- 14 Aralık 2014
- 194
- 385
- 33
Teşekkür ederim,teveccühünüz:))Bu ne kardeşim? Utanır insan böyle güzel olunurmu Vallahi akşam moralim bozuk yatmıştım hep kabuslar görmüşüm. Sabah sabah gözüm gönlüm açıldı. Maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim,teveccühünüz:))Bu ne kardeşim? Utanır insan böyle güzel olunurmu Vallahi akşam moralim bozuk yatmıştım hep kabuslar görmüşüm. Sabah sabah gözüm gönlüm açıldı. Maşallah
O kadar tutucağını sanmam.Ozaman beni en az 5 gün tutması lazım hastanede
:)) teşekkür ederim canım.Öncesi ve sonrası hallerim var tabi ama pek bi müstehcen :))wuuuuuuuuuuuuu harika muhteşem çok seksi öncesi halin nasıldı canım ya bende doktordan sonra istemiştim gönderdiğinde altında şu not vardı yeni karnınızın keyfini çıkarın:) iğrençmişim tabi unutmuşum o halimi :)
Jelesec:))) öğrenemedim bu işleri gitti:S teşekkür ederim canım eminim sen daha güzelsin:)canım doktordaşım:) sohbettaşım bu resmi silemezsin kendin yaz admine özelden onlar siler albüm değil direk sayfaya koymuşsun :))) ayyy çok güzelsin ya maşşallah
Yaaa çok güzellllYeni ameliyat olucak arkadaşları gaza getirmek için bir fotoğraf ekledim:) çabuk bakın silicem zaar:))
Aralık ve şubat da oldumAmeliyat olalı kaç ay oldu Matruska75
Teşekkür ederim:) aralık ve şubat da oldumOfff harikasin canim masallah bir an once ameliyat olmak istiyorum senin kac ay gecti canim ameliyat olali?
Admin kim ola ki?:)) ay kime ne yazıcam Jelesec yardıımmm:))canım doktordaşım:) sohbettaşım bu resmi silemezsin kendin yaz admine özelden onlar siler albüm değil direk sayfaya koymuşsun :))) ayyy çok güzelsin ya maşşallah
İki ayrı ameliyatMatruska75 iki defa mi?????
Teşekkür ederim:) göremiyorum fotoğraflarınıharika gözüküyorsun canim... bende dün yeni fotolar yükledim 8 ay oldu benimkide
Admin kim ola ki?:)) ay kime ne yazıcam Jelesec yardıımmm:))
Rica etsem beni eklermisiniz, bende göreyim :) sizin süreçinizide okuyup takip etmiştim daha önce. Bunu hakettim sanırımharika gözüküyorsun canim... bende dün yeni fotolar yükledim 8 ay oldu benimkide
Teşekkür ederim:) göremiyorum fotoğraflarını
Rica etsem beni eklermisiniz, bende göreyim :) sizin süreçinizide okuyup takip etmiştim daha önce. Bunu hakettim sanırım
Ben şuan garip duygular içindeyim. Az önce ilk doktor görüşmemden geldim. Alper Bayraktar ile görüştüm. Tam karın germe için çok uygun olduğumu söyledi. Fazla kilom olmadığı içinde çabuk iyileşirsin dedi. Kendisi için beni amlyt etmek sıfır riskmiş. Tek olumsuzluk göbek üstündeki derin yetersiz kalırsa birleştirmeye tam kesi izinin ortasında bir veya iki cm lik yukarıya doğru bir iz daha kalabilir dedi. Buda minyon olduğum için göbek üstündeki alan çok küçük o yüzden olabilirmiş. Sanırım bu eski göbek deliğinin derisi oraya denk geleceği için o şekilde olucak. Öyle anladım yani ben. Daha önce begonya nickli biride bu tarz şeyler yazmıştı kendi iziyle ilgili sanırım bu aynı şey. Çatlaklarım canımı sıktı ama. Doktor karnımı çizerek gösterdi. Üstte pek birşey yok ama kalça kemiklerime doğru olan yerdekiler azımsanamayacak kadar çok kalıcak. Doktorun kendine güveni rahatlattı beni. Ama ben belimin kalınlığından şikayetçiydim bununla ilgili bir iki cm daralma olur lipodan en fazla dedi. Ben daha ayaklarımı yerden kesecek cevaplar bekliyordum
Derhaliyet:)simdi bak