Teşekkür ederim.. Diyet ve spor vazgeçilmezim zaten.Hamileliklerden dolayı esneyen bir karın derin var.Ve tabi ayrılan kasları tekrar birleştirmek imkansız.. Bu yüzden bu tarz ameliyatı olmam gerekiyor..hadi bakalım, herşey gönlünce olsun inşaallah :) Affına sığınarak bişey sorıcam , diyet ve sporla halledilemeyecek kadar sorunlumu karnın ? Canını yakmak memelerden sonra tekrar zor ondan sordum
Arzum ve askkitabı nasıl haberi olan var mı
canım şimdiden çok geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyoruz ..Cok tesekürler berraticim.... Arzum ilk girdi ben bekliyorum. Offff haydi ama...
Aslm sende selam soyle Allah daha iyi etsin bir an once iyilesir insallahArkadaşlar Arzum'un hepinize selamı var, merak etmeyin diyor, kendisi iyi ama henüz daha başı çok dönüyor bu yüzden ekrana bakıp yazamıyorum diyor. Kendini daha iyi hisettiğinde sürecini paylaşacak mutlaka.
Merhaba kızlar. Buğünde hastanedeyim,dün çok midem bulandı ve kustum.Karnım uyuşukluk ağrı çok olmadı.İlk saatler oldu sonra ağrı kesiciler fayda etti Allah'tan.. Buğün inanılmaz gerginlik ve baskı hissi var.İdrar sontası bu sabah çıkarıldı,Drenim takılı hâlâ.Ağrımı gittikçe fazla hissediyorum. Baş ağrım ve dönmesi var. Çok telefona bakıp yorum okuyup yazamıyorum inanılmaz başım dönüyor o yüzden yazmadım.. Sanırım biraz ağır atlatıyorum.Burun da işlem oldu,fıtığım ın durumu çok kötüymüş. Detayları sonra yazarım kızlar.. Öpüyorum hepinizi.
Arzum ve askkitabı nasıl haberi olan var mı
Merhaba kızlar. Buğünde hastanedeyim,dün çok midem bulandı ve kustum.Karnım uyuşukluk ağrı çok olmadı.İlk saatler oldu sonra ağrı kesiciler fayda etti Allah'tan.. Buğün inanılmaz gerginlik ve baskı hissi var.İdrar sontası bu sabah çıkarıldı,Drenim takılı hâlâ.Ağrımı gittikçe fazla hissediyorum. Baş ağrım ve dönmesi var. Çok telefona bakıp yorum okuyup yazamıyorum inanılmaz başım dönüyor o yüzden yazmadım.. Sanırım biraz ağır atlatıyorum.Burun da işlem oldu,fıtığım ın durumu çok kötüymüş. Detayları sonra yazarım kızlar.. Öpüyorum hepinizi.
Lipo oldu canım.. Yan bel kısımlarımı hep çizdi,o otururken simit olan yerler gitti.Hatta sırta doğruda biraz çizdi.. Fazlalıkları hep temizledi galiba.. Maşşallah sen benden iyisin,ben nefes alıp vermekte bile zorlanıyorum şu anSen lipoderm yaptirdin mi??
Lipo oldu canım.. Yan bel kısımlarımı hep çizdi,o otururken simit olan yerler gitti.Hatta sırta doğruda biraz çizdi.. Fazlalıkları hep temizledi galiba.. Maşşallah sen benden iyisin,ben nefes alıp vermekte bile zorlanıyorum şu an
Yağ dolgusu yapıldı canım..Dudaklar ne durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?