3 Ekim canımIzlemeye aldim canim
Senin ameliyat ne zaman ?
Göğüsle ilgili sorum var sanaGorebilme sansin varsa git gor canim daha iyi ben yurt disindayim anca resimlerle iletisim kurabiliyorum bende whataap tan yazistim istersen numarasi var bende
Canim benim ilk ameliyatim meme ucundan oldu ve his kaybi yasamadimGöğüsle ilgili sorum var sana
Benim Dr um Göğüs büyütmeyi meme başından silikon koyarak yapacağım dedisize 2-3 sene sonra his gelebilir Demiş
Dikleştirme ameliyatı olmakla mı alakalı
Bana his kaybı olmaz dedi hiç bahsetmedi böyle birşeyden
Bir de benim göğüslerim çok küçük 70 kullanıyorum
Dr ile Konuşurken sana C cup olur dedi
Ama o an büyük gibi geldi resimler
160 boy 47-48 kg yum
Vücuduma büyük durmasını istemedim
Dışardan Görenler tanıyanlar beni bir bakışta silikon taktırıp büyüttüğümüz anlamasın :)))
Ameliyatta bakarız ama BC arası olsun o zaman dedi
Sitedeki yorumlara baktım genelde ameliyat sonrası yeteri kadar büyümediğnden keşke daha büyük olsaydı falan diyenler olmuş
Tekrar ameliyat masasına yatanlar
Ben de C cup a sıcak bakmaya başladım
Siz ne düşünüyorsunuz
Ay benden 13 gun once oluyosun belki karsilasiriz kontronle gelirsen hadi hayirlisi3 Ekim canım
Belli mi olur karşılaşırız belkiAy benden 13 gun once oluyosun belki karsilasiriz kontronle gelirsen hadi hayirlisi
Belli mi olur karşılaşırız belki
Her kontrolde yakamıza kırmızı Gül takalım tanırız o zaman birbirimizi
Canim ilk basta bana verdigi ucrzt 9000 tl oldu ama bu fiyati bana mart ayinda vermisti simdi yukseldimi bilmiyorum ama pazarlik yapabilirsin biraz numarayi ozelden attim zatenEvet bu doğru mutlaka değişir fiyat. Ama en azından ortalama bi fikrim olsaydı iyi olucaktı. Beni çok aşıcak gibiyse hayal kurmam boşuna :)
Birde doktorun numarasını bilen biri özelimden yazabilirmi?
O kadar güzel görünüyor yani. İşte bu harika. Tüm çekilen sıkıntılar bu duygu için sonuçta :) umarım tüm sıkıntılarınız daha fazla acı vermeden son bulur. Allah kolaylık versin. Birşey sormak istiyorum. Ben ilk doğumumu genel anestezi ile yapmıştım. Uyanırken solunum makinesine bağlandığım için bir an nefessiz kaldım ve çok kötü bir duyguydu. Hala unutamıyorum. Ve bu sebeble genel anesteziden çok korkuyorum. Sizde böyle bi durum yaşandımı uyanırken? Ya da bu konuda bir fikri olan varmı. Nasıldı uyanma süreçleriniz?
Canim kafani karistirdim ozur dilerim ama gercekten bugune kadar gordugum germeler cogu ercan beyin germesiydi ve esteworldun bi tanesini gordum o kisi de memmun degilmis yani bu ameliyatini sansa birakma bence iyice arastir icine sinsin gec olsun guc olmasinArkadaşlar kafam çok karıştı hastane tercihi hakkında kararımı heran değiştirebilirim
Çok teşekkür ederim, içimi rahatlattınızTam 21 kez( başka bir sağlık sorunu sebebiyle) ameliyat olmuş biri olarak ki tamamı genel anestezi ile idi, hiç böyle bir sorun yaşamadım, bir aksilik gelmiş başına, uyuduktan sonra bana hemşirelerin seslenmesiyle ve tabii üşüme hissiyle uyandım hep, nasıl uyuyorsam artık tamamında da giydirilmiş durumdaydım, genel anestezi bir takım riskleri her zaman taşır malum ama yapmak/yaptırmak istediğin birşey için aynı şeyi yaşayacağını, nefessiz kalacağını düşünerek korkma, aşacağını umut ediyorum.
Sevgiler.
Dün Ercan Beyle irtibata geçtim 3 Ağustos'ta Görüşmeye gideceğim beni uyardığın için çok teşekkür ederim, esteworlddeki sözleşmemizi henüz fesh etmedim Ercan bey tatilde asistanıyla resimlerimi paylaştım hemen ilgilendiler memorial çok iyi bildiğim bir hastanedir tüp bebek tedavimizi Şişli hastanesinde yaptırdık memnuniyetimiz en üst seviyedeydi bu süreçte umarım herşeyin hayırlısı olurCanim kafani karistirdim ozur dilerim ama gercekten bugune kadar gordugum germeler cogu ercan beyin germesiydi ve esteworldun bi tanesini gordum o kisi de memmun degilmis yani bu ameliyatini sansa birakma bence iyice arastir icine sinsin gec olsun guc olmasin
Canim insallah hayirli olur bu kararimiz hepimiz icin zor bir karar ... Git gorus bakalim icine sinerse ne mutlu sana ben gorusmeden isindim ercan beye cok ilgili insallah boylede devam eder surecimizdeDün Ercan Beyle irtibata geçtim 3 Ağustos'ta Görüşmeye gideceğim beni uyardığın için çok teşekkür ederim, esteworlddeki sözleşmemizi henüz fesh etmedim Ercan bey tatilde asistanıyla resimlerimi paylaştım hemen ilgilendiler memorial çok iyi bildiğim bir hastanedir tüp bebek tedavimizi Şişli hastanesinde yaptırdık memnuniyetimiz en üst seviyedeydi bu süreçte umarım herşeyin hayırlısı olur
Sanırım ercan bey bu başlığa bir sihir falan yaptı. Buraya ger uğrayan soluğu onda alıyor. Hayırlısı olsun sizin içinde. Sanırım bende soluğu onda alacağım. Siz ağustosta düşünüyordunuz değilmi? Bende 18inden sonraki günlerde istiyorum. Tatildemiymiş doktor bey? Ondanmı maillerimi cevaplamıyor acaba. Siz asistanıyla nasıl iletişime geçtiniz. Direk hastanedenmi ulaştınız? Benimde durumumu netleştirmem gerekiyor bir an önceDün Ercan Beyle irtibata geçtim 3 Ağustos'ta Görüşmeye gideceğim beni uyardığın için çok teşekkür ederim, esteworlddeki sözleşmemizi henüz fesh etmedim Ercan bey tatilde asistanıyla resimlerimi paylaştım hemen ilgilendiler memorial çok iyi bildiğim bir hastanedir tüp bebek tedavimizi Şişli hastanesinde yaptırdık memnuniyetimiz en üst seviyedeydi bu süreçte umarım herşeyin hayırlısı olur
Germe ile beraber bele de lipo yapiliyormus oyle dedi bana da ben hem germe hem ust goz kapagi olacagim öcu gibi olacagim yaErcan bey karnıma hem germe hemde lipoliz yapmayı önermiş tabiki bacaklarımada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?