• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Dr.Bulent Tekerekoğlu doktorum.15 gun var sıgara bırakma bantı aldım ıçmedım bugun içmem durumun cıddıyetının farkındayım tabi ki ne bileyim olsam bile sonuç iyi olmayacak ıyı bır karnım ve goğsum plmayacak gıbı gelıyor ödemenin ufak bir miktarını da bıraktım ama ne bıleyım hiç hevesim kalmadı ıyı bir karın ve ıyı bır göğsum yenıden olamayacak gıbı gelıyor yoğun negatıfım

Dun mememi yapan drumla konusurken karnimi baska dr a gerdirecegimi konusuyordum ve resimlerimi gordu tabi muane etsem daha kesin cevap veririm dedi.. Ve karnima belki sadece mini olur dedi yada tum germe olursa baya gergin yada eski gobek deligin izinde dikey iz olabilir dedi bu benim kafami karistirdi acikcasi beklemedigim bir seydi beni izleyenler sizce benim karnim tam gerilemezmi? Mini beni mutlu etmez biliyorum ust tarafimdada karnim derim sarkmis ve gobek deligim uzerini kapatacak nerdeyse biraz daha kilo verirsem
Canım bana da Dr yetişir gibi duruyor ama bir ihtimal 2-3 cm lik dikine çizgi olabilir Demişti
Ercan bey yetişir mi dedi

Dr.Bulent Tekerekoğlu doktorum.15 gun var sıgara bırakma bantı aldım ıçmedım bugun içmem durumun cıddıyetının farkındayım tabi ki ne bileyim olsam bile sonuç iyi olmayacak ıyı bır karnım ve goğsum plmayacak gıbı gelıyor ödemenin ufak bir miktarını da bıraktım ama ne bıleyım hiç hevesim kalmadı ıyı bir karın ve ıyı bır göğsum yenıden olamayacak gıbı gelıyor yoğun negatıfım
Neden Olmasın bak bunun için ön Şart sigarayı bırakman
Daha kolay bir iyleşte Süreci
Daha az komplikasyon riski

Canım bana da Dr yetişir gibi duruyor ama bir ihtimal 2-3 cm lik dikine çizgi olabilir Demişti
Ercan bey yetişir mi dedi
Canim muane olmadimki ercan beye anca resimlerden gordu ama dikine izden soz etmedi simdilik olsun dikine bir iki cm olsada rahatsiz etmez beni ☺️

Canim neden bu kadar negatif dusunuyosun ki sen bulent beyi germelerini gordunmu? eger gormediysen iste gostersin sana
Memeye gelince cogu memmun kaldi burda ama kardesim malesef mm kalmadi protezi cok genis takmis ve kas zari alti yaptigi icin memesi baya asagida duruyor simdide eylul de tekrar reviziyon olacak hem kucuk protez hem dual plan yaptiracak iki kere otel bilet masrafi ve en onemlisi de narkoz alacak yeniden ne yazikki :(

Merhaba arkadaşlar benim bugun esteworld de tam karın germe göğüs toparlama lipo ameliyatım vardı sıgarayı bırakamadıgım için 12 Agustosa sarktı moralim çok bozuk çok hevesliydim hevesim çok kırıldı sanki artık olsam bile hiçbiri güzel olmayacak gibi geliyor çok üzgünüm
Sana sigarayi birakmi dedi bulent bey? Cok uzuldum bende sigara iciyorum ve meme ameliyatimda sorun olmadi belki karin germede sorun olabilir bende birakmaya calisacagim en az on gun once nikotinli sakizlar var onu alacam ise yariyomus bi dene istersen
Negatif dusuncelerinden kurtul oyle ameliyata giremezsin bi kere iyi dusun iyi olsun her zaman

