Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

bu korkudan paranoyoklaşma hali herkesde olmuş burda okuduğum. Bende biraz senin gibi korkuyorum bi aksilik cıkacak diye. Senin drenler cabuk cekilmiş ne güzel. Şu yürüyüş işini bende daha sık yapmalıyım ya ihtiyaçlar dışında hiç kalkmıyorum çünkü. Birde büyük oğlum ateşlenmiş ya çok moralim bozuldu. Amliyatıda söylemek zorunda kaldık gerçi fıtık aml dedik ama yalan söylemek çok kötü bir duyguymuş

Bana doktor sadece güçlü beslensin sonuçta bir aml geçirdi dedi okadar. Ayrıntılı birşey demedi bende sormadım. Senin özel bir durumun varsa ona göre doktorun söyleyecektir. Ne kızıyosun bize :))

önce bir ameliyat araştırma soruları :)arkadaşım sırayla gideriz öncelik ameliyat öncesi hazırlık bizde dr,çanta, hastane o bu sonra ameliyat sonra beslenme:))))ben protein almıştım

dren çekilmesi erken kan az geliyorsa iyi ama erken çekilmesi sorun yaratabiliyor okumuşsundur kan cc bakıp alınır arkadaşın demek azdı gelen kanı... çok geçmiş olsun kuzuya....okudum onun da yazım şu çamaşırın sıkma durumu lütfen dr ye de bunu kesip dikişini yara yapmasın yada benim gibi altına destek penye besler koy

Evet benim sol göğsümden cok geliyordu kan, zaten diğerine göre daha çok şişti. Doktorda o drenimi bıraktı. Bitanede garanti olsun diye karında bıraktı. Bı sabah bilgi verdim cc sini. Yarın sabahta vericem. Eski bir atleti parça parça kesip koyabilirim aslında sıkan yerlere bu iyi fikir

Jimlis ameliyati olmayi dusunuyorsan oncelikle kilo vermeye ve sabit bi kiloya gelmeye calismalisin. Yani bu bir zayiflatma ya da kilo verdirme ameliyati değil canım. Konturlerini düzeltiyo sarkan gevseyen deri varsa kaninda onu alıyo. Yanı zayıflayıp gevsemis olmalisin bingil bingil biseyler olmali karninin bi yerlerinde.Zaten sen sabit bi kilodaysan daha fazla vermek gibi bir derdin yoksa , sadece karninda sarkan bi deri ya da göbek varsa beslenmeyle ilgili bi kriterin olmasina gerek yok demektir.Amlyt sonrası ise ilk gunler bol su ve sıvı agirlikli olmakla birlikte normal yeme aliskanliklarina devam edebilirsin dedi bizim doktorumuz.Görmemisiz demekki kusura bakma cvplar gec geldigi icin.

Jelesec drenlerim iki gün boyunca biri yariya kadar bile gelmedi digeri ondan da azdı cnm erken mi çıkardı bilmiyorum ben rutini 2 gün sanıyordum :))

N
Bana doktor sadece güçlü beslensin sonuçta bir aml geçirdi dedi okadar. Ayrıntılı birşey demedi bende sormadım. Senin özel bir durumun varsa ona göre doktorun söyleyecektir. Ne kızıyosun bize :))
Ben de normalde istahliyimdir ama amlyttan sonra noldu bilmiyorum cok fena acikip deli gibi yiyorum iciyorum :) Ama bu hoşuma gitti bi 5 kilo almak istiyordum zaten 50 idim 55 olsam cok mutlu olurum

Bende 3 tane var büyük 9 ikisi ikiz 5 yaşlarında korkuyorum yanlarina gitmeye ustume atlarlarsa kuzularım napicam diye :/

N

Ben de normalde istahliyimdir ama amlyttan sonra noldu bilmiyorum cok fena acikip deli gibi yiyorum iciyorum :) Ama bu hoşuma gitti bi 5 kilo almak istiyordum zaten 50 idim 55 olsam cok mutlu olurum
Ay ne gizel zatifsin bende kilo veremiyorum bes kilo versem iyi olur su an 62 oldum gitgide

Ay canim seninde bir an once resimlerini gormek isterim
Oksurmemek icin ilik su ic canim cok kotuymus o aci

Cok gecmis olsun kuzuya zaten istemedigimiz zaman hasta olurlar neyse saglik olsun canim uzulme sonucta emin eller de oglun
Mutlaka harektli ol evde ben yurudukce cabuk iyilestim

Evet yahu ne kiziyosun bize ben ameliyat olmadim ve burda ameliyat olanlarin cogu girmiyor buraya artik aslinda girseler bizede destek olsalar iyi olurdu eskilerden bi Jelesec var saolsun her konuda yardimci olmaya calisiyor elinden geldikce tabi
Bence bu ameliyattan sonra bol vitaminli yiyecekler sivi tuketimmeli ama yagli gidalardan uzak durmali hayatimizdan uc beyazi cikarmak lazim aslinda saglikli beslenmemiz gerek

Ay ne gizel zatifsin bende kilo veremiyorum bes kilo versem iyi olur su an 62 oldum gitgide

Ay canim seninde bir an once resimlerini gormek isterim
Oksurmemek icin ilik su ic canim cok kotuymus o aci
Resim konusunda izin alamam sanırım kızlar nereye nasıl koyacağımı da bilmiyorum zaten mahcup da oluyorum resim istenince..biliyorum ki olmadan önce insan merak ediyor görmek istiyor ben de öyle olmustum

gecmis olsun..

Bana da belki yetişmez demişti
Seninki yetismediyse benimki hiç yetişmez o zaman
Neyse artik

Bana da belki yetişmez demişti
Seninki yetismediyse benimki hiç yetişmez o zaman
Neyse artik
Bana da oyle demisti,Böyle durumlarda iz bikini bölgesinin biraz üstünde kalabilir demişti kabul ediyorsan yapalım demişti ama sonra yetismis cok şükür benim derim esnektir ben umuyordum zaten yetisecegini siz de panik yapmayın üzülmeyin en olumsuzuna hazirliyorlar ama ellerinden geleni yapip bizi sonuctan memnun birakiyorlar :)

Birşey sormak istiyorum aml çıkar çıkmaz karnımızdaki o fazlalıktan tamamen kurtulmuş oluyormuyuz yoksa zamanlamı gerginleşiyor yada düzleşiyor

Birşey sormak istiyorum aml çıkar çıkmaz karnımızdaki o fazlalıktan tamamen kurtulmuş oluyormuyuz yoksa zamanlamı gerginleşiyor yada düzleşiyor
Canim ben sarkik derimden hemen kurtuldum ama gercek anlamda incelmek icin coook sabir lazim yeni resim ekledim her gecen hafta ödem azaliyor vücud toparlaniyor iz soluyor ama sabir sabir sabiir. Ben ameliyattan üc ay sonra artik degismez böyle kalir göbegim diyordum ama yinede degisti

Hakkında muhtarlık
Hemen çıkar çıkmaz kurtuluyosun cnm sarkik fazla deriden.Ama sonra şişiyorsun davul gibi geriliyor karnin. Ve zamanla yavaş yavaş iniyo şişlik karnın şekilleniyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…