Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

:)) teşekkür ederim canım.Öncesi ve sonrası hallerim var tabi ama pek bi müstehcen :))

canım doktordaşım:) sohbettaşım bu resmi silemezsin kendin yaz admine özelden onlar siler albüm değil direk sayfaya koymuşsun :))) ayyy çok güzelsin ya maşşallah
Jelesec:))) öğrenemedim bu işleri gitti:S teşekkür ederim canım eminim sen daha güzelsin:)

Ben şuan garip duygular içindeyim. Az önce ilk doktor görüşmemden geldim. Alper Bayraktar ile görüştüm. Tam karın germe için çok uygun olduğumu söyledi. Fazla kilom olmadığı içinde çabuk iyileşirsin dedi. Kendisi için beni amlyt etmek sıfır riskmiş. Tek olumsuzluk göbek üstündeki derin yetersiz kalırsa birleştirmeye tam kesi izinin ortasında bir veya iki cm lik yukarıya doğru bir iz daha kalabilir dedi. Buda minyon olduğum için göbek üstündeki alan çok küçük o yüzden olabilirmiş. Sanırım bu eski göbek deliğinin derisi oraya denk geleceği için o şekilde olucak. Öyle anladım yani ben. Daha önce begonya nickli biride bu tarz şeyler yazmıştı kendi iziyle ilgili sanırım bu aynı şey. Çatlaklarım canımı sıktı ama. Doktor karnımı çizerek gösterdi. Üstte pek birşey yok ama kalça kemiklerime doğru olan yerdekiler azımsanamayacak kadar çok kalıcak. Doktorun kendine güveni rahatlattı beni. Ama ben belimin kalınlığından şikayetçiydim bununla ilgili bir iki cm daralma olur lipodan en fazla dedi. Ben daha ayaklarımı yerden kesecek cevaplar bekliyordum

birkac Dr ile görüs tavsiye ederim. ben meme ameliyatimda 6 Dr ile görüsmüstüm. Icimi tam olarak da benim Dr rahatlati.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…