Ben malesef çok tecrübesizim bu konularda birşey deyip kafanı karıştırmak istemiyorum ama benim karnımın sarkıklığı seninkinden daha az, mesela öne doğru eğilince kat bile olmuyor. Buna rağmen muayene eden bir doktor canlı olarak, ercan beyde resimden bakarak tam germe olur dedi. Bu durumda seninkinin çok daha rahat olması gerekir.
Insallah canim bakalim benim katlantilar yagli belki ondan cok belirgin :)) seninkiler sadece deri daha iyi gerilir senin karnin aslinda bos deri oldugu icin

Canim neden bu kadar negatif dusunuyosun ki sen bulent beyi germelerini gordunmu? eger gormediysen iste gostersin sana
Memeye gelince cogu memmun kaldi burda ama kardesim malesef mm kalmadi protezi cok genis takmis ve kas zari alti yaptigi icin memesi baya asagida duruyor simdide eylul de tekrar reviziyon olacak hem kucuk protez hem dual plan yaptiracak iki kere otel bilet masrafi ve en onemlisi de narkoz alacak yeniden ne yazikki :KK43:
Kaç taktırmıştı kardeşin
Taktırmadan önceki sütyen numarası kaçtı

Canim yaptirmazsan pisman olursun ikisi bir arada olsun coksin diyosan yaptir cunku karnini yaptirdiktan sonra memeler gozune batacak bu sefer :)) ben memeyi once yaptirdimki esim vazgecmesin kandirmisken :))) bu arada patlamaz korkma ikiye kessen bile o silikon akmayan bir silikon cok saglam yani korkma:KK66:)
İşin kötüsü meme büyütme konusunda hiç bilgim yok. Hiç aklımda yoktu bu iş. Ben tamamen karın germeye odaklanmıştım. Ama şimdi ciddi ciddi istiyorum ve bunu eşime nasıl anlatıcam ya :( şakayla dedim güldü geçti adam. Acil bilgi toplamam lazım ne bilgim var ne fikrim :(

Merhaba arkadaşlar benim bugun esteworld de tam karın germe göğüs toparlama lipo ameliyatım vardı sıgarayı bırakamadıgım için 12 Agustosa sarktı moralim çok bozuk çok hevesliydim hevesim çok kırıldı sanki artık olsam bile hiçbiri güzel olmayacak gibi geliyor çok üzgünüm
Arkadaşım bence sen boşuna üzülüyorsun. Ertelenmesi her bakımdan hayırlı olmuş. Çünkü bu sıcaklarda o korselerle çok eziyet çekerdin. Bu hafta sıcaklıklar tavan yaptı resmen. Hiç üzülme. Bu arada yazdığın iyi oldu buraya sigaranın önemi bir kez daha vurgulandı. Sayende iki gündür hiç içmedim, çünkü bende yakın tarihte istiyorum ameliyatı

Meme büyütme konusunda tecrübeli olanlar beni genel olarak bilgilendirirmisiniz. Bu forumdaki meme konularını okuyamadım henüz. Cumartesi ercan beyle görüşmem var biraz hazırlık yapayım bilgi toplıyayım tecrübeli kişilerden dimi ama :KK66: mesela en doğal duran yöntem hangisi? En önemlisi ercan beyin meme ameliyatlarını gören bilen varmı? Mesela karındaki gibi başarılı işler çıkartıyormu?

İşin kötüsü meme büyütme konusunda hiç bilgim yok. Hiç aklımda yoktu bu iş. Ben tamamen karın germeye odaklanmıştım. Ama şimdi ciddi ciddi istiyorum ve bunu eşime nasıl anlatıcam ya :KK43: şakayla dedim güldü geçti adam. Acil bilgi toplamam lazım ne bilgim var ne fikrim :KK43:
Canim once senin memelerin sarkikmi degilmi onu bilmemiz lazim eger sarkiklik yoksa yada cok azsa sonra protezin boyutunu secmen kaliyor simdi mesela b cup sutyen kullaniyorsan ameliyattan sonra hangi kup sutyen kullanmak istedigine bagli ona gore cc (protez boyutu) secilir
Dokun varmi yokmu bunlar onemli
Zaten eger kombin ameliyat yaparsan ercan bey sana en iyi yontemi uygular bence
Burda Jelesec Jelesec var hem germe hem meme diklestirme buyutme yaptirdi ercan beye
Simdiki halini album yaparsan ordan da kolayca yorumlanir
Birde ercan beye at resmini ne oneriyor sana kas alti yaptir bide cunku kas ustu ilerde yine sarkma yapar meme ucu kesisi de 0 iz oluyor benim ilk ameliyatim meme ucundan yapilmisti kas alti

