Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Canim hemen bir dr a odaklanma bir kac dr ile goruski icine sinen hangisiyse ona ona bazen ayaklarini yerden kesecek cevaplar alabiliyosun ama gel gor ki soyledikleri gibi de olmuyor bazen
Benimde belim kalin yapim boyle yani incelmek istedem bile incelemem kesmik var orda

Aralık ve şubat da oldum
Neden iki ayri operasiyon gecirdiniz? Aralik ve subat dediniz aklima takildi reviziyonmu oldu ne oldu ki
Bende eski halinizi merak ettim ben resim ekledim bi bakip yorum yazarsaniz sevinirim benim gibimiydi karniniz acaba:)
Ercan bey bana 6/7 kilo zayiflada gel daha iyi sonuc olur dedi ben 4 kilo verebilsem keskeee
Su an kilom 60
163 boyundayim cokmu kiloluyum da zayifla dedi yahuu

Benimde belim kalın hemde çok. Hani ideal kadın şekli kum saatidir ya işte ben dikdörtgenim dümdüz odun gibi. Çok hafif bi bel oyuntum var. İşte hayalim karın germeyle birlikte biraz daha belimin belirginleşmesiydi. Becerebilirsen resim yüklüycem sizler tecrübelisiniz burda çok karın görmüşşünüzdür.

Çözdüm ve yükledim yorumlarınızı merak ediyorum. Ya ama gerçekten çok kötüymüş benim karnım. Burda kabak gibi resmini görünce bi tuhaf oldum

Canim seni izlemeye aliyorum sende benim fotolara bak :)

Bende de aynı durumdan bahsettı Dr Um
Yetişmemesi durumunda ufak bir dikine çizgi olabilir ama yetişecek gibi duruyor dedi

Resimlerinize baktım.Benim daha azdı sanırım.İlk ameliyat göğüs ve karın germe,ikinci ameliyat lipo.Herşey gönlünüzce olsun

Kızlar ben bu ercan beye mail attım pazar günü sallamadı beni. Hala cevap yok. Size şikayet ediyorum doktorunuzu :) valla bitane alınganlık maili döşücem görücek gününü hastanenin sitesindeki adrese yazdım. Başka bi adresi daha varmı acep

Ben asistanıyla konuştum
Ameliyat günümü whatsapp dan aldık
Istersen onunla iletişim kur wp dan fotoğraf gönderirsin
Peki amliyattan önce ayrıca muayeneye gidicekmisin? Resimden ne kadar sağlıklı olabilir ki? Birde sen nerede oturuyorsun neden yanına gidip almadın. Çok soru sordum hoş gör, merakımdan soruyorum. Birde whatsapp olayı iyimiş hacı

Yok canım ben muayene oldum yüz yüze görüştüm Ercan Bey ile
Kesin kararınızı verip beni ya da asistanımı arayabilirsiniz dedi
Ben aynı gün asistanına dönüş yapıp gün aldım

Yok canım ben muayene oldum yüz yüze görüştüm Ercan Bey ile
Kesin kararınızı verip beni ya da asistanımı arayabilirsiniz dedi
Ben aynı gün asistanına dönüş yapıp gün aldım
Izlemeye aldim canim
Senin ameliyat ne zaman ?

Gorebilme sansin varsa git gor canim daha iyi ben yurt disindayim anca resimlerle iletisim kurabiliyorum bende whataap tan yazistim istersen numarasi var bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…