Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

arkadaşlar tanışmadık ama yarın annem karın germe ameliyatı+liposuction olacak. heyecandan uyku tutmadı resmen, ameliyattan sonra deneyimleri paylaşırız. artık dualarınızı bekliyoruz:)

canım annen nasıl oldu inşallah herşey yolunda gitmiştir ve annen iyidir sende rahatlayınca bizi haberdar et tamammı

arkadaşlar tanışmadık ama yarın annem karın germe ameliyatı+liposuction olacak. heyecandan uyku tutmadı resmen, ameliyattan sonra deneyimleri paylaşırız. artık dualarınızı bekliyoruz:)

canım annen nasıl oldu inşallah herşey yolunda gitmiştir ve annen iyidir sende rahatlayınca bizi haberdar et tamammı

ebruli cnm cok sag ol bende bu gun azcik alis veris yaptim kendime pijamalar aldim sanki evde yokmus gibi ama olmaz yeni gobisime yeni pijama ve daha neler alacam neler ona ben ufff biletimi alacam yarin artik ve bir ohh cekecem hazirliyorum kendimi iste ben her zaman en zoru goz onundune bulundururum ki sonradan ins korktuguma deymedi diyebilmem icin maysa kadar toparlarim deil mi oglumun mezuneyet balosu var annesi cok guzel olmali :97: cok sag ol cnm benim daha rahatsiz ederim seni buyuk ihtimal cok optum

cmre cok sag ol cevabin icin dinleyecem soylediklerinizi kizlar bence bu fikir cok iyi yastiklarla destek alip yatmak bol bol yastiklar almam lazim yeni gobise yeni yastik kafayi yemesem bariben otelde kalacam ameliyattan cikinca iki havta kadar annem gelecek ameliyat gunu yalniz olacam oyle daha iyi ben burun ameliyatimda yalniz dim oh be kimse yanimda yok naz edecek sizlanacak kimse yok zaten hastane on numara korku neyin varsa alip gittmisti benden umarim bu ameliyatim da oyle olur sonrasindan agriya hazir im bu gun cok guzel elbiseler baktim ahhhh sadece baktim

yazdıklarınızı okuyunca ben bile heyecanlandım allah yardımcınız olsun bana da nasip etsin
:79:

kizlar biletim alindi 17 subat ucuyorum cok mutluyum rahatladim azcik be iyi boyle simdi artik biliyorum olacak bu is ameliyat olan arkadaslar simdi benim nasil hazirlik yapmam lazim neler almaliyim ne lazim olacak bana yardimci olursaniz cok sevinirim kizlarr sizi opuyorum

hadi gözün aydin canim...ne almam gerek diye sormussun..bence kendine 1-2 beden büyük ic camasiri al ben normal beden almistim yanima, ama tam yaranin üstüne gelip sIKINca hic rahat olmuyor..ayrica yine bel kismi genis pijama al..sen meme ameliyatida olacaktin dimi?? pijamalarin bence önden dügmeli olsun..daha rahat giyinirsin..ayrica bogaz agrisi icin yanina seker falan al..ameliyathanede üsüyünce, insanin bogazi gicik yapiyo..karin ameliyatiylada hic hos olmuyo bu durum inan bana..onun icin ameliyattan sonra en ufak bogaz kasintinda hemen öyle sekerler at agzina..(bitki sekeri gibi) bide benden söylemesi..sakin fazla esya götürme yaninda..cünkü o gidisin bide dönüsü var..havaalaninda valizini cekmen zor olur agir olursa..yaninda dar pantolon götürme..bence eger mümkünse tayt götür yaninda..en rahati o olur senin icin..ben pantolonlarima sigmamistim dönüste sislikten ve esofmanlarla geri döndüm beli lastikli ve oldugunca rahat biseyler al yani yanina..bide mümkünse 2 tane sütyen al..degistirebilmen icin..ilk günler benimki epey kirlenmisti..onu ameliyattan sonra doktorun aldirir zaten sanirim..sen 2 tane aldir..eger cok pahali olan sütyenlerden alman gerekiyorsa, o zaman normal bir spor sütyeni al. digeri yikanirken kisa süre icin giyersin..hmm baska neler vardi diye düsünüyorum ama aklima gelmiyo simdilik..ha birde narkozdan uyaninca su icme..ameliyata girmeden visne suyu al..uyandiktan sonra cok kücük yudumlarla visne suyu ic..mide bulanmiyo o zaman..en azindan bende öyleydi..ben hic kusmadim..unuttugum biseyler varsa diger kizlar tamamlar sanirim..aklima gelirse yine yazarim..
sen gecen gün drenleri sormustun bana..o herkeste degisiyor...gelen siviya bagli..benim memelerdeki drenler 3. gün cikti ve hic ama hic acimadi..hissetmedim bile..karnimdaki drenler 1 hafta sonra alindi..ve bence cok acidi:-( ama resimlerde gördügüm kadariyla doktoruna göre dren yeride degisiyo..yani drenler karin bölgene takildiysa büyük bi olasilikla acimaz, cünkü o bölge uyusuk oluyo..ama eger benim gibi alt tarafa yani uyusuk olmayan bölgeye takilirsa, iste o aciyo..ama acisi toplam belki bi 5 dakika sürüyo..sorun etme kendine yani
yastik konusunu doktorun sana söyler zaten..ben öyle alistimki dizlerimin altina yastik koyup uyumaya, artik onsuz uyuyamaz oldum heyecan doruktadir simdi sende hadi sana kolay gelsin bu bekleme sürecinde..
öpüyorum