Canim once senin memelerin sarkikmi degilmi onu bilmemiz lazim eger sarkiklik yoksa yada cok azsa sonra protezin boyutunu secmen kaliyor simdi mesela b cup sutyen kullaniyorsan ameliyattan sonra hangi kup sutyen kullanmak istedigine bagli ona gore cc (protez boyutu) secilir
Dokun varmi yokmu bunlar onemli
Zaten eger kombin ameliyat yaparsan ercan bey sana en iyi yontemi uygular bence
Burda Jelesec Jelesec var hem germe hem meme diklestirme buyutme yaptirdi ercan beye
Simdiki halini album yaparsan ordan da kolayca yorumlanir
Birde ercan beye at resmini ne oneriyor sana kas alti yaptir bide cunku kas ustu ilerde yine sarkma yapar meme ucu kesisi de 0 iz oluyor benim ilk ameliyatim meme ucundan yapilmisti kas alti
Meme ucu kesisi deyince içimi bir ürperti kapladı, çok hassas bir yer ya orası :110: Şimdi cumartesi direk açıp gösteririm ercan beye:KK53: Ama nasıl olur bilmem, okadar utangacım ki ben. Bir tane resim buldum googlden benimkilere cok benziyor, onu koyayım ben ordan birşeyler söyleyin. Sarkık kategorisine giriyormu bilmiyorum, çünkü zaten cok küçüktüler sarkıcak pek bişi yoktuki :) ama doğum yapmamış halimdeki gibide diri değiller. O resmi koyayım en iyisi ben

Meme ucu kesisi deyince içimi bir ürperti kapladı, çok hassas bir yer ya orası :110: Şimdi cumartesi direk açıp gösteririm ercan beye:KK53: Ama nasıl olur bilmem, okadar utangacım ki ben. Bir tane resim buldum googlden benimkilere cok benziyor, onu koyayım ben ordan birşeyler söyleyin. Sarkık kategorisine giriyormu bilmiyorum, çünkü zaten cok küçüktüler sarkıcak pek bişi yoktuki :) ama doğum yapmamış halimdeki gibide diri değiller. O resmi koyayım en iyisi ben
Ercan bey sizi en doğru şekilde yönlendirir.Ben Çok memnun kaldım.Utanıcak bişey de yok kendisini görünce rahatlıyacağınızdan şüphem yok.Gönlünüzce olur umarım.

Bencede utanacak bisey yok sonucta dr a gosteriyosun hem dogum yapinca erkek dr bile giriyo bazen o daha kotu :KK70: benim ki erkekti dikis atan genitale :oops:
Meme ucu hic icini urpetmesin inan hic bir sey hissetmiyorsun uyusuk oluyor bende korkuyordum ama hic bi zaman agri sizi olmuyo dikislerde rahat ol ;)

Meme büyütme konusunda tecrübeli olanlar beni genel olarak bilgilendirirmisiniz. Bu forumdaki meme konularını okuyamadım henüz. Cumartesi ercan beyle görüşmem var biraz hazırlık yapayım bilgi toplıyayım tecrübeli kişilerden dimi ama :KK66: mesela en doğal duran yöntem hangisi? En önemlisi ercan beyin meme ameliyatlarını gören bilen varmı? Mesela karındaki gibi başarılı işler çıkartıyormu?
Görüştüğümde meme ameliyatlarının resimlerini gördüm ben
Kas altı yapıyor
Resimler gayet başarılıydı

Back