- 23 Aralık 2012
- 491
- 677
- 103
bu korkudan paranoyoklaşma hali herkesde olmuş burda okuduğum. Bende biraz senin gibi korkuyorum bi aksilik cıkacak diye. Senin drenler cabuk cekilmiş ne güzel. Şu yürüyüş işini bende daha sık yapmalıyım ya ihtiyaçlar dışında hiç kalkmıyorum çünkü. Birde büyük oğlum ateşlenmiş ya çok moralim bozuldu. Amliyatıda söylemek zorunda kaldık gerçi fıtık aml dedik ama yalan söylemek çok kötü bir duyguymuşDrenlerim 2 gün kaldı persembe aml olmustum cmtsi drenlerimi çıkardı çok şükür çok rahatlamistim ondan sonra. Karnimi ilk gün de açıp bakmistim dikişlerin üzerinde yarı şeffaf dikiş yerine kullanilan bi bant var zaten.Ben kendim aciyorum ara ara hafif hafif kaşiyip kapatiyorum korsemi.Ödün kopmasin cnm arada aç çok bunalirsan bikac dakikacik hava al tekrar esinin yardimiyla kapatirsin. Ben artik kendim kapatiyorum.Bi de göbek deligi altinda his kaybı var bunun gecmesi 2 seneyi bulabilirmis internetten öyle okudum. Yara bere hareket kısıtlılığı olmasinda ordaki his kaybı beni çok üzmez.Birde Allah korusun emboli riski oluyormus ameliyat sonrası o yüzden dr bize bol bol yürüyün dedi demekki çünkü bu riski azaltan aktivite hareket etmek yattigin yerden de olsa bacaklari oynatmak gerekiyomus. Fazla mi kaptirdim acaba korkuya kendimi bilmiyorum :/