• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Sanırım ercan bey bu başlığa bir sihir falan yaptı. Buraya ger uğrayan soluğu onda alıyor. Hayırlısı olsun sizin içinde. Sanırım bende soluğu onda alacağım. Siz ağustosta düşünüyordunuz değilmi? Bende 18inden sonraki günlerde istiyorum. Tatildemiymiş doktor bey? Ondanmı maillerimi cevaplamıyor acaba. Siz asistanıyla nasıl iletişime geçtiniz. Direk hastanedenmi ulaştınız? Benimde durumumu netleştirmem gerekiyor bir an önce
Bir baslik daha var ercan karacaoglu adina acilmis herkes memmuniyetini yada memmuniytesizligi yaziyor oraya
Bi goz atin ben daha o sayfaya gecemedim :) gecmeden de ameliyat olurum heralde :D

Bir baslik daha var ercan karacaoglu adina acilmis herkes memmuniyetini yada memmuniytesizligi yaziyor oraya
Bi goz atin ben daha o sayfaya gecemedim :) gecmeden de ameliyat olurum heralde :KK70:
Evet o başlığıda ziyaret ettim asistanıyla watsapp aracılığı ile epey muhabbet ettik hayatımda en sevmediğim şey kendimi aynada bu haldeyken görmekti resim çekerken iğrene iğrene baktım resmen aynalara küs durumdayımki ben zamanında vitrin camlarında kendime bakmayı çok severdim, yalnız Ercan Bey'le ilgili olumsuz birşeye rastlamadım umarım hepimiz istediğimiz görüntüye kavuşuruz. Sevgiler

Sanırım ercan bey bu başlığa bir sihir falan yaptı. Buraya ger uğrayan soluğu onda alıyor. Hayırlısı olsun sizin içinde. Sanırım bende soluğu onda alacağım. Siz ağustosta düşünüyordunuz değilmi? Bende 18inden sonraki günlerde istiyorum. Tatildemiymiş doktor bey? Ondanmı maillerimi cevaplamıyor acaba. Siz asistanıyla nasıl iletişime geçtiniz. Direk hastanedenmi ulaştınız? Benimde durumumu netleştirmem gerekiyor bir an önce
3 Ağustos'ta göreve Başlıyor 17:30 da randevum var, watsapp aracılığı ile görüştük. Sevgiler

Aaaa bende değiştirsemmi acaba tarihimi 2 gün daha fazladan beklemek istemiyorum neden bana 3 Ağustos'u verdilerki en iyisi ben bir arıyayım :KK66:

Germe yapmadan once 6/7 kilo ver dedi ercan bey aslinda fazla kilolu sayilmam :( 163 boya 60 kiloyum nasil cabuk verebilirim kizlar bu kiloyu 4 versem yine iyi

Germe yapmadan once 6/7 kilo ver dedi ercan bey aslinda fazla kilolu sayilmam :KK43: 163 boya 60 kiloyum nasil cabuk verebilirim kizlar bu kiloyu 4 versem yine iyi[/QUOTE
Ben resimlerimi gönderdim asistanına özellikle belirttim kilo vermem gerekiyormu diye gerek yok demiş karnımı hem gerecek hemde lipo yapacak

Germe yapmadan once 6/7 kilo ver dedi ercan bey aslinda fazla kilolu sayilmam :KK43: 163 boya 60 kiloyum nasil cabuk verebilirim kizlar bu kiloyu 4 versem yine iyi
Benim gecen gün görüştüğüm doktorda fazla kilom olmayışının avantajından bahsetmişti. Fazla yağlar yara iyileşmedini geciktiriyormuş. İkincisi karın bölgesindeki organların çevresinde toplanıyormuş bu yağlar ve kaslar sıkılaştığında bu yağlardan dolayı organlarda sıkışıyormuş yeni yerlerinde ve ameliyat sonrasındaki süreçte hastaya solunum zorluğu yaşatacak kadar sıkıntı veriyormuş. Gerçi doktor bunu çok fazla kilolu olanlar için söyledi senin 3 5 kilo ne ki. Bir ay dişini sıksan verirsin.

