artik
Arzum senin dudaklarda ne var canim ben de üst dudagima istiyorum kalici olmasını istedigim icin yağ enj. İstedim doktor ona taraftar degilim kontürlü pürüzlü bi yapi birakiyor yağ dedi.hylrnk asit falan istersen yaparim dedi o da geçici diye ben istemedim. Seninki kalici bisey mi cnm ?Kızlar,dokuz ay oldu. Yeni foto ekledim,beni izlemeye alanlar sonucu görebilir
Üj bej kilo dan bisey olmaz heralde ya olur mu yoksa :/ alacagim almak istedigim 3 kilo yani. Hadi bilemedin 5 olsun onu da zaten alamiyorum kiAman dikkat ilk 3 ay kilo almak yok. Dikişlerin tehlikeye girer.
Doktor bana ilk 3 ay 4 kg dan fazla almak yok dedi. Ama ben olsam 1 kg bile olsa riske atmazdım. 3 aydan sonra alır durursun işin ne :)Üj bej kilo dan bisey olmaz heralde ya olur mu yoksa :/ alacagim almak istedigim 3 kilo yani. Hadi bilemedin 5 olsun onu da zaten alamiyorum ki
Yağ dolgusu var canım. Ama ilk Hyalüronik asit yaptırmıştım. Ben yağ dolgusundan daha memnun kaldımArzum senin dudaklarda ne var canim ben de üst dudagima istiyorum kalici olmasını istedigim icin yağ enj. İstedim doktor ona taraftar degilim kontürlü pürüzlü bi yapi birakiyor yağ dedi.hylrnk asit falan istersen yaparim dedi o da geçici diye ben istemedim. Seninki kalici bisey mi cnm ?
Niye yapmadı bu adam bunu bana yaaYağ dolgusu var canım. Ama ilk Hyalüronik asit yaptırmıştım. Ben yağ dolgusundan daha memnun kaldımAsıl Hyalüronik pürüzlü kaldı sanki. İlj dolgudan sonra üç dört kez yağ dolgusu yaptırdım kalıcılık arttı ve kaldı
Ben hep başka Ameliyatlarımla yaptırdığım için ayrıca fiyat almadım canım. Hatta Süpriz yaptığıda oldu :)Niye yapmadı bu adam bunu bana yaa
Neyse o yapmasa başkası yapar. Kaça yaptirdin acaba ?
Niye yapmadı bu adam bunu bana yaa
Neyse o yapmasa başkası yapar. Kaça yaptirdin acaba ?
Senin adına çok mutlu oldum arkadaşım darısı başıma diyorum :))Kızlar tüm drenlerimden kurtuldum. Nasıl rahatladım anlatamam. Meğer oturur kalkarken rahatsız eden şey o koca drenmiş. Birde sütyenim çok sıkıyor diyordum ya doktorcuğum hemen çatesine baktı, kopça kısmından ek lastik taktı. Öyle ferah olduki anamdan yeni doğmuş gibi oldum:) korsemi günde 2 3 saate kadar açabilceğimi söyledi ki korkudan 2 dk bile açmıyordum düşünün mutluluğumu :) veee yeni göbek deliğimi tamamen gördüm öyle güzel öyle içine kaçık ki anlatamamMaşallah bana :) Matruska75 canım bak artık benimde öyle güzel tatlımı tatlı bir göbeğim var
Hadi geçmiş olsun drenler gidince dayanmak yarı yarıya kolaylaşıyor.Kızlar tüm drenlerimden kurtuldum. Nasıl rahatladım anlatamam. Meğer oturur kalkarken rahatsız eden şey o koca drenmiş. Birde sütyenim çok sıkıyor diyordum ya doktorcuğum hemen çatesine baktı, kopça kısmından ek lastik taktı. Öyle ferah olduki anamdan yeni doğmuş gibi oldum:) korsemi günde 2 3 saate kadar açabilceğimi söyledi ki korkudan 2 dk bile açmıyordum düşünün mutluluğumu :) veee yeni göbek deliğimi tamamen gördüm öyle güzel öyle içine kaçık ki anlatamamMaşallah bana :) Matruska75 canım bak artık benimde öyle güzel tatlımı tatlı bir göbeğim var
İlk 3 gün cok bunalıcaksın sonra hızlı hızlı kendine geliyorsun. Hadi bakalım seninde güzel haberlerini alacağız allahın izni ileSenin adına çok mutlu oldum arkadaşım darısı başıma diyorum :))
Evet ya gerçekten ne kritik bir aşamaymış bu. Sen şanslısın daha cabuk kurtulmuştun. Biz bu akşam eşimle yemeğe bile çıkıcaz, şöyle azıcık keyifte yapalım. Yarında yavrularıma kavuşuyorumE
Hadi geçmiş olsun drenler gidince dayanmak yarı yarıya kolaylaşıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?