• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ohhhh misler gibi olmuşsun güle güle kullan kum saatini :)) darısı bana veeee olacak olan diğer kader ortaklarıma öptüm canım
İnşallah canım. İnsan ameliyattan sonra psikolojik olarak cok estetik yönlü düşünemiyor. Yarım bir insan gibisin ve önce iyileşmek istiyorsun. Ve biraz paranoyaklaşıyorsun ya bir aksilik çıkarsa diye de korkuyorsun. Onun için şuanda cok karnım nasıl belim nasıl diye düşünemiyorum. Sende olunca anlayacaksın demek istediğimi. Bu duygulara hazırla kendini sonra bunalıma girme

İnşallah canım. İnsan ameliyattan sonra psikolojik olarak cok estetik yönlü düşünemiyor. Yarım bir insan gibisin ve önce iyileşmek istiyorsun. Ve biraz paranoyaklaşıyorsun ya bir aksilik çıkarsa diye de korkuyorsun. Onun için şuanda cok karnım nasıl belim nasıl diye düşünemiyorum. Sende olunca anlayacaksın demek istediğimi. Bu duygulara hazırla kendini sonra bunalıma girme
evet o kadar kesilip biçilmenin ardından insan iyi şeyler düşünemiyor değilmi Haklısın en büyük korkum miniklerimin kucak istemesi ve çok aktif olmaları bakalım nasıl geçireceğim bu Süreci korse Süren bellimi duş izini verdimi Ercan bey canım, öptüm

İzlemeye aldım canım, bak resimlerime. O resimlerde çok ham ya olduğu gibi çektim temelli çirkin çıkmışım :)))

canım çok geçmiş olsun ben de resimlerini görebilir miyim çektiysen?ercan bey bana 9 gün sonra işe dönebilirsin demişti sence de öyle mi ne düşnünüyorsun baska izin almam imkansız ona göre ameliyat olmayı düşünüyorum bayrama denk getirip inanılmaz da tırsıyorum..meme dikleştirme lipo ve germe istiyorum...çok ağrın oldu mu durulamayacak kadar?

evet o kadar kesilip biçilmenin ardından insan iyi şeyler düşünemiyor değilmi Haklısın en büyük korkum miniklerimin kucak istemesi ve çok aktif olmaları bakalım nasıl geçireceğim bu Süreci korse Süren bellimi duş izini verdimi Ercan bey canım, öptüm
Duş işini daha sormadım. Zaten duş al deseler korkudan alamam ki :)) drenleri çeksin sorucam. Bugün becerebilirsem saçımı yıkamayı düşünüyorum. Ben şuanda canımdan dolayı çocukları düşünemiyorum bile. Süren belli ne demek anlamadım. Dikdörtgen şeklinde sıkıca kapatıyorlar üst üste biniyor uçları.

İşte canım benimde meselem buydu. Suan yüklü aml önceki resimlerim var bakarsan anlarsın. Kum saati olayı doğuştan bende hiç yok odun gibiydim. Daha önce görüştüğüm bir doktor lipoya gerek olmadıgını sadece germe yapacagını soylemişti. Ben dedim belim kalın yağın yokki neyi alcam demişti. Benim ercan beyde en çok hoşuma giden şey o estetik gözle bakıyor. Onun için bel kavisi( yani kum saati olayı) çok önemli. Bana demiştiki görüşmede ben sade germe yapıp bırakabilirim istesem ama kalas gibi göbek olur. Ben kaviste vericem lipoyla demişti. Ozaman estetik bir gözü olduğunu anlayıp tamam demiştim kafamda. Hani ben bugün dedim ya yanlarım mosmor diye. İşte yanları göğüs altı hizaya kadar lipo yapmış ve simit bölgesini arkalara kadar. Tabi nasıl olduğunu 2 3 ay sonra görücem. Ameliyatta aneztesi doktoru demişki ercan bey hanımı resmen bsştan yarattınız :) ay allahın izniyle inşallah sonucum öyle olur

canım kuzenim geçen hafta klasik lipo oldu ve inanılmaz ağrısı vardı ilk 2 gun..sonra azaldı..doktor yağlarını aldıktan göstermiş toplam 7 kg yağ almıslar..lazer liponun farkı ne bilmiyorum..senin çok ağrın oldu mu?