ebruli cnm cok sag ol guzel aciklamalarin icin heyecanliyim evet ama ins her sey kolay gecer bi de sabah uyaniyorum ya ilk dusuncem ameliyat oldum mu acaba neren geldiyse bu his yok diyorum daha deil yaa
olsa da bitse artik bi kez optum:18:

merhaba enyrose
bana lipo yapıldı, üstelik kalçama da yag enjekte edildi çünkü popom dümdüzdü. biraz şekil verdi doktorum. ama emin ol liponun da yag enjektenin de bir sıkıntısını çekmedim. hissetmedim bile agrısını. o yuzden merak etme, lipo yapılsa da bir sıkıntı yaşanmıyor :) kendini korkutma. umarım iyi geçer ameliyatın :)

rica ederim cance. her zaman yardıma hazırım.
benim sana tavsiyem cance, beli sıkan ya da lastikli birşey değilde uzun bir elbise al kendine emin ol rahat edersin hastaneden çıktıktan sonra ben öyle yapmıştım karın germe ameliyatımdan sonra :) doktorun korseden bahsetti mi sana merak ettim ?

annemin ameliyatı çok iyi geçti allaha şükür. ne olur ne olmaz diye 2 gece kaldık hastahanede. şu an korsesi var tabi tam göremiyorum, eğik yürüyor o birazcık yorucu ne zaman dik yürüyeceğim diyip duruyor:) ama biz şu anda bile çok memnunuz sonuçtan gerçekten etkili bir ameliyat. emin ellerde olduğunu düşünen herkese tavsiye ederim. ama öyle ufacık bir göbeğiniz varsa değmez bence tabi bu benim fikrim. ne olursa olsun narkoz alınıyor, sonra az da olsa çekilen acılar var. ama eğer gerekli olduğunu düşünülüyorsa "iyi bir doktorunuz olduğunu düşünüyorsanız" mutlaka yaptırın derim. ama öyle ilk haftadan sonra işe başlarsınız diyen doktorlar vardı bize onu biraz imkansız olarak görüyorum açıkçası. en azından iki hafta beklemek gerekir gibi şu anki durum onu gösteriyor..

ama ben birşey sormak istiyorum bu direnlerden kan ne zaman gelmeyi bırakıyor? çarşamba ameliyat oldu ama hala direnlere kan geliyor normal mi acaba?

cnm öncelikle annene çok geçmiş olsun.
sanırım sizde istanbuldasınız.mahsuru yoksa dr'unuzun ismini ve ameliyatı nerede olduğunuzu öğrenebilirmiyim?
sevgiler..

17 subatta on gorusmem var bi kez daha ameliyattan once son kontroller yapilacakalr her halde korseyi ordan alacam soracak sorularim var ona unutmamak icin yaziyorum benim cok merak ettiyim tek sey izler gogus diklestirme olacam ve iz olacak kac zaman icinde solar aklima cok sorular geliyo sorarim ins unutmadan ben de gecelik seklinde uzun elbiseler aldim cok guzel pamuklu onlarla duracam ameliyattan sonra esofmanlar aldim yine pamuklu cok guzel onlarla da kontrole giderken giyerim genis genis iylestiketne sonra da gelsin guzel elbiseler

arkadaşlar ben bugün doktorumla görüştüm ayın 5e kesin karar verildi sanki üstümden ağır yük kalkmış gibi geliyor heyecanda sanki daha azaldı iz konusuna biraz takıldım sadece dok biraz kasık hizasını geçecek şekilde olacak dedi bende daha az olmasını isterdim mümkün değil mi doktor bey deyince ben size bukadar diyorum en kötüsünü söylüyorum en iyisini yapmaya çalışıyorum dedi aml1.5 saat sürer dedi drenleri ertesi gün ben alıyorum dedi ama ağrınız olursa sizi 2günde hastanede yatırırz sizi sıkıntıya sokmayız dedi anlıycağınız artık bana hazırlanmak kaldı çok az vaktim var