Benim gecen gün görüştüğüm doktorda fazla kilom olmayışının avantajından bahsetmişti. Fazla yağlar yara iyileşmedini geciktiriyormuş. İkincisi karın bölgesindeki organların çevresinde toplanıyormuş bu yağlar ve kaslar sıkılaştığında bu yağlardan dolayı organlarda sıkışıyormuş yeni yerlerinde ve ameliyat sonrasındaki süreçte hastaya solunum zorluğu yaşatacak kadar sıkıntı veriyormuş. Gerçi doktor bunu çok fazla kilolu olanlar için söyledi senin 3 5 kilo ne ki. Bir ay dişini sıksan verirsin.
Haklisin canim bende okudum oyle bisey
Neyse biraz vermeye calsirim sicaklarda daha kolay veririm insallah

Üff bir şey dicem ya. Ben önceki sayfaları okuya okuya meme büyütmede özenmeye başladım :KK43: zaten küçüktü birde iki çocuktan sonra var olanda sarktı :KK43: aslında şimdiye kadar hiç böyle bir isteğim olmamıştı ama burda gördükçe ve nettende araştırdıkça çok hoşuma gitmeye başladı. Acaba diyorum hazır narkozu almışken yaptırsammı? Yaptırmazsam sonra çok pişman olurmuyum? Hayal edince çok ttatlı geliyor :) eşime çıtlattım gülme krizine girdi, abartma len diyor :) bir gece ansızın patlamasınlar diyor :KK70:

Üff bir şey dicem ya. Ben önceki sayfaları okuya okuya meme büyütmede özenmeye başladım :KK43: zaten küçüktü birde iki çocuktan sonra var olanda sarktı :KK43: aslında şimdiye kadar hiç böyle bir isteğim olmamıştı ama burda gördükçe ve nettende araştırdıkça çok hoşuma gitmeye başladı. Acaba diyorum hazır narkozu almışken yaptırsammı? Yaptırmazsam sonra çok pişman olurmuyum? Hayal edince çok ttatlı geliyor :) eşime çıtlattım gülme krizine girdi, abartma len diyor :) bir gece ansızın patlamasınlar diyor :KK70:
Canim yaptirmazsan pisman olursun ikisi bir arada olsun coksin diyosan yaptir cunku karnini yaptirdiktan sonra memeler gozune batacak bu sefer :)) ben memeyi once yaptirdimki esim vazgecmesin kandirmisken :))) bu arada patlamaz korkma ikiye kessen bile o silikon akmayan bir silikon cok saglam yani korkma;))

Dun mememi yapan drumla konusurken karnimi baska dr a gerdirecegimi konusuyordum ve resimlerimi gordu tabi muane etsem daha kesin cevap veririm dedi.. Ve karnima belki sadece mini olur dedi yada tum germe olursa baya gergin yada eski gobek deligin izinde dikey iz olabilir dedi bu benim kafami karistirdi acikcasi beklemedigim bir seydi beni izleyenler sizce benim karnim tam gerilemezmi? Mini beni mutlu etmez biliyorum ust tarafimdada karnim derim sarkmis ve gobek deligim uzerini kapatacak nerdeyse biraz daha kilo verirsem

Dun mememi yapan drumla konusurken karnimi baska dr a gerdirecegimi konusuyordum ve resimlerimi gordu tabi muane etsem daha kesin cevap veririm dedi.. Ve karnima belki sadece mini olur dedi yada tum germe olursa baya gergin yada eski gobek deligin izinde dikey iz olabilir dedi bu benim kafami karistirdi acikcasi beklemedigim bir seydi beni izleyenler sizce benim karnim tam gerilemezmi? Mini beni mutlu etmez biliyorum ust tarafimdada karnim derim sarkmis ve gobek deligim uzerini kapatacak nerdeyse biraz daha kilo verirsem
Ben malesef çok tecrübesizim bu konularda birşey deyip kafanı karıştırmak istemiyorum ama benim karnımın sarkıklığı seninkinden daha az, mesela öne doğru eğilince kat bile olmuyor. Buna rağmen muayene eden bir doktor canlı olarak, ercan beyde resimden bakarak tam germe olur dedi. Bu durumda seninkinin çok daha rahat olması gerekir.

Merhaba arkadaşlar benim bugun esteworld de tam karın germe göğüs toparlama lipo ameliyatım vardı sıgarayı bırakamadıgım için 12 Agustosa sarktı moralim çok bozuk çok hevesliydim hevesim çok kırıldı sanki artık olsam bile hiçbiri güzel olmayacak gibi geliyor çok üzgünüm

Merhaba arkadaşlar benim bugun esteworld de tam karın germe göğüs toparlama lipo ameliyatım vardı sıgarayı bırakamadıgım için 12 Agustosa sarktı moralim çok bozuk çok hevesliydim hevesim çok kırıldı sanki artık olsam bile hiçbiri güzel olmayacak gibi geliyor çok üzgünüm
üzüldüm canım senin için ben sigarayı kullanmadıgım için önerim yok ama azaltmaya çalış azaltarak amaliyat olan arkaşlar oldu bırakabilirsen çok iyi olur yaraların çabuk iyileşiyor doktorun kim di canım

Back