Duş işini daha sormadım. Zaten duş al deseler korkudan alamam ki :)) drenleri çeksin sorucam. Bugün becerebilirsem saçımı yıkamayı düşünüyorum. Ben şuanda canımdan dolayı çocukları düşünemiyorum bile. Süren belli ne demek anlamadım. Dikdörtgen şeklinde sıkıca kapatıyorlar üst üste biniyor uçları.
Genelde 4 hafta fakat bana ilk gittiğim görüşmede 6 hafta kullanacaksın demişlerdi

canım çok geçmiş olsun ben de resimlerini görebilir miyim çektiysen?ercan bey bana 9 gün sonra işe dönebilirsin demişti sence de öyle mi ne düşnünüyorsun baska izin almam imkansız ona göre ameliyat olmayı düşünüyorum bayrama denk getirip inanılmaz da tırsıyorum..meme dikleştirme lipo ve germe istiyorum...çok ağrın oldu mu durulamayacak kadar?
Yeni resim yüklemedim henüz zaten bandajlı. Ben suan 4. Günümün içindeyim hala bakıma muhtacım. Eşim olmadan yatagıma bile yatamıyorum.tabi 9 günlük olunca bayağı toparlarım heralde ama işe gitme işi zor gibi. Bunu daha tecrübelilere sor bence, çünkü bende kestiremiyorum. Bu ameliyat hafife alınacak bir operasyon değil. Ancak sorunun ciddiyse korkulacak kadarda zor değil. Kar zarar meselesi yani. Sen tart kafanda. Ama zor günleri göze almalısın.

Yeni resim yüklemedim henüz zaten bandajlı. Ben suan 4. Günümün içindeyim hala bakıma muhtacım. Eşim olmadan yatagıma bile yatamıyorum.tabi 9 günlük olunca bayağı toparlarım heralde ama işe gitme işi zor gibi. Bunu daha tecrübelilere sor bence, çünkü bende kestiremiyorum. Bu ameliyat hafife alınacak bir operasyon değil. Ancak sorunun ciddiyse korkulacak kadarda zor değil. Kar zarar meselesi yani. Sen tart kafanda. Ama zor günleri göze almalısın.

hımm teşekkür ederim canım

canım kuzenim geçen hafta klasik lipo oldu ve inanılmaz ağrısı vardı ilk 2 gun..sonra azaldı..doktor yağlarını aldıktan göstermiş toplam 7 kg yağ almıslar..lazer liponun farkı ne bilmiyorum..senin çok ağrın oldu mu?
7 kg mı???? Kuzeninin içinden bi çocuk cıkmış bence :))) okadar agırması normal.ben sormadım ama benimki ufak rutuştu. Yarım kg yoktur bence. Ona ragmen ilk 2 gün dayak yemiş gibiydim

Evet iyiki ona bırakmışım. Ben ilk baş meme altından olsun dedim. O bizim için daha kolay ama bu senin için daha güzel izsiz olucak dedi. İlk bir kaç gün ayaga kalkma sırasında cok hafif bir sızlama oluyordu saniyelik. Şimdi oda yok. Goğüslerde kas ağrısı rahatsız etti beni, kesilk acısı değil. Ellerimii kullanamamak ve kalkarken mecbur ellerden destek alıyosun bu zordu. Birde karnımdaki tek drenimden gelen sıvı neredeyse durdu. Ama sol göğüsten hala cok geliyor bu biraz canımı sıktı.
Bilmezmiyim o agriyi bende cektim kollarinla zorlayip kalkamiyosun benim belime de lipo yapilmisti daha zor olmustu kalkmam ilk iki gun
Sonra yataktan kalkmak icin hotelde tek basima carsama tutunup yuvarlanip kalkiyordum ama sonra yavas yavas daha iyi oluyosun
Ara sira batmalar sizlamalar olacak gogusunde oda normal canim endise etme ama hepsi geciyor ;)

7 kg mı???? Kuzeninin içinden bi çocuk cıkmış bence :))) okadar agırması normal.ben sormadım ama benimki ufak rutuştu. Yarım kg yoktur bence. Ona ragmen ilk 2 gün dayak yemiş gibiydim
Ben lipo oldugumda yaglari sisenin icine koymuslardi odamda bekliyordu oylece :D cok igrenc demekki ercan bey getirmiyor odaya ama ben mutlaka isterim ki tiksinim bidaha kilo almayayim

o zaman okadar ağrısının olması normalmiş hüngür hüngür ağlıyordu iyice korktum..bide onda germe fln yoktu..sakın olma pişman oldum fln dedi :) göğüslerini küçülttü hiç acımadı göğüslerim diyor.

Bugünü biraz özetliyeyim. Gece cok sıcaktı saat 3 e kadar vantilatörün karşısında oturdum. Malum korse sütyen sımsıkı düşünün halimi. Hava biraz serinleyince gittim yattım. Tabi eşimin yardımıyla. 2 saat güzel uyumuşum, sonra bi kalktım her yanım tutulmuş kütük gibiyim. Eşimi uyandırdım kaldırdı beni. Biraz dolaştım oturdum 10 dk sonra gittim yine yattım. Yine 2 saat uymuşum kalktım aynı şeyleri tekrarlayarak saat 9 a kadar uymuşum. Direnlerimi ölçüp doktora yazdım. Mide koruyucu hapımı içtim( ilaçlardan dolayı bulantıyı önlüyormuş) mutfakta sandalyemi küçük koltuk minderi ile destekleyip kahvaltımı ysptım. Antibiyotiğim var günde 1 kere onu içtim. Ağrı kesiciye ihtiyaç duymadığım için içmedim. Ağrım yok. Eşimle birlikte saçlarımı yıkadık. O duş kabinin içine girdi, bende ayakta durarak öne doğru kafamı uzattım. Ellerimle kabine tutunarak sırtım için destek aldım. Güzel oldu rahatladım. Sonrası can sıkıntısı :) canım sıkılıyor evde. Birşeyde yapamıyorsun bu halde ne hastasın ne değilsin. Arada boğazıma kaşıntı geliyor vallahi çok korkuyorum öksürmemek için herşeyi yapıyorum