Ben de ayın 4'ünde olacağım. Ameliyat olana kadar hep olsam da kurtulsam şu karnımdan dedim. Ameliyata karar verince ve gün kesinleşince "yok canım, o kadar kötü görünmüyor" demeye başladım. Ta ki 2 gün öncesine kadar. Ne oldu bilmiyorum, bir anda bütün "ameliyat olmama gerek yok"düşüncelerim kayboldu.

Şimdi de acaba ameliyattan sonra karnımla ilgili hayal kırıklığı yaşarmıyım sorusu beni yiyip bitirmeye başladı. İnternette seyretmediğim video, bakmadığım resim kalmadı. Gece rüyalarıma giriyor. Ameliyat sırasında karnımı fazla kesmişler, iki ucu birbirine dikemiyorlar, ameliyattan çıkıyorum bakıyorum karnım aynen duruyor, narkozdan uyanamıyorum filan falan.

Oysa sezaryen olurken bunların hiçbiri aklıma bile gelmedi, ne narkozu ne de ameliyat sırasında olaşabilecek bir komplikasyon. Tek düşündüğüm bebeğimi kucağıma alacağım andı. Şimdi ise içimde bir suçluluk duygusu var bir türlü kurtulamadığım. Tabi bir de destekte görmüyorum. Annem ve eşim ameliyat olmanı istemiyoruz diyorlar. Kim görüyormuş ki!!! Ben görüyorum deyince de, boşversene sen görsen ne olur diyorlar.

Off off.....

arkadaşlar hepinizin adına çok sevindim.ameliyat gününü almak bile insanın üzerindeki yükü hafifletiyor olsa gerek.inş.darısı benim başıma.sanırım sizlerde istanbuldasınız.dr isimlerinizide paylaşırsanız sevinirim.hepinize sağlıklı ameliyatlar diliyorum..

sselda desene bir gün ara ile aml oluyoruz senin yaşadığın birçok duyguyu bende yaşıyorum acaba sonuç nasıl olur memnun kalırmıyım gibi benim annemde hiç istemiyor ama en azından eşim destek oda benim bu konuda nekadar kararlı olduğumu bildiği için olsa gerek ben kendimi ev işlerine verdim akşamda alışverişe gittim gecelik terlik felan aldım sigara içmiyeyim diye ne yapacağımı şaşırdım ama unutmakiiiiiii arkadaşım yaşadığımız bu psikolojiyi birçok kişi yaşamıştır ayrıca ben çok istiyordum ve sonunda olucam ve kurtulucam diye kendime moral verip rahatlatıyorum ve hep iyi düşünmeye çalışıyorum işallahta her şey iyiolur

sağol canım allah sanada nasip eder işallah benim dok adı fuat yüksel

sağol canım allah sanada nasip eder işallah benim dok adı fuat yüksel

cvp için sağol cnm.
bende Fuat beye msj atmıştım çok oldu gerçi.sağolsun hemen cvplamıştı.
nette iyi bir dr olduğunu hep okuyordum.inş.ameliyattan sonrada senin fikirlerini alırız.
herşey gönlünce olsun.
bu arada ameliyatı nerede olucaksın.? yanılmıyorsam Fuat bey Haydarpaşadaydı.

sselda ve yazici kizlar benden iki havta once olacaksiniz ne mutlu size hic vaz gecmek yok zaten karar verene kadar anamiz agladi olack bu is ben de ayni yasadiklarinizi yasiyorum hatta hic gobisim bu kadar guzel ve goguslerim bu kadar doglun gorunmemisti gozume son gunlerde gorunduyu gibi ama yokk oyle dolaba girmem benn korkudan o oyle gorunuyo karaliyim cok istiyorum ben de alis verisle bir az vakit geciriyorum kizlar dualarim sizinle iyi hissedince bize ne olur yazin ins her sey cok kolay ve guzel gecer haydiyin kizlar yaz geliyooo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…