• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ben şuan garip duygular içindeyim. Az önce ilk doktor görüşmemden geldim. Alper Bayraktar ile görüştüm. Tam karın germe için çok uygun olduğumu söyledi. Fazla kilom olmadığı içinde çabuk iyileşirsin dedi. Kendisi için beni amlyt etmek sıfır riskmiş. Tek olumsuzluk göbek üstündeki derin yetersiz kalırsa birleştirmeye tam kesi izinin ortasında bir veya iki cm lik yukarıya doğru bir iz daha kalabilir dedi. Buda minyon olduğum için göbek üstündeki alan çok küçük o yüzden olabilirmiş. Sanırım bu eski göbek deliğinin derisi oraya denk geleceği için o şekilde olucak. Öyle anladım yani ben. Daha önce begonya nickli biride bu tarz şeyler yazmıştı kendi iziyle ilgili sanırım bu aynı şey. Çatlaklarım canımı sıktı ama. Doktor karnımı çizerek gösterdi. Üstte pek birşey yok ama kalça kemiklerime doğru olan yerdekiler azımsanamayacak kadar çok kalıcak. Doktorun kendine güveni rahatlattı beni. Ama ben belimin kalınlığından şikayetçiydim bununla ilgili bir iki cm daralma olur lipodan en fazla dedi. Ben daha ayaklarımı yerden kesecek cevaplar bekliyordum
Canim hemen bir dr a odaklanma bir kac dr ile goruski icine sinen hangisiyse ona ona bazen ayaklarini yerden kesecek cevaplar alabiliyosun ama gel gor ki soyledikleri gibi de olmuyor bazen
Benimde belim kalin yapim boyle yani incelmek istedem bile incelemem kesmik var orda:D

Aralık ve şubat da oldum
Neden iki ayri operasiyon gecirdiniz? Aralik ve subat dediniz aklima takildi reviziyonmu oldu ne oldu ki
Bende eski halinizi merak ettim ben resim ekledim bi bakip yorum yazarsaniz sevinirim benim gibimiydi karniniz acaba:)
Ercan bey bana 6/7 kilo zayiflada gel daha iyi sonuc olur dedi ben 4 kilo verebilsem keskeee
Su an kilom 60
163 boyundayim cokmu kiloluyum da zayifla dedi yahuu

Canim hemen bir dr a odaklanma bir kac dr ile goruski icine sinen hangisiyse ona ona bazen ayaklarini yerden kesecek cevaplar alabiliyosun ama gel gor ki soyledikleri gibi de olmuyor bazen
Benimde belim kalin yapim boyle yani incelmek istedem bile incelemem kesmik var orda:KK70:
Benimde belim kalın :( hemde çok. Hani ideal kadın şekli kum saatidir ya işte ben dikdörtgenim :( dümdüz odun gibi. Çok hafif bi bel oyuntum var. İşte hayalim karın germeyle birlikte biraz daha belimin belirginleşmesiydi. Becerebilirsen resim yüklüycem sizler tecrübelisiniz burda çok karın görmüşşünüzdür.

Çözdüm ve yükledim yorumlarınızı merak ediyorum. Ya ama gerçekten çok kötüymüş benim karnım. Burda kabak gibi resmini görünce bi tuhaf oldum :D

Benimde belim kalın :KK43: hemde çok. Hani ideal kadın şekli kum saatidir ya işte ben dikdörtgenim :KK43: dümdüz odun gibi. Çok hafif bi bel oyuntum var. İşte hayalim karın germeyle birlikte biraz daha belimin belirginleşmesiydi. Becerebilirsen resim yüklüycem sizler tecrübelisiniz burda çok karın görmüşşünüzdür.
Canim seni izlemeye aliyorum sende benim fotolara bak :)

Ben şuan garip duygular içindeyim. Az önce ilk doktor görüşmemden geldim. Alper Bayraktar ile görüştüm. Tam karın germe için çok uygun olduğumu söyledi. Fazla kilom olmadığı içinde çabuk iyileşirsin dedi. Kendisi için beni amlyt etmek sıfır riskmiş. Tek olumsuzluk göbek üstündeki derin yetersiz kalırsa birleştirmeye tam kesi izinin ortasında bir veya iki cm lik yukarıya doğru bir iz daha kalabilir dedi. Buda minyon olduğum için göbek üstündeki alan çok küçük o yüzden olabilirmiş. Sanırım bu eski göbek deliğinin derisi oraya denk geleceği için o şekilde olucak. Öyle anladım yani ben. Daha önce begonya nickli biride bu tarz şeyler yazmıştı kendi iziyle ilgili sanırım bu aynı şey. Çatlaklarım canımı sıktı ama. Doktor karnımı çizerek gösterdi. Üstte pek birşey yok ama kalça kemiklerime doğru olan yerdekiler azımsanamayacak kadar çok kalıcak. Doktorun kendine güveni rahatlattı beni. Ama ben belimin kalınlığından şikayetçiydim bununla ilgili bir iki cm daralma olur lipodan en fazla dedi. Ben daha ayaklarımı yerden kesecek cevaplar bekliyordum
Bende de aynı durumdan bahsettı Dr Um
Yetişmemesi durumunda ufak bir dikine çizgi olabilir ama yetişecek gibi duruyor dedi

Neden iki ayri operasiyon gecirdiniz? Aralik ve subat dediniz aklima takildi reviziyonmu oldu ne oldu ki
Bende eski halinizi merak ettim ben resim ekledim bi bakip yorum yazarsaniz sevinirim benim gibimiydi karniniz acaba:)
Ercan bey bana 6/7 kilo zayiflada gel daha iyi sonuc olur dedi ben 4 kilo verebilsem keskeee
Su an kilom 60
163 boyundayim cokmu kiloluyum da zayifla dedi yahuu
Resimlerinize baktım.Benim daha azdı sanırım.İlk ameliyat göğüs ve karın germe,ikinci ameliyat lipo.Herşey gönlünüzce olsun

Kızlar ben bu ercan beye mail attım pazar günü sallamadı beni. Hala cevap yok. Size şikayet ediyorum doktorunuzu :) valla bitane alınganlık maili döşücem görücek gününü :KK70: hastanenin sitesindeki adrese yazdım. Başka bi adresi daha varmı acep

Ben asistanıyla konuştum
Ameliyat günümü whatsapp dan aldık
Istersen onunla iletişim kur wp dan fotoğraf gönderirsin
Peki amliyattan önce ayrıca muayeneye gidicekmisin? Resimden ne kadar sağlıklı olabilir ki? Birde sen nerede oturuyorsun :p neden yanına gidip almadın. Çok soru sordum hoş gör, merakımdan soruyorum. Birde whatsapp olayı iyimiş hacı :KK70:

Yok canım ben muayene oldum yüz yüze görüştüm Ercan Bey ile
Kesin kararınızı verip beni ya da asistanımı arayabilirsiniz dedi
Ben aynı gün asistanına dönüş yapıp gün aldım
Izlemeye aldim canim
Senin ameliyat ne zaman ?

Peki amliyattan önce ayrıca muayeneye gidicekmisin? Resimden ne kadar sağlıklı olabilir ki? Birde sen nerede oturuyorsun :p neden yanına gidip almadın. Çok soru sordum hoş gör, merakımdan soruyorum. Birde whatsapp olayı iyimiş hacı :KK70:
Gorebilme sansin varsa git gor canim daha iyi ben yurt disindayim anca resimlerle iletisim kurabiliyorum bende whataap tan yazistim istersen numarasi var bende

Back