- 24 Mart 2009
- 160
- 0
- 49
arkadaşlar tanışmadık ama yarın annem karın germe ameliyatı+liposuction olacak. heyecandan uyku tutmadı resmen, ameliyattan sonra deneyimleri paylaşırız. artık dualarınızı bekliyoruz:)
arkadaşlar tanışmadık ama yarın annem karın germe ameliyatı+liposuction olacak. heyecandan uyku tutmadı resmen, ameliyattan sonra deneyimleri paylaşırız. artık dualarınızı bekliyoruz:)
cmre cok sag ol cevabin icin dinleyecem soylediklerinizi kizlar bence bu fikir cok iyi yastiklarla destek alip yatmak bol bol yastiklar almam lazim yeni gobise yeni yastik kafayi yemesem bariben otelde kalacam ameliyattan cikinca iki havta kadar annem gelecek ameliyat gunu yalniz olacam oyle daha iyi ben burun ameliyatimda yalniz dim oh be kimse yanimda yok naz edecek sizlanacak kimse yok zaten hastane on numara korku neyin varsa alip gittmisti benden umarim bu ameliyatim da oyle olur sonrasindan agriya hazir im bu gun cok guzel elbiseler baktim ahhhh sadece baktim
kizlar biletim alindi 17 subat ucuyorum cok mutluyum rahatladim azcik be iyi boyle simdi artik biliyorum olacak bu is ameliyat olan arkadaslar simdi benim nasil hazirlik yapmam lazim neler almaliyim ne lazim olacak bana yardimci olursaniz cok sevinirim kizlarr sizi opuyorum
cvp için sağol cnm.inan karnımın düz olacağı hayalini hep kuruyorum rüyalarımda bile ameliyat oluyorum.anladığım kadarıyla lipo yapılmadı sana.inş. banada gerek olmaz ve sadece germe işlemi yeterli olur.tekrar geçmiş olsun arkadaşım..
kizlar biletim alindi 17 subat ucuyorum cok mutluyum rahatladim azcik be iyi boyle simdi artik biliyorum olacak bu is ameliyat olan arkadaslar simdi benim nasil hazirlik yapmam lazim neler almaliyim ne lazim olacak bana yardimci olursaniz cok sevinirim kizlarr sizi opuyorum
canım annen nasıl oldu inşallah herşey yolunda gitmiştir ve annen iyidir sende rahatlayınca bizi haberdar et tamammı
annemin ameliyatı çok iyi geçti allaha şükür. ne olur ne olmaz diye 2 gece kaldık hastahanede. şu an korsesi var tabi tam göremiyorum, eğik yürüyor o birazcık yorucu ne zaman dik yürüyeceğim diyip duruyor:) ama biz şu anda bile çok memnunuz sonuçtan gerçekten etkili bir ameliyat. emin ellerde olduğunu düşünen herkese tavsiye ederim. ama öyle ufacık bir göbeğiniz varsa değmez bence tabi bu benim fikrim. ne olursa olsun narkoz alınıyor, sonra az da olsa çekilen acılar var. ama eğer gerekli olduğunu düşünülüyorsa "iyi bir doktorunuz olduğunu düşünüyorsanız" mutlaka yaptırın derim. ama öyle ilk haftadan sonra işe başlarsınız diyen doktorlar vardı bize onu biraz imkansız olarak görüyorum açıkçası. en azından iki hafta beklemek gerekir gibi şu anki durum onu gösteriyor..
ama ben birşey sormak istiyorum bu direnlerden kan ne zaman gelmeyi bırakıyor? çarşamba ameliyat oldu ama hala direnlere kan geliyor normal mi acaba?
rica ederim cance. her zaman yardıma hazırım.
benim sana tavsiyem cance, beli sıkan ya da lastikli birşey değilde uzun bir elbise al kendine emin ol rahat edersin hastaneden çıktıktan sonra ben öyle yapmıştım karın germe ameliyatımdan sonra :) doktorun korseden bahsetti mi sana merak ettim ?
sağol canım allah sanada nasip eder işallah benim dok adı fuat yükselarkadaşlar hepinizin adına çok sevindim.ameliyat gününü almak bile insanın üzerindeki yükü hafifletiyor olsa gerek.inş.darısı benim başıma.sanırım sizlerde istanbuldasınız.dr isimlerinizide paylaşırsanız sevinirim.hepinize sağlıklı ameliyatlar diliyorum..
sağol canım allah sanada nasip eder işallah benim dok adı fuat yüksel