Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

arkadaşım mrb bende ayın şubat 26 gün aldım fuat beyden geçen hafta görüşmeye gitmiştim gerçekten çok içten ve çok samimi bir dr sen hangi hastanede olucaksın ameliyatı ben kadıköydekini tercih ettim sonuçta 1500 fiyat farkı var ama genede acaba diyorum sen ne dersin.
vede sen benden önce olucksın fat beye rica etsem ameliyat sonrası yazarmıısnn çokk meraklaa bekliycemm.şimdden dualarım sen ve olucak diğer arkadaşlarlaa

ben çağıner hastanesinde olucam hastane iyi bir çok tanıdığım bu hastanede aml oldu doğum yaptı işallah benim açımdanda herşey iyi g,der

sedakt canım sendemi fuat beyde olacaksın aml ,eğer öyleyse çok şaşırdım sen nasıl karar verdin kendisine atrıca bana dua eden bütün arkadaşlardan allah razı olsun benden dualarınızı eksik etmeyin

sedakt canım sendemi fuat beyde olacaksın aml ,eğer öyleyse çok şaşırdım sen nasıl karar verdin kendisine atrıca bana dua eden bütün arkadaşlardan allah razı olsun benden dualarınızı eksik etmeyin

evet hayatım benim doktorumda fuat bey ve hatta hastanemde çağaner hastanesi 26 şubatta olucam geçen hafta aldım tarihii.canım ben internetten araştırmalarım sonucu karar verdim ve açıkçası 3 aydır gece gündüz araştırıyorum ve sonunda fuat bey doğru tercih dedim zaten başka araştırma şansım yok çünkü şehirdışındayım ben.gittim grüştüm çok içten samimi ve kesinlikle para delisi bi dr deil bunlar bana güven verdi bide benim tırnak batığım var ve kendisine bunun için izin verirsenin hastanenin cerrahı ile görüşmek istiyorum dedim oda gerek yok bunu benden ii yapamaz dedi ve bu sprunumuda çözeceğini söledi sağolsun üstümden bi yük daha kalktı daha ne olsun canım sen nerden buldun fuat beyi vede hastane ile ilgili bana biraz bilgi verirmisin ben hiç görmedim fuat beyle muayananede görüştük.he bide ameliyat sonrasıda girersin dimi ca nım ya bilgi için

ayyyyyyyy inanamadım şaka gibi bende int araştırıp buldum canım b u geçtiğimiz cmt günüde yüzyüze görüştüm ve günümü aldım çağıner has iyi bir hastane bunu çok iyi biliyorum için rahat olsun ama sonuçta olaylar nasıl ilerliycek aml nasıl geçecek bunları bekliycez ve göreceğiz sen şanslısın ben sana burdan herşeyi yazarım şanslıyız doktorumuz iyi biri işallah izide az olur

inan bende çok sevindim canım yani bu sayfayı bulduğuma sevinmiştim ama benimle aynı dr ameliyat olucak arkadaşı bulduğuma çok daha fazla sevindim.evet ben şanslıyım ama eminim sende şanslısın çünkü fuat bey kendine özgüveni tam bi dr konuşmaları anlatımları çok bilinçli vede prof umarım hakkımızda hayırlısı olur arkadaşım ee sonuçta kişiyede bağlı yani ben mesela dayanıklı bir insanımdır 3 tane normal doğum yaptım 3 saat yatmışlığım yokturr.sen karın germe dışında bişey yaptırıcakmısın.ben karın germe ve lipo he bide batık :))) bakalım yaa senin ameliyatını ve sonrasınıda en az kendi ameliyatım kadar heyecanla bekler oldun inann

benim sadece karın germe olacak arkadaşım aslında göğüslerdede problem var ama beni rahatsız etmiyor okadar çocuk emzirdik dimi ama canım belki seneye onlarıda yaptırırız bu aml bile benim için çok büyük hayallllllllllllllllldi en zorunu atlatısak gerisi kolay bu benim için ilk tecrübe olacak hayatımda ilk kez narkoz alıcam ve şuan bana sanki aml olmayacakmışım gibi geliyor hayal gibi

kızlar bırde fıyatları yazarsanız sevınırım

çiğdem nerelerdesin nasılsın
buradayım cnm.arada girip okuyorum yasılanları.çok ıyıyım artık .sıkıntım kalmadı çok şükür akşamları çok az kasların dikiş yerlerınde şişme oluyor ama çok sorun etmıyorum .benım tam 4 ayım bitti.yeni amelıyat olanlara ve olacaklara şifalar dılıyorum.çok buyuk bir cesaret hala nasıl karar werdım bılmıoyorum ama sonuç muhteşem hele benım gibi yanlızca karın bolgesınden kılo sorunu olanlar için harıka bir durum tek problemım tüm kıyafetlerımın bol gelmesı.nerdese 3, 4 beden inceldım.fıtığım çok agrı yaptığı için normalde 48 beden gıymem gerekırken 50 beden gıyıyordum.şimdi ise 42-44 beden arasıyım.bazen inanamıyorum görüntüme.bugunlere gelene kolay gelmedım ama değdi.sen nasılsın cnm:?

ben nasıl desem bilmiyorum heyecan şuan için fazla yok sanki benim yerime başkası aml olacak gibi geliyor geçen gece topikte seni görünce hatrını sorayım dedim çiğdem izin nasıl kötü görünüyormu benim tek endişem o kötü olurmu pişman olurmuyum doktorum bana 1sene sonra fark bile edilmeyecek dediysede ne biliyim kötü görünürmü diye çok korkuyorum beni yalnız bırakma morale ihtiyacım var şimdiden sağol

canım sn 5 olcaktın dimi ayy valla hergün senden bi yazı varmı die bakyorum çok az kaldı senin ameliyatına ben senden çok heyecanlıyım bide aynı dr olduğu için sanırım canım bende senden 20 gün sonra olucam ve benimde senin tecrübene çok ihtiyacım var ne olur ihmal etme olurmu

yok cnm izler çok can sıkıcı değil.tabii bu benım düşüncem.şu anda hafif kırmızı duruyor ama gitigde açılıor rengi.dümdüz karnım benı yeterınce mutlu ettıği için olsa gerek izleri çok umursamıyorum.dr 1 sene içinde sen bile farketmeyeceksın demıştı herhalde bir kaç ay içinde iyice solar dıe düşünüyorum.biras sabır gerektıren bir amelıyat hep yazıyorum.sende cnm operasyondan sonra hemen herşey için acele etme.yavaş yavaş inceleceksın sonuç ise benım adıma muhteşem inş sende memnun kalırsın .

ah insallah bende boyle yazarim size kizlar inceldiyimi benim de az kaldi 20 gun um kaldi bir kez olsam da sabirla iylesmemi beklesem benim icin tek ameliyat masasina yatmak zor geliyo sonrasinda ben sabirla beklerim dua edin kizalr benden once olacak kizalara da ben duaciyim :98: guzel elbiseler ahhh

Son düzenleme:
herkeze mrh benim az kaldı ama sanki olamıycakmışım gibi sıkıntılar aldı beni niye derseniz grip oldum dok aradım ilaç kullanmamı daha zamanumın olduğunu düzelebileceğimi söyledi benim gribimde biraz ağır geçer inşallah çobuk atlatırım benim aml olacağımı çevremde kimse bilmiyor birazda onun tedirginliği var bende kimse anlamadan atlatmak istiyorum gelenim gidenimde bu ara hiç durmuyor bakalım nasıl olacak sedakt sanada elimden geldiğince bilgi vericem allah hepimizin yardımcısı olsun

Allahın izniyle bişicikler olmaz canım içini rahat tut.aslında etrafına başka bi ameliyattan bahsetseydin keşke ben öle yaptım valla sonuçta benimde ailem ve eşimden başka bilen yok ama soranlara farklı bir ameliyat geçirdiğimi söliycem,belki iişine yarar.vereceğin bilgiler içinde şimdiden ayrıcA teşekkür ederim canımm.

sedakt ilk başta bende başka bir şey söyleyeyim dedim safrakesesi aml gibi duyan gelir bende becerip yalan söyleyemem diye korktum beni kurtaran ilk haftayı kızkardeşimin yanında geçirmek olacak daha sonra eve gelen olursa halsizim yatıyorum derim diyorum anlıyacağınız millete ne derim ne söylerim derdinden sıkıntı bastı beni çok detaylı düşünüyorum diye eşimle kız kardeşim kızıyor bana artık uykuda kalmadı onu düşün bunu düşün birdr hastalanınca iyicene sıkıntı oldu azzzzzzzzzz kaldı geçecek haftaya bugün işin zor kısmını atlatacağım işallah AYRICA LİMON AŞKOLSUN nerelerdesin sen benden önce olsaydın ben seni ziyarete bile gelecektim şimdi benim en sıkıntılı günlerimde bir merhaba demedin küstümmmmmmmmmmmmm
çiğdem sağol canım işallah izim yanlara taşmaz kilo ile iz orantılı diyorlar ben zayıfım yanlara taşmazsa çok mutlu olacağım

bugün karın germe amelliyatımın 3. günü ve bunu yazarken bacaklarımı bağdaş kurup koltuğun üzerine loptapı koyup rahat bir şekilde size yazmaktayım.ben amelliyatımı istanbul altunizadedeki yeni açılan beverlyhills estetik merkezi hastanesinde oldum ağrım sadece ilk gündü o da yattığım yerde değil yatarken kalkarken olan ağrılarımdı.benim doktorum mükemmel bir sanatkar ona gerçekten çok şey borçluyum daha öncede aynı doktora liposucktion yaptırmıştım.yine aynı memnuniyeti yaşadım.cuma sabahı ameliyata girdim bugün drenler çekildi öğlen ve hemen eve geldim. rahat yürüyorum, rahat oturuyorum, rahat kalkıyorum, burada önemli olan kalarken otururken ve yatarken kollarınızave bacaklarınıza gücünüzü vermeniz, karın kaslarınızı kullanmayarak bunları yaparsanız can acısı hissetmiyorsunuz ..burdan sanatkar doktorum sevgili HASAN FINDIK a çok teşekkür ediyorum..eeex

cnm benim ilerim başta çok uzun gibi gelmişti sanıyorum gergınlıkten fakat karın yumuşayıp ödem gidince oldukça kısa duruyor.sende sakın baştaki halını görüp üzülme.bak ben bunları 4 ay sonra soyleyebılıyorum.şuan sezeryan izimden biraz uzun duruyor.dahada şişliklerım war onlarda gıdınce inş dahada belırsız gozukecek:)

işallah canım dediğin gibi olur çok az kaldı inan hala şaka gibi geliyor bugün tatil işinide hallettik bu yaz ben güzel bir göbekle denize giricem mucizegibi biryandan evi temizliyorum bir yandan alışverişe gidiyorum per-cuma günüde biraz yemek yaparım benim işiim biter nede olsa 1ay yatıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…