• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik Karın Germe Ameliyatım

Sağol canım...Evet,parti şart oldu kafaları çekebilseydik iyi olurdu ama ameliyat öncesi yasak :) Iyileşeyim onuda yaparız,şimdilik meyve suyu içelim :-)
Nazımı çekiyorsunuz,destek oluyorsunuz Sağolun varolun...Ameliyat Günü'de idare ediverinde sonra elinize bakıcam ne yapayım macbuuurrrr :)
cnm ne nazı sen cok yardımcı oldun bize insani duygularla alakalı bu işler samimiyet önemli her zaman samimiyetine ınandım her zaman yanındayız zaten hasan bey işini cok iyi yapacak hiç şüphe yok sorunsuz atlatıcaksın sonra gelsin bomba fotolar güzel sonuçlar..

cnm ne nazı sen cok yardımcı oldun bize insani duygularla alakalı bu işler samimiyet önemli her zaman samimiyetine ınandım her zaman yanındayız zaten hasan bey işini cok iyi yapacak hiç şüphe yok sorunsuz atlatıcaksın sonra gelsin bomba fotolar güzel sonuçlar..
Fotolara kötü yorum yazarsanız silerim bak baştan söyliyim :KK48:

merak etme hasan beye amelıyat olmak oyle herkese nasıp olmaz :p güzel olacak sonuçta fotolarda inş :KK66:
İnşallah canım,inşallah... Önce doktorumun başarısına becerisine güveniyorum zaten..Sizinde desteginizle çok iyi olacağım Allah'ında izni ile.. Kalbimizi temiz tutalım,Allah yardım eder ..

İnşallah canım,inşallah... Önce doktorumun başarısına becerisine güveniyorum zaten..Sizinde desteginizle çok iyi olacağım Allah'ında izni ile.. Kalbimizi temiz tutalım,Allah yardım eder ..[/

merakla ızlıyorum senı canım ya sonucu merak edıyorum

senı dıger konularındanda takıp etmıstım arzum77 masallah cok cesaretlısınız benımde kılo alıp vermeden dolayı göbegım kaldı ne kadar zayıf olsamda o göbek hep var ya evlıyım ama daha cocugum yok bende karın germe amelıyatı olmayı cok kez dusundum ama malum dogum yapınca yıne eskısı gıbı olur dusuncesıyle erteledım hep.. :( sızı takıpteyım sanırım bende cocuktan sonra olmayı dusunuyorum artık bıde cok canım acırmı dıye dusunuyorum amelıyatınınzı olduktan sonra ayrıntıyla yazarsanız cok sevınırım ..

bıde sayenızde doktor arayısına girmiycem hasan beyden cok memnunsuzunuz cogu kısı memnun bunu belırttıgınız ıcın tesekkurler sayenızde bılgılenmıs oluyoruz

senı dıger konularındanda takıp etmıstım arzum77 masallah cok cesaretlısınız benımde kılo alıp vermeden dolayı göbegım kaldı ne kadar zayıf olsamda o göbek hep var ya evlıyım ama daha cocugum yok bende karın germe amelıyatı olmayı cok kez dusundum ama malum dogum yapınca yıne eskısı gıbı olur dusuncesıyle erteledım hep.. :KK43: sızı takıpteyım sanırım bende cocuktan sonra olmayı dusunuyorum artık bıde cok canım acırmı dıye dusunuyorum amelıyatınınzı olduktan sonra ayrıntıyla yazarsanız cok sevınırım ..
Tabiki,kesinlikle doğumlardan sonra olun bu ameliyatı.. Çocuktan sonra fıstık gibi vücutla gezersiniz ohhh değmeyin keyfinize o zaman ;)
Sürecimi paylaşacağım tabi.İnşallah diğer işlemlerim kadar mutlu,güzel şekilde paylaşırım bu operasyonumuda :)

Kızlar... Buğününde sonuna geldik... Yarın değil öbürgün amelşyat oluyorum.@aşkkitabı arkadaşımızda oluyor tabi..
Garip duygular içerisindeyim.Gece sabaha karşı bir anda uyanıyorum ve yok,ameliyat olmayacağım diyorum ..Ciddi korku ve endişe basıyor.Sonra gün içine doğru o korku gidiyor heyecan oluyor :D Ameliyat günü nasıl olurum bilemiyorum valla :KK14:

Arzum seni takip ediyorum oldukça fazla operasyon geçirdin sanırım estetik gerçekten bağımlılık yapıyor ben de kepçe kulakla başladım, dudak dolgusu ve yüz çiz
Kızlar... Buğününde sonuna geldik... Yarın değil öbürgün amelşyat oluyorum.@aşkkitabı arkadaşımızda oluyor tabi..
Garip duygular içerisindeyim.Gece sabaha karşı bir anda uyanıyorum ve yok,ameliyat olmayacağım diyorum ..Ciddi korku ve endişe basıyor.Sonra gün içine doğru o korku gidiyor heyecan oluyor :D Ameliyat günü nasıl olurum bilemiyorum valla :KK14:
Arzum seni takip ediyorum oldukça fazla operasyon geçirdin sanırım estetik gerçekten bağımlılık yapıyor ben de kepçe kulakla başladım, dudak dolgusu ve yüz çizgilerini doldurmakla devam ettim şimdi de meme protezi için gün aldım ne olacak bizim bu halimiz bilmem :))
gilerini doldurmakla devam ettim şimdi de meme protezi için gün aldım ne olacak bizim bu halimiz bilmem :))

Arzum seni takip ediyorum oldukça fazla operasyon geçirdin sanırım estetik gerçekten bağımlılık yapıyor ben de kepçe kulakla başladım, dudak dolgusu ve yüz çiz

Arzum seni takip ediyorum oldukça fazla operasyon geçirdin sanırım estetik gerçekten bağımlılık yapıyor ben de kepçe kulakla başladım, dudak dolgusu ve yüz çizgilerini doldurmakla devam ettim şimdi de meme protezi için gün aldım ne olacak bizim bu halimiz bilmem :))
gilerini doldurmakla devam ettim şimdi de meme protezi için gün aldım ne olacak bizim bu halimiz bilmem :))

Dudak dolgusu hangi yöntem ile yaptin acaba?? bende düsünüyorum da..

evet ya sonuna geldik.... sen saat kacta oluyorsun?

Yaş ilerledikçe istekler beklentiler fazlalışıyor sanırım :) Heleki memnun edici sonuçlar arttıkça insan daha mutlu oluyor.. Meme protezi bambaşka birşey yaa.. Çok mutlu oluyorsun :) İnşallah sende istediğin sonucu alırsın ;)

Dudak dolgusu hangi yöntem ile yaptin acaba?? bende düsünüyorum da..

merhaba doktor bende restylane isiml dolgu maddesi kullandı benim üst dudağım çok inceydi o nedenle sadece üst dudağa yaptırdım. Doktor ağız çevremi önce lokal anestezi ile uyuşturdu sonra da dolguyu yaptı dolgu yaparken canım yanmadı yüzüm uyuştuğu için :)

Back