Benim o kaşıntıyı tutamayıp öksürdüğüm oldu çok feci bi acı ve rahatsızlık..dikişimin sağ tarafında bi nokta çok acimisti öksürürken, bugün baktım orası morarmış. Bu arada bu sabah taburcu olduk. Ben 4 gün kalmış oldum hastanede. İlk 3 gün çok zordu şimdi her sabah daha hafif uyaniyorum elhamdülillah. Basenlerimden liposuction yaptirmistim bildiğin siyaha dönük morarmış vaziyette o kısımlar.hirudoid forte jel verdi orası için. 1 g lik antibiyotik ve arveles ağrı kedici verdi.Ben de olmak isteyenlere diyorum ki ilk 1 haftayı göze alsınlar ciddi sıkıntılı geciyor..herşeye rağmen de bence değer.

Benim o kaşıntıyı tutamayıp öksürdüğüm oldu çok feci bi acı ve rahatsızlık..dikişimin sağ tarafında bi nokta çok acimisti öksürürken, bugün baktım orası morarmış. Bu arada bu sabah taburcu olduk. Ben 4 gün kalmış oldum hastanede. İlk 3 gün çok zordu şimdi her sabah daha hafif uyaniyorum elhamdülillah. Basenlerimden liposuction yaptirmistim bildiğin siyaha dönük morarmış vaziyette o kısımlar.hirudoid forte jel verdi orası için. 1 g lik antibiyotik ve arveles ağrı kedici verdi.Ben de olmak isteyenlere diyorum ki ilk 1 haftayı göze alsınlar ciddi sıkıntılı geciyor..herşeye rağmen de bence değer.
Ben 2 gece kaldım sen 4 gece kalmışsın hastanede. Bütün drenlerin çekilmiştir heralde. Benide büyük ihtimal yarın çagırıcak kalan drenleri çekmeye, çünkü artık birşey gelmiyor( çok şükür) dikişlere açıp bakabiliyomusun? Ben daha korsemi hiç kendim açmadım ödüm patlıyor. Öyle doktorun sıktığı şekilde duruyor korse. Robot gibi yatıp kalkıyorum :))

Ben 2 gece kaldım sen 4 gece kalmışsın hastanede. Bütün drenlerin çekilmiştir heralde. Benide büyük ihtimal yarın çagırıcak kalan drenleri çekmeye, çünkü artık birşey gelmiyor( çok şükür) dikişlere açıp bakabiliyomusun? Ben daha korsemi hiç kendim açmadım ödüm patlıyor. Öyle doktorun sıktığı şekilde duruyor korse. Robot gibi yatıp kalkıyorum :))
Drenlerim 2 gün kaldı persembe aml olmustum cmtsi drenlerimi çıkardı çok şükür çok rahatlamistim ondan sonra. Karnimi ilk gün de açıp bakmistim dikişlerin üzerinde yarı şeffaf dikiş yerine kullanilan bi bant var zaten.Ben kendim aciyorum ara ara hafif hafif kaşiyip kapatiyorum korsemi.Ödün kopmasin cnm arada aç çok bunalirsan bikac dakikacik hava al tekrar esinin yardimiyla kapatirsin. Ben artik kendim kapatiyorum.Bi de göbek deligi altinda his kaybı var bunun gecmesi 2 seneyi bulabilirmis internetten öyle okudum. Yara bere hareket kısıtlılığı olmasinda ordaki his kaybı beni çok üzmez.Birde Allah korusun emboli riski oluyormus ameliyat sonrası o yüzden dr bize bol bol yürüyün dedi demekki çünkü bu riski azaltan aktivite hareket etmek yattigin yerden de olsa bacaklari oynatmak gerekiyomus. Fazla mi kaptirdim acaba korkuya kendimi bilmiyorum :/

5 gün önce sordum yine kimse cevap vermedi.Soru sormuştum bu ameliyatı olanlar nasıl beslendi kilo verme üzerinemi alma üzerinemi karbonhidrat çok yiyormusunuz diyede yine kimse pek umursamadı.O kadarda olan var bu ameliyatı.şaka gibi